שרשור תגובות: LG ישראל - השקת מסכי 2015 וסלקוםTV ללא ממיר
אני עדיין לא מבין למה צריך מסך 4K בבית בטח כשאין תכנים וכל השידורים של עידן+ הם SD ונראה שישארו כך עוד זמן רב...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
אז כנראה לא רלוונטי לרוב המוחלט של אנשים. יכול להיות נחמד אם היה נגן/פילטר למחשב שעושה את זה.oferlaor כתב:בעיקר בתחום עיבודי התמונה ואולי טיפה במקרנים. לא ראיתי שיפורים משמעותיים בתחום מעבדי התמונה במסכים כבר כמה שנים טובות....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
אפשר לארגן רכישה קבוצתית על המסכים החדשים ?
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
1. הכוונה היא שזה דגם שהוכרז ב2014 ולא ב2015... אני מניח שהבנתם
2. תודה, טוב לדעת.
3. לא הייתי ציני, אני אשמח לתת לח.י 20K במזומן בבוא היום. אנייושב על הגדר כבר הרבה זמן ומקווה שתוך שנה שנתיים נוכל לדבר על מחיר ריאלי
4. למי שאמר פה שכנראה אני לא מבין מה זה סלקום טי וי. אין מה להבין, הייתי, ראיתי. זה שירות מטופש שלא שווה שקל וממשיך את מסורת עשיקת הלקוחות שסלקום כל כך ידועה בה.
5. ד"א, למה עדיין מוכרים curved? שאלוהים יעזור למי שנופל לטרנד המטופש הזה
·
2. תודה, טוב לדעת.
3. לא הייתי ציני, אני אשמח לתת לח.י 20K במזומן בבוא היום. אנייושב על הגדר כבר הרבה זמן ומקווה שתוך שנה שנתיים נוכל לדבר על מחיר ריאלי
4. למי שאמר פה שכנראה אני לא מבין מה זה סלקום טי וי. אין מה להבין, הייתי, ראיתי. זה שירות מטופש שלא שווה שקל וממשיך את מסורת עשיקת הלקוחות שסלקום כל כך ידועה בה.
5. ד"א, למה עדיין מוכרים curved? שאלוהים יעזור למי שנופל לטרנד המטופש הזה
·
איפה להתחיל...
1. 939 דגם ממש ממש ממש ישן {לא}. הוא זמין רק כמה חודשים בפועל בישראל ולא מזמן הכתרתי אותו כמסך הכי טוב שאי פעם ראיתי...
2. לגבי 4K, תלוי כמובן בגודל המסך. ב-65" המחירים גבוהים בהתאם והמסך כמובן 4K. ברור לחלוטין שזה לא תחרות למסך LED וברור שתמיד יהיה פער, כי מדובר במסכים בטכנולוגיה מתקדמת ואיכותית יותר. HDR לא רלוונטי ל-OLED מכיוון שהוא HDR באופן מובנה (כל פיקסל יודע להגיע מ-0 למקסימום בהירות ללא קשר לפיקסלים השכנים שלו).
3. המחירים יורדים משנה לשנה בין 35-50%, כך שאתה יכול לעשות חישוב בעצמך מתי העלות של המסכים 65" יגיעו לתקציב שלך.
·...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ממש לא טרנד טיפשי בעיני. זה מצמצם את ההחזרים ומשפר איכות תמונה. לא חייב לרכוש אם זה לא מוצא חן בעיניך.
לכל אחד נסיום אישי משלו. אבל הרחקת לכת עם שיפור התמונה קצת...oferlaor כתב:ממש לא טרנד טיפשי בעיני. זה מצמצם את ההחזרים ומשפר איכות תמונה. לא חייב לרכוש אם זה לא מוצא חן בעיניך....
לגבי ההחזרים קשה להתווכח כי זה עניין של פיזיקה פשוטה. אולי במקום לקמר פשוט ייצרו מסכים שלא מחזירים אור. לא צריך להרוג זבוב עם פיל והקימור ללא ספק הפיל בחדר.
-
oferlaor
- מנהל

