·תשמע, תחזיר ואז תקנה שוב ממקום אחר, אם לאסטפראיס לא סגרו לך החלפה וח. י. מתעלמים מה עוד נשאר לך? להמתין לסוף תקופת ההחזר ולתקעה עם מסך שאתה לא רוצה? להתחיל בתיקונים?evgenetic כתב:אני לא רוצה להחזיר את המסך ובכך לסיים את הסיפור, אני פשוט רוצה שיחליפו לי אותו במסך בלי בעיות אחידות רציניות. החזרת המסך זה הlast resort. אם יגידו לי שהם לא מוכנים להחליף את המסך, אז סבבה, אני מתקשר לlast price ומתאם החזרה. אבל כבר עברו חמישה ימים מאז שכתבתי להם את ההודעה והם לא אמרו שום דבר מוצק....
קיבלתי את ה55B7 שלי, והחזרתי אותה...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
כן, אני יודע איך לגרום להם להזדרז עם התהליך, אבל למה תמיד חייבים להגיע ל"טונים" האלה של איומים וכו'? זה מבאס ועושה לי פלאשבקים לסאגה שלי עם יורוקום ואלקטרוניקס פרו (שגם עוד לא נגמרה). רציתי וקיוויתי שהפעם זה יהיה אחרת.
החוויה שלי עם ח.י דומה.
כמה ימים אחרי שרכשתי את הטלויזיה התקשרתי אליהם לתאם התקנה. הציעו לי התקנה בעוד 3 שבועות. לא הזיז לנציגה שזה מעבר למספר הימים שהם התייבו אליהם.
התקשרתי לp1000 וביקשתי לבטל את העסקה. הם אמרו שיבדקו עם הספק. תוך 10 דקות קיבלתי מח.י טלפון ותיאמו לי התקנה למחרת.
יש להם פשוט גישה מגעילה ללקוחות.
כמה ימים אחרי שרכשתי את הטלויזיה התקשרתי אליהם לתאם התקנה. הציעו לי התקנה בעוד 3 שבועות. לא הזיז לנציגה שזה מעבר למספר הימים שהם התייבו אליהם.
התקשרתי לp1000 וביקשתי לבטל את העסקה. הם אמרו שיבדקו עם הספק. תוך 10 דקות קיבלתי מח.י טלפון ותיאמו לי התקנה למחרת.
יש להם פשוט גישה מגעילה ללקוחות.
דיברתי עם lastprice, אמרתי להם שאני רוצה להחזיר להם את הטלוויזיה מפני שח.י לא נותנים לי שירות מספק. בין הדברים דברים הראשונים שהנציג אמר לי הוא שלא יהיה ניתן להחזיר את הטלוויזיה אם פתחתי והשתמשי בה
תיארתי לו את מה שכתב מני דהן בשרשור הגדול של מבצעי הBlack Friday על חלון של 14 יום בו יש את אפשרות ההחזרה גם לאחר השימוש, אבל הוא לא יודע מזה ואמר שאין לו כרגע מול מי לבדוק את זה כיוון שהיום יום שישי.
בכל מקרה תיארתי לו את התקלה, אני מניח שהוא יעביר אותה לח.י. וזה יהווה זרז מסוים בשבילם.
היום בו אמזון נכנסים לישראל ופשוט משמידים בצורה אכזרית ביותר את כל היבואנים, הסוחרים והחאפרים ואת כל המושג הזה של "שירות לקוחות ישראלי" שאיתו אנחנו נאלצים להתמודד על בסיס יומי יהיו יום חג עבורי, אני אצא לרחוב וארקוד עד אבדן כוחות עם תמונה ענקית של ג'ף בזוס.
תיארתי לו את מה שכתב מני דהן בשרשור הגדול של מבצעי הBlack Friday על חלון של 14 יום בו יש את אפשרות ההחזרה גם לאחר השימוש, אבל הוא לא יודע מזה ואמר שאין לו כרגע מול מי לבדוק את זה כיוון שהיום יום שישי.
בכל מקרה תיארתי לו את התקלה, אני מניח שהוא יעביר אותה לח.י. וזה יהווה זרז מסוים בשבילם.
