הגדרת DVB-T2 ב tvheadend
@sushay
·אני גם כבר כמעט שנתיים עם TVH.
DVBLINK בגדול יותר פשוטה ויש בה פחות אפשרויות ל "משחק" עם הגדרות, אבל תכלס אני לא צריך מעבר למה שהיא מציאה.
מה שגם מאוד אהבתי שיש לה קליינט ווינדוס ממש נוח ולא צריך להתעסק עם VLC.
ד"א שבאתי לשלם על התוכנה המחיר בקופה ירד ל 85 שקל.
·אני גם כבר כמעט שנתיים עם TVH.
DVBLINK בגדול יותר פשוטה ויש בה פחות אפשרויות ל "משחק" עם הגדרות, אבל תכלס אני לא צריך מעבר למה שהיא מציאה.
מה שגם מאוד אהבתי שיש לה קליינט ווינדוס ממש נוח ולא צריך להתעסק עם VLC.
ד"א שבאתי לשלם על התוכנה המחיר בקופה ירד ל 85 שקל.
@sushay
·כרגע אני מריץ openelec בגרסא 7.0.1 , אני משתמש גם בקודי שלו בתור קליינט(למרות שזה גרסא 16 הישנה), לא התקנתי עליו את הספרייה של linuxtv מכיוון שהוא מגיע כבר עם מאגר דרייברים.
באחד הנסיונות עם TVH עבדתי עם ההפצה raspbian ואז גם התקנתי את הספרייה של linuxtv אבל לצערי זה לא עזר.
·כרגע אני מריץ openelec בגרסא 7.0.1 , אני משתמש גם בקודי שלו בתור קליינט(למרות שזה גרסא 16 הישנה), לא התקנתי עליו את הספרייה של linuxtv מכיוון שהוא מגיע כבר עם מאגר דרייברים.
באחד הנסיונות עם TVH עבדתי עם ההפצה raspbian ואז גם התקנתי את הספרייה של linuxtv אבל לצערי זה לא עזר.
אגב הגדרת בתור dvbt2? או dvbt? כי שמתי לב שברגע שהכרטיס אצלי היה מוגדר ברמת הדרייבר בתור tvbt2 קלטתי רק ערוצי רדיו בdvblink בעוד ששיניתי לdvbt זה קלט את הערוצם החדשים.
בדונגל שלי אפשר להגדיר לדרייבר באיזה טכנולוגיה הוא עובד. יש אפשרות גם לעשות לו moubnt מdevice אחר דרך הרשת
בדונגל שלי אפשר להגדיר לדרייבר באיזה טכנולוגיה הוא עובד. יש אפשרות גם לעשות לו moubnt מdevice אחר דרך הרשת
@sushay
·בדונגל אצלי יש 2 צ'יפים , באחד מהם שאני סורק דרך DVBLINK אני קולט רק את הערוצים של DVB-T , בשני אני קולט גם את ה DVB-T וגם את ה DVB-T2.
לעומת TVH לא ראיתי אפשרות ב DVBLINK לקבוע האם הסריקה תבוצע לפי DVB-T או לפי DVB-T2.
לגבי ערוץ 24 , לא ניסיתי לצפות בו יותר מ 2 דקות , אנסה לבדוק זאת יותר מאוחר.
·בדונגל אצלי יש 2 צ'יפים , באחד מהם שאני סורק דרך DVBLINK אני קולט רק את הערוצים של DVB-T , בשני אני קולט גם את ה DVB-T וגם את ה DVB-T2.
לעומת TVH לא ראיתי אפשרות ב DVBLINK לקבוע האם הסריקה תבוצע לפי DVB-T או לפי DVB-T2.
לגבי ערוץ 24 , לא ניסיתי לצפות בו יותר מ 2 דקות , אנסה לבדוק זאת יותר מאוחר.
הצלחתי!
טוב אז ככה מגדירים את הMUX עבור DVBT2 בTVH על מנת שיקלוט את הערוצים החדשים ולא רק ערוצי רדיו
שימו לב לPLP ID 0
ותודה לאבי שעבד איתי על זה בניסיון לדבג ולפתור את הבעיה
שימו לב לPLP ID 0
ותודה לאבי שעבד איתי על זה בניסיון לדבג ולפתור את הבעיה
-
- TVH_DVBT2.jpg
- הגדרת MUX
- (30.37 KiB) הורד 6295 פעמים
-
- e11abf88-72ff-4e53-963c-d52d15108d94.jpg
- קליטת שידורים
- (7.33 KiB) הורד 6295 פעמים
-
- 28066ef4-e8e7-47b2-919a-4a7bff9122cc.jpg
- מס' שידורים במקביל
- (18.29 KiB) הורד 6295 פעמים
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
אתם עובדים עם הדונגל הזה :
https://www.aliexpress.com/item/1pc-USB ... 19524.html
יש דונגל DVBT2 מומלץ יותר שיעבוד ב TVHEADNED?
https://www.aliexpress.com/item/1pc-USB ... 19524.html
יש דונגל DVBT2 מומלץ יותר שיעבוד ב TVHEADNED?