·איכות התמונה משתפרת כתוצאה מפחות החזרים...gkatz כתב:לכל אחד נסיום אישי משלו. אבל הרחקת לכת עם שיפור התמונה קצת.........
לגבי ההחזרים קשה להתווכח כי זה עניין של פיזיקה פשוטה. אולי במקום לקמר פשוט ייצרו מסכים שלא מחזירים אור. לא צריך להרוג זבוב עם פיל והקימור ללא ספק הפיל בחדר....
רק עובדים על צמצום החזרים כבר למעלה מ-30 שנה. מה לעשות שכשיש לך חתיכת זכוכית שטוחה בגודל כזה אין דרך להמנע מהחזרים. כפי שבוודאי שמת לב, העידן של מסכים עם שכבה לא מבריקה, נגמר. אין כאלה מסכים יותר, ולכן העגלגלות זה הפיתרון המוצלח יותר.
עוד יתרון הוא שניתן לראות יותר מהמסך בזויות שלא בדיוק מול המסך ובנוסף שטכנית במסכים גדולים זה מצליח לשפר לך את הפוקוס ומוריד עוותי פרופורציה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מוזר שאין יותר מסכים עם שכבה לא מבריקה. למה זה ?
זה אולי מצמצם קצת את ההחזר הנושא של הקעירות אבל עדיין יש השתקפות מסויימת, כך לפחות זה היה נראה אתמול בהשקה של המסכים החדשים של סמסונג.
זה אולי מצמצם קצת את ההחזר הנושא של הקעירות אבל עדיין יש השתקפות מסויימת, כך לפחות זה היה נראה אתמול בהשקה של המסכים החדשים של סמסונג.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
·gkatz כתב:במקרה הפרטי שלי לא אכפת לי מההחזרים היות ואת רוב התוכן אני רואה בחשכה מוחלטת ואז בא לי להקיא מהאפורים של סמסונג (לא יחודי להם כמובן):)...
ידידי, אתה עוד במצב טוב עם סמסונג. נסה לצפות בתכן כהה בחדר חשוך עם מסך IPS (של LG או אחרים) ואז זה כבר יהיה משהו הרבה יותר דוחה מקיא.
בפאנל IPS יש שחור אך ורק כאשר המסך כבוי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
oferlaor
- מנהל

·מכיוון שזה הורס את איכות התמונה...avihuli כתב:מוזר שאין יותר מסכים עם שכבה לא מבריקה. למה זה ?
זה אולי מצמצם קצת את ההחזר הנושא של הקעירות אבל עדיין יש השתקפות מסויימת, כך לפחות זה היה נראה אתמול בהשקה של המסכים החדשים של סמסונג....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה. אז אם כך הורס זה יחסי. השאלה על איזה חצי כוס מסתכלים.oferlaor כתב:·מכיוון שזה הורס את איכות התמונה............
כי מצד אחד אולי מרוויחים איכות תמונה טובה יותר אבל מצד שני יש השתקפות ואז צורך / הכרח לצפות בהחשכה.
קיצור, על זה נאמר - צרות של עשירים.
-
oferlaor
- מנהל

·או שמשתמשים במסך מעוגל ואז יש את כל היתרונות של איכות התמונה ללא השתקפות... win winavihuli כתב:תודה. אז אם כך הורס זה יחסי. השאלה על איזה חצי כוס מסתכלים.......
כי מצד אחד אולי מרוויחים איכות תמונה טובה יותר אבל מצד שני יש השתקפות ואז צורך / הכרח לצפות בהחשכה.
קיצור, על זה נאמר - צרות של עשירים....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר לינק ?miron כתב:נראה שהוכרזו דגמים חדשים במחירים זולים יותר, 910v ו920v, האם ידוע מתי צפויים להגיע לארץ ומה יהיה מחירם?...