טלפון סלולרי Samsung Galaxy S7 ב 1760 שקלים עד הבית
·עזי כתב:אצל השליח בדרך אלי.
בדיעבד, הייתי מוותר על התוספת עבור המשלוח המהיר ומסתפק במשלוח הרגיל....
הזמנתי אתמול בבוקר בסביבות 11, והסטטוס היה SHIPPING TODAY. בינתיים זה עדיין לא נשלח, לא מבין למה אמזון מורחים את הזמן עם המשלוחים שלהם, גם כשמשלמים אקסטרא על המשלוח הכי מהיר. אמרו לי בשירות לקוחות ליצור איתם קשר שוב אם זה לא נשלח עד ה-30 לחודש...
·shuali כתב:מה זה משנה לך מתי זה נשלח בפועל? כתוב לך זמן אספקה משוער. הם לא מורחים את הזמן, זה מערכת אוטומטית...
זה משנה כי כשבחרתי את סוג המשלוח, היה כתוב 2 עד 4 ימי עסקים. אם זה יושב במכס 3 ימים והמשלוח עצמו לוקח עוד יום אחד (מהרגע שבו מוציאים את המשלוח), אז זה כבר 4 ימים. זה שלא הוציאו את זה במשך יום שלם, זה אומר שיש סיכוי שזה לא יגיע בזמן, אלא אם יהיה לי יותר מזל במכס.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
אם זה לא מגיע בזמן המובטח אתה מוזמן לפנות לאמזון.
ד"א - אם אין סיבה מיוחדת, חבל להזמין במשלוח מהיר - בסוף זה יוצא יקר יותר. (כלומר הסיכוי לקבל החזר כלשהו יורד).
ד"א - אם אין סיבה מיוחדת, חבל להזמין במשלוח מהיר - בסוף זה יוצא יקר יותר. (כלומר הסיכוי לקבל החזר כלשהו יורד).
·Itay_Pollak כתב:אם זה לא מגיע בזמן המובטח אתה מוזמן לפנות לאמזון.
ד"א - אם אין סיבה מיוחדת, חבל להזמין במשלוח מהיר - בסוף זה יוצא יקר יותר. (כלומר הסיכוי לקבל החזר כלשהו יורד)....
אני אפנה אליהם אם יהיו איחור במשלוח.
אין סיבה מיוחדת חוץ מזה שאני קצת חסר סבלנות בנוגע למוצר הזה (בד"כ אין לי בעיה לחכות למשלוחים מסין שלוקחים חודש וחצי).
לגבי החזרים, זה מוצר שעולה הרבה מעל 75 דולר, אני לא רואה סיכוי לקבל החזר כלשהו.
אני אף פעם לא בוחר במשלוח המהיר יותר באמזון, אבל הפעם אני קצת חסר סבלנות כמו שאמרתי וזה הבדל של 20 יורו בעלות המשלוח, על מוצר שעלותו 450 יורו, אז זה לא נורא.
נערך לאחרונה על ידי yonyz ב 28/03/2017 10:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 797
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 96 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
·yonyz כתב:·......
זה משנה כי כשבחרתי את סוג המשלוח, היה כתוב 2 עד 4 ימי עסקים. אם זה יושב במכס 3 ימים והמשלוח עצמו לוקח עוד יום אחד (מהרגע שבו מוציאים את המשלוח), אז זה כבר 4 ימים. זה שלא הוציאו את זה במשך יום שלם, זה אומר שיש סיכוי שזה לא יגיע בזמן, אלא אם יהיה לי יותר מזל במכס....
אם להסתמך על הדוגמא שלי, המכשיר הגיע תוך 4 ימי עסקים (חמישי, ראשון, שני, שלישי)
·עזי כתב:·......
אם להסתמך על הדוגמא שלי, המכשיר הגיע תוך 4 ימי עסקים (חמישי, ראשון, שני, שלישי)...
אתה הזמנת בחמישי ובשישי בצהריים זה היה בארץ, אני לעומת זאת הזמנתי אתמול וזה אפילו לא יצא.
נקווה למזל במכס.
עריכה:
נשלח בשעה 13:30.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
מה קשורה עם הפתיחה?
ביצעתי כבר 3 פניות ובכל פעם הם מבקשים קבלה ואז אני מקבל מספר לקוח חדש ואומרים לי להמתין...
התקשרתי לפה 08004040410 אחרי משהו בגרמנית השיחה מתנתקת.
HELP למי שעשה את זה כבר?
ביצעתי כבר 3 פניות ובכל פעם הם מבקשים קבלה ואז אני מקבל מספר לקוח חדש ואומרים לי להמתין...
HELP למי שעשה את זה כבר?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
בזבול של כסף המשלוח המהיר הזה של UPS, אמנם הגיע לארץ תוך יום בלבד, אבל הוא כבר יום וחצי במכס, הסטטוס מופיע כאילו הוא השתחרר מהמכס, אבל כששאלתי בצ'אט אם אפשר להגיע לאסוף אותו מלוד, אמרו לי שהוא אכן "שוחרר בהליך מהיר" ושהמכס החליט לבדוק אותו פיזית, מה שייקח עד 3 ימי עסקים. מה לעזאזל...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
א. אצלי המצלמת GARMIN תוך יומיים מרגע שאמזון שלחו, ועד דלת ביתי.
ב. @mp3lll - למה אתה לא עולה מולם בצ'אט (אמזון) - שהם יטפלו.
ב. @mp3lll - למה אתה לא עולה מולם בצ'אט (אמזון) - שהם יטפלו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
אמזון לא מטפלים בזה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 797
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 96 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
·פניתי לכתובת המייל [email protected] עם מספר ה-IMEI של המכשיר. חזרו אלי באותו היום עם בקשה לשלוח להם אישור קנייה. שלחתי ואני ממתין לקבלת הקוד.mp3lll כתב:מה קשורה עם הפתיחה?
HELP למי שעשה את זה כבר?...
עדכון - לפני מספר דקות קיבלתי תשובה שהקוד ישלח תוך מספר ימים:
[left]Your activation and unlock code is currently being generated to match your phone and network provider. Within a few days you will receive an activation code by email with further steps on how to activate.[/left]
מה נוסח ההודעה ששלחת?עזי כתב:·פניתי לכתובת המייל [email protected] עם מספר ה-IMEI של המכשיר. חזרו אלי באותו היום עם בקשה לשלוח להם אישור קנייה. שלחתי ואני ממתין לקבלת הקוד.......
עדכון - לפני מספר דקות קיבלתי תשובה שהקוד ישלח תוך מספר ימים:
[left]Your activation and unlock code is currently being generated to match your phone and network provider. Within a few days you will receive an activation code by email with further steps on how to activate.[/left]...