·אם כך אז לא צריכה להיות בעיה.Cleaner כתב:ה MI BOX הוא אכן google certifed עם ANDROID TV אמיתי, אז לא אמורה להיות בעיה?.........
כנס כבר עכשיו לחנות Google Play, תוריד את SmartVOD ושלח לי בפרטי את מספר הלקוח שלך. נעשה בדיקה קטנה יחד.

·אם כך אז לא צריכה להיות בעיה.Cleaner כתב:ה MI BOX הוא אכן google certifed עם ANDROID TV אמיתי, אז לא אמורה להיות בעיה?.........
המכשיר כרגע נמצא אצל ההורים שלי אבל רוב הסיכויים שאני אהיה שם בסופ"ש הקרוב ואז אוכל לבדוק את הנושא. אני אשלח לך את הפרטים ברגע שיתאפשר לי.MartinHSabag כתב:·אם כך אז לא צריכה להיות בעיה.......
כנס כבר עכשיו לחנות Google Play, תוריד את SmartVOD ושלח לי בפרטי את מספר הלקוח שלך. נעשה בדיקה קטנה יחד....
·מחיפוש קצר ברשת - נראה לי שעולם המשתמשים הגיע למסקנה ש"ANDROID TV" לא "תלוי חומרה" כפי שציינת, ומוצא את הדרכים לבצע אמולציה של ANDROID TV על כל התקן כמעט. מציע שתפעילו שיקול דעת נוסף אם חשוב לכם ריבוי מנויים או להיות יותר צדיקים מהאפיפיור...MartinHSabag כתב:·אז כנראה שלא נשרת אותך, וזה בסדר ולגיטימי.......
בשלב הזה זה לא יכול לעבוד על מכישירים שלא תומכים בהצפנה בה אנחנו משתמשים.
שוב, למה אנחנו לא עושים מה שיס גו ואחרים עושים שזה כן עובד, יש לזה הרבה מאוד סיבות, שזה לא המקום להיכנס אליהם.
הרי אתה יכול להבין לבד, שבאינטרס שלנו כן שכמה שיותר מכשירים יתמכו וזה יעבוד עליהם.
זה לא שאין אפשרות טכנית, עובדה שזה כן עובד להם, אבל בצורה בה אנחנו עובדים, זה לא ניתן בלי שהיצרן יטמיע משהו בחומרה שלו.
מצטער שזו התשובה.......

אמת ויש גם START NEXT ,בהוט הם קוראים לאותו שירות START OVER וזה זמין באופן מיידי להריץ תוכנית או שניים אחורהMartinHSabag כתב:·start over מתייחס לתוכנית שכרגע נמצאת באמצע השידור החי שלו. תוכניות שכבר הסתיימו זה catchup.......
הפיצ'ר של ניגון אוטומאטי של הפרק הבא זה לא מה שמגדיר בינג'.
בינג' מתייחס לשיחרור של עונות שלמות של סדרות ולא פרק בשבוע.......

·6 חודשי התנסות חינם לפורומיסטים, כן? ...MartinHSabag כתב:·אבדוק את זה בהחלט!.........

·לא...