ערוץ 500 ביס - ערוץ דולבי דיגיטל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
OmriAtiya
איכות פנטסטית בפיצוצים לא מבטיחה איכות טובה גם במוסיקה...
אגב, איכות התמונה ב"מלחמת העולמות" הייתה נמוכה מאד - לפחות בתחילת הסרט (אח"כ נשברתי – הסרט לא ריתק אותי). הכל היה מטושטש, כאילו לא בפוקוס. אולי המקור היה באיכות ירודה? בשידורים אחרים שראיתי בערוץ 500 תמונה הייתה טובה (אפילו טובה מאד יחסית לשידורים הרגילים של YES).
איכות פנטסטית בפיצוצים לא מבטיחה איכות טובה גם במוסיקה...
אגב, איכות התמונה ב"מלחמת העולמות" הייתה נמוכה מאד - לפחות בתחילת הסרט (אח"כ נשברתי – הסרט לא ריתק אותי). הכל היה מטושטש, כאילו לא בפוקוס. אולי המקור היה באיכות ירודה? בשידורים אחרים שראיתי בערוץ 500 תמונה הייתה טובה (אפילו טובה מאד יחסית לשידורים הרגילים של YES).
עמרי
על מנת לשמוע קול ברור מספיק לך טווח תדירויות בין 500 ל-8000 הרץ. כדי ליהנות ממוסיקה אתה צריך טווח לפחות בין 60 ל-13000 הרץ... coders בדרך כלל "מתעללים" על חלקי העליון והתחתון של הספקטרום, לכן קול תמיד "נפגם" פחות. בתור דוגמה - אין לך בעיה לשמוע ברור בטלפון (שם גם חותכים את רוחב הפס), אבל תנסה להשמיע בטלפון מוסיקה...
על מנת לשמוע קול ברור מספיק לך טווח תדירויות בין 500 ל-8000 הרץ. כדי ליהנות ממוסיקה אתה צריך טווח לפחות בין 60 ל-13000 הרץ... coders בדרך כלל "מתעללים" על חלקי העליון והתחתון של הספקטרום, לכן קול תמיד "נפגם" פחות. בתור דוגמה - אין לך בעיה לשמוע ברור בטלפון (שם גם חותכים את רוחב הפס), אבל תנסה להשמיע בטלפון מוסיקה...
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 834
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
בהחלט דיווח מוזר של התוכנה , כנראה תקלה בתוכנה כי מראש הקצאת הקצב היא לא שווה לכל ערוץ. דרך נוחה לדעת היא להשתמש בWINDVD בתג הINFO , וגם במידע של PLAYERS אחרים.vitalyi כתב:48Kbps x 6BRK כתב: ובחזרה לעניינינו : מה הוא הביט רייט הנמוך שמצאת בDVD בעזרת IFOEDIT ?......
לגבי הקצב שבו יס משדרים - גם זה ניתן לבדיקה קלה ע"י חלק מהרסיברים. ברסיבר שלי למשל (YAMAHA) בשביל לדעת פרטים כמו קצב דגימה וBIT RATE על המקור צריך:
1)לעבור למצב STEREO
2) לעבור למצב הגברה (AMP)
3) ללחוץ "למטה" עם כפתורי החצים, זה כבר מוביל לדפדוף בין הפרטים השונים.
כמו שציינתי לצערי אני עדיין עם הPACE1000 ואין לי אפשרות לבדוק אך אני בטוח שלמישהו אחר עם אחד מהממירים החדשים יש רסיבר של ימהה או חברה אחרת שמציגים את המידע.
לפי התגובות בפורום יקח לי הרבה זמן להחליף ל3100S בלי לשלשל לכיסם של יס "משכורת 13" על השירות
ביט רייט הוא פרמטר של אות דיגיטאלי (דיסקרטי) ואי-אפשר להכיל אותו על אות רציף (אנלוגי). ביט רייט מראה כמה יחידות בסיסיות (ביטים) של מידע מועברים בשנייה אחת. אם התכוונת לאות דיגיטאלי לא דחוס (PCM) – כמו ב-CD למשל- אז ביט רייט יכול להגיע ל-1.5MBps בסטריאו.