מישהו כבר קיבל את ה B7 ?

פורום מסכי OLED בחסות LG
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #61 

@idanh
·
גם אני לא חושב ש"שווה" להחליף מ-B6 אם כבר יש לך אחד. אבל אם אתה עומד בפני בחירה, אז מן הסתם שאין טעם להסתכל בכלל לכיוון של B6.

בנוגע ל-IR, שהיא צבירה ולא צריבה, והינה תופעה זמנית בלבד:
Q: If supposedly all of the LG OLEDs are using the same panels, why would the B7A have worse image retention than the C7? What would cause that? Do you think it was just your unit or are the panels or processing actually different between models?

A: We expect the difference to be mostly caused by unit variance instead of an intentional decision by LG. The retention performance is similar to models from last year (B6, E6), which should not have a very different OLED panel than what is found on the 2017 models.
...

idanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שרשור שלא נקרא #62 

TheCoolest כתב:@idanh
·
גם אני לא חושב ש"שווה" להחליף מ-B6 אם כבר יש לך אחד. אבל אם אתה עומד בפני בחירה, אז מן הסתם שאין טעם להסתכל בכלל לכיוון של B6.

בנוגע ל-IR, שהיא צבירה ולא צריבה, והינה תופעה זמנית בלבד:
...
...
...
·

ברור.

tesla
טרול
טרול
תגובות: 55
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #63 

idanh כתב:
...
...
בהחלט לא הבנת... יש אנשים שחייבים את הטופ שבטופ, אפילו שתכלס - אין הבדל מהותי בכלל... אגב, רוב הסיכויים שהם בכלל לא פה מדברים על ה B7 - כי יש להם כבר בבית את ה W7.
...
·
אז שוב אתה זה שלא מבין. ההבדלים מהותיים ובהחלט קיימים. זה שאתה לא מסוגל להבחין בהם זה משהו אחר.
ההבדל מול W7 הוא עיצובי בלבד, הבדל בין סדרות 6 ו7 נוגע לשיפור באיכות התמונה.
לא נורא... לאט לאט תבין...

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שרשור שלא נקרא #64 

idanh כתב:
...
...
·

http://www.rtings.com/tv/tests/picture- ... on-burn-in

יש השלכות ל IR... המנגנון שאתה מדבר עליו בכל אופן, הרבה יותר טוב במסכי C7 והלאה... ב B7 המנגנון פועל כמו ב B6.
...
עד כמה שאני יודע B7 זהה לC7 מבחינת טכנולוגיית תצוגה וכך גם ציין מני מח.י. במספר הזדמנויות, וכך גם משתמע ממקורות אחרים ברשת.
בכל מקרה מהלינק שפרסמת לא ברור בכלל למה IR בכלל רלוונטי אלא אם אתה מחבר מחשב לטלוויזיה בדרך קבע, ואז באמת אין לך מה לקנות OLED. וכאמור מדובר בתופעה הפיכה לחלוטין. אז עדיין לא ברורה לי הטענה המקורית שלך שB7 סובלת מצריבות (Burn In) כמו הB6 כשמבירורים שעשיתי OLED בטכנולוגיה של 2016 אכן רגישה לצריבות באופן משמעותי לאחר תקופה של כשנה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #65 

shayze כתב:
...
...

בכל מקרה מהלינק שפרסמת לא ברור בכלל למה IR בכלל רלוונטי אלא אם אתה מחבר מחשב לטלוויזיה בדרך קבע, ואז באמת אין לך מה לקנות OLED.
...
·אז אתה אומר שאני צריך להחזיר את המסך לחנות?
כי המקור היחיד שלי הוא מחשב..

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #66 

לא, פשוט תוודא שאתה לא משאיר את המחשב על אותו מסך לאורך זמן.
תוודא שיש לך שומר מסך פעיל, תחביא את שורת המשימות.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #67 

בחירה שלך כמובן BUGY. אבל אם אתה מחבר מחשב, אתה בסיכון מוגבר לצריבות. אישית אני לא הייתי קונה מסך OLED במצב שיש תרחיש שבו פרק זמן ארוך יש לי תמונה סטטית על המסך.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #68 

@TheCoolest
נראה לי שהוא שאל בציניות...

The story of stuff

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #69 

shayze כתב:@TheCoolest
נראה לי שהוא שאל בציניות...
...
·חחחחח.... תודה.

