שרשור תגובות: נטפליקס זמין בישראל!!!
בווינדוס 10 כדי להנות מאודיו 5.1 צריך להוריד את האפליקציה מהחנות. צריך לשנות את הגדרות הווינדוס לאיזור ארצות הברית כדי שהיא תופיע לפחות נכון לעכשיו.
בפרטי החשבון יש הגדרות לגבי איכות הפלייבק, ברירת המחדל היא על אוטו
בפרטי החשבון יש הגדרות לגבי איכות הפלייבק, ברירת המחדל היא על אוטו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
קצת מצחיק אותי ההשוואות שחלקכם עושים כאן בין שירות חוקי ולגיטימי בתשלום לתכנה שמבוססת על פיראטיות. זה כמו שמישהו יגיד שמוגזם לשלם על אייפון 3000ש"ח כי יש אנשים שמציאים גנוב בכמה מאות שקלים בודדים.
אחרי שזה נאמר, לדעתי המחיר שלהם הוגן לגמרי במידה והיינו בצפון אמריקה. בארץ - לא כל כך. חוסר ההתאמה לארץ מבחינת שפת ממשק/תרגום/דיבוב והחוסר בתכנים ביחס לצפון אמריקה הופכים את השירות שהם מציעים כרגע לבינוני מינוס.
הבעיה השניה שיש בשירות בסגנון VOD (תקף לכל שירות, כולל סלקום טיוי ואחרים) הוא החוסר בשידורי ספורט חיים. נשמע להרבה מכם אולי שולי, אך זו סיבה מרכזית שבגללה אני לא יכול לעזוב כרגע חברת כבלים/לווין ורוב החברים שלי נמצאים באותו הבור. לא מעניין אותנו בכלל התכנים שיש לחברות הכבלים/לווין להציע, אנחנו פשוט צריכים כלי שיוכל לתת לנו את ערוץ ONE, ספורט 5 / ספורט +5 ואת ערוצי ספורט 1 ו- 2. עד שלא יהיו ערוצים כאלה אין לנו אפשרות לעבור לאף שירות. כאן מתחילה ונגמרת הבעיה למרבית האנשים שאני מכיר.
אחרי שזה נאמר, לדעתי המחיר שלהם הוגן לגמרי במידה והיינו בצפון אמריקה. בארץ - לא כל כך. חוסר ההתאמה לארץ מבחינת שפת ממשק/תרגום/דיבוב והחוסר בתכנים ביחס לצפון אמריקה הופכים את השירות שהם מציעים כרגע לבינוני מינוס.
הבעיה השניה שיש בשירות בסגנון VOD (תקף לכל שירות, כולל סלקום טיוי ואחרים) הוא החוסר בשידורי ספורט חיים. נשמע להרבה מכם אולי שולי, אך זו סיבה מרכזית שבגללה אני לא יכול לעזוב כרגע חברת כבלים/לווין ורוב החברים שלי נמצאים באותו הבור. לא מעניין אותנו בכלל התכנים שיש לחברות הכבלים/לווין להציע, אנחנו פשוט צריכים כלי שיוכל לתת לנו את ערוץ ONE, ספורט 5 / ספורט +5 ואת ערוצי ספורט 1 ו- 2. עד שלא יהיו ערוצים כאלה אין לנו אפשרות לעבור לאף שירות. כאן מתחילה ונגמרת הבעיה למרבית האנשים שאני מכיר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אצלי באפליקציה במסך סמסונג לוקח איזה דקה 2 עד שמגיע ל 1080 ונשאר קבוע על זה ללא שום באפפרינג
בסוני 4 זה מגיע די מהר ל 1080 ונשאר שם
לעומת זאת בדפדפן על מחשבi7 האיכות לא נראית לי כ 1080
מישהו יודע איך בודקים איכות שידור בדפדפן?
ובסאמסונג זה מקש info בסוני 4 זה מקש option
ובסאמסונג זה מקש info בסוני 4 זה מקש option
@Puzzler
·
אז זה אומר שגם אם נטפליקס תקבל לוקליזציה בישראל שזה לא ישודר בנטפליקס ישראל?
זה מצחיק אותי שגם שזה בלעדי שמי שכן משתמש ב VPN שהוא כן יכול לצפות באותו המחיר החוקי בתכנים שהם בלעדיים ליס ולהוט.
·
אז זה אומר שגם אם נטפליקס תקבל לוקליזציה בישראל שזה לא ישודר בנטפליקס ישראל?
זה מצחיק אותי שגם שזה בלעדי שמי שכן משתמש ב VPN שהוא כן יכול לצפות באותו המחיר החוקי בתכנים שהם בלעדיים ליס ולהוט.
נערך לאחרונה על ידי avier ב 07/01/2016 9:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
vic1234 כתב:אצלי באפליקציה במסך סמסונג לוקח איזה דקה 2 עד שמגיע ל 1080 ונשאר קבוע על זה ללא שום באפפרינג
ובסאמסונג זה מקש info בסוני 4 זה מקש option...
freesoul28 כתב:תריצו את הסרטון הזה ותראו את האיכות משתפרת עם הזמן, הסרטון מראה גם את ה-bitrate:
http://www.netflix.com/title/70136810...
·vic1234 כתב:אצלי באפליקציה במסך סמסונג לוקח איזה דקה 2 עד שמגיע ל 1080 ונשאר קבוע על זה ללא שום באפפרינג
ובסאמסונג זה מקש info בסוני 4 זה מקש option...
שימו לב לגבי דפדפן, רק Internet Explorer, Microsoft Edge ו-ספרי על מק יכולים להציג 1080. שאר הדפדפנים על מחשב מוגבלים ל-720.
כדי לקבל מידע על ההזרמה - Ctrl + Alt + Shift + D
תפריט כדי לבחור קצב הזרמה (במגבלת הדפדפן הספציפי) - Ctrl + Alt + Shift + S
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4749767,00.html
נטפליקס, בינתיים לא לבעלי אייפונים בישראל
זה בגלל תקלה או חוסר זכויות הפצה?
נטפליקס, בינתיים לא לבעלי אייפונים בישראל
זה בגלל תקלה או חוסר זכויות הפצה?
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
·לא נראה לי הגיוני אבל אם כך גם מאנגלית אפשר לתרגם לעברית ולא רק אלא זה מתרגם אפילו יותר טוב מכל שפה אחרת.avier כתב:@miCkEy6772
·
אולי הם מאמינים שאם זה בערבית שהישראלים יתרגמו את זה בתוכנת תרגום מערבית לעברית?...