כמובן שזאת בעיה ויש הרבה חששות. אבל דגמי 7 יותר טובים עם הבעיה הזאת מאשר סדרה 6 ועדיין לא ראיתי דיווחים, שנה פלוס אחרי, מאנשים בשימוש רגיל על בעיות של צריבה או צבירה שלא עוברת. אז אני מאמין שבשימוש נבון, הפעלת כל האמצעים נגד, הפעלת נקיון תמונה בצורה קבועה וקצת מזל, יהיה טוב. בכל מקרה, אין תחרות לשחורים של האולד ואני צופה בחדר חשוך, מקרוב מאוד אז לי אין אפשריות אחרות אם אני רוצה מסך טוב.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3321
נתן תודות: 881 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #70 

BUGY כתב:
...
...
·חחחחח.... תודה.

כמובן שזאת בעיה ויש הרבה חששות. אבל דגמי 7 יותר טובים עם הבעיה הזאת מאשר סדרה 6 ועדיין לא ראיתי דיווחים, שנה פלוס אחרי, מאנשים בשימוש רגיל על בעיות של צריבה או צבירה שלא עוברת. אז אני מאמין שבשימוש נבון, הפעלת כל האמצעים נגד, הפעלת נקיון תמונה בצורה קבועה וקצת מזל, יהיה טוב. בכל מקרה, אין תחרות לשחורים של האולד ואני צופה בחדר חשוך, מקרוב מאוד אז לי אין אפשריות אחרות אם אני רוצה מסך טוב.
...
·נקיון התמונה בצורה קבועה הוא אוטומטי? איך מתבצע?

yfital
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #71 

יש גם וגם.
כל X שעות זה עושה משהו קצת אוטומטי ואתה יכול להפעיל ידני מתי שאתה רוצה תהליך כבד יותר (נדמה לי שעה)

idanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #72 

tesla כתב:
...
...
·
אז שוב אתה זה שלא מבין. ההבדלים מהותיים ובהחלט קיימים. זה שאתה לא מסוגל להבחין בהם זה משהו אחר.
ההבדל מול W7 הוא עיצובי בלבד, הבדל בין סדרות 6 ו7 נוגע לשיפור באיכות התמונה.
לא נורא... לאט לאט תבין...
...
הבדלים מהותיים, משמע שווה לשדרג מ B6.... הסכימו פה שלא שווה לשדרג מ B6 משמע - השדרוגים לא מהותיים. מש"ל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #73 

@idanh

אני חושב שהשדרוג הוא משמעותי. רק נשאלת השאלה האם שווה להחליף מסך בן שנה רק בגלל השינויים האלה. הרי כבר הרבה שנים כל שנה יוצאים דגמים חדשים. חלקם משפרים את חווית הצפייה במעט וחלקם בהרבה. האם זה אומר שכל שנה צריך להחליף טלוויזיה? לא.
סדרה 6 עדיין נותנת חוויית צפייה מצוינת, וההחלטה האם שווה לשדרג לסדרה 7 היא סובייקטיבית, ותלויה ברצונות וביכולות הפיננסיים שלך.
לדוגמה, אם יש לך אפשרות להוסיף קצת (למכור את הישן בהפסד קטן יחסית, נניח עד 2,000 ש"ח עבור "55) ולקנות את החדש, יכול להיות שזה דווקא משתלם.
זאת אופציה מעניינת, בדומה למה שאנשים עושים כבר שנים עם רכבים (למרות שהסכומים שם הרבה יותר גבוהים).

tesla
טרול
טרול
תגובות: 55
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #74 

idanh כתב:
...
...
הבדלים מהותיים, משמע שווה לשדרג מ B6.... הסכימו פה שלא שווה לשדרג מ B6 משמע - השדרוגים לא מהותיים. מש"ל.
...
·
מי הסכים? איך הסכימו? עשו הצבעה?
אני אומר/ים לך שיש הרבה ששידרגו. מה לעשות כנראה היכולות הפיננסיות שלהם גדולות יותר משלך.
ולא.. הם לא ״חולים״. :)

idanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #75 

tesla כתב:
...
...
·
מי הסכים? איך הסכימו? עשו הצבעה?
אני אומר/ים לך שיש הרבה ששידרגו. מה לעשות כנראה היכולות הפיננסיות שלהם גדולות יותר משלך.
ולא.. הם לא ״חולים״. :)
...
בינגו. ויש כאלה שהיכולות הפיננסיות שלהם לא משהו ועדיין עושים את זה... חולים נו :)
זה כמו המכורים של אפל שמשדרגים כל שנה... זה פסיכי, מזל שאין לי את החיידק הזה.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”