היום בו אמזון נכנסים לישראל ופשוט משמידים בצורה אכזרית ביותר את כל היבואנים, הסוחרים והחאפרים ואת כל המושג הזה של "שירות לקוחות ישראלי" שאיתו אנחנו נאלצים להתמודד על בסיס יומי יהיו יום חג עבורי, אני אצא לרחוב וארקוד עד אבדן כוחות עם תמונה ענקית של ג'ף בזוס.
אני הרבה יותר מעוניין בהחלפה מאשר בהחזרה, כי למסך שקיבלתי יש בעיה באחידות התצוגה שמפריעה לי, אבל חוץ מזה הוא טוב מאד. רק אם לא אקבל מסך חלופי ללא הבעיה הזאת ארצה להחזיר, פשוט בינתיים לא קיבלתי אינדיקציה מח.י. שהם מתכוונים לעשות את ההחלפה, וזה 6 ימים אחרי שכתבתי להם, אז הגיע שלב האיומים.
·ממתינים לתגובה ביום ראשון. אם כי אני בטוח ומאמין שהנציג שטען זאת ישנה דעתו לאחר שיבדוק ביום ראשון.evgenetic כתב:דיברתי עם lastprice, אמרתי להם שאני רוצה להחזיר להם את הטלוויזיה מפני שח.י לא נותנים לי שירות מספק. בין הדברים דברים הראשונים שהנציג אמר לי הוא שלא יהיה ניתן להחזיר את הטלוויזיה אם פתחתי והשתמשי בה![]()
![]()
![]()
היום בו אמזון נכנסים לישראל ופשוט משמידים בצורה אכזרית ביותר את כל היבואנים, הסוחרים והחאפרים ואת כל המושג הזה של "שירות לקוחות ישראלי" שאיתו אנחנו נאלצים להתמודד על בסיס יומי יהיו יום חג עבורי, אני אצא לרחוב וארקוד עד אבדן כוחות עם תמונה ענקית של ג'ף בזוס....
על איזו בעיית אחידות "הזאת" אתה מדבר? יש לי הרגשה שאתה מתכוון לבעיית אחידות אחרת ולא על מה שאני מדבר. אני לא מכיר מקרה אחד בו בעיית אחידות של גוונים שונים באזורים שונים של מסך נפתרה מעצמה. בכל מקרה הטלוויזיה שלי עבדה כבר כ80 שעות.
@evgenetic
·
החנות פנתה לח.י והם תיאמו לי טכנאי.
הכתם הצהוב על המסך נשאר אותו הדבר, אין שום שיפור.
נשארו לי עוד כמה ימים להחליט אם אני נשאר עם הטלוויזיה, אז תיאמתי איתם לעוד שבוע, כי אם מחליפים טלוויזיה בזמן ה - 14 יום לא ניתן לבטל את העסקה. אגב, הם לא מכירים גם ביטול לפני...
·
החנות פנתה לח.י והם תיאמו לי טכנאי.
הכתם הצהוב על המסך נשאר אותו הדבר, אין שום שיפור.
נשארו לי עוד כמה ימים להחליט אם אני נשאר עם הטלוויזיה, אז תיאמתי איתם לעוד שבוע, כי אם מחליפים טלוויזיה בזמן ה - 14 יום לא ניתן לבטל את העסקה. אגב, הם לא מכירים גם ביטול לפני...
הבנתי, אני כבר ננעלתי על החזרה כי אין לי זמן וכוח לדרוש מה שבחו"ל מקבלים אחרי שיחת טלפון אחת, קרי החלפה של מוצר פגום. עוד לא בטוח ב100% אם הבקשה שלי להחזרה נקלטה כמו שצריך אצל שני הגופים, אבל בשיחה האחרונה שניהלתי עם שניהם היום, שניהם אמרו לי שיתקשרו אלי כדי לתאם את האיסוף. וגם כדי לקבל את זה בזבזתי כמה שעות טובות על טלפונים ובירורים...
למי שיש מרץ וזמן להתעסק עם זה - אפשר לדרוש את ההחלפה בשל בעיות מהסוג גם במסגרת האחריות הרגילה. ח.י. כמובן יטענו שאחידות לא אידאלית זה משהו שהוא "נורמלי" ולא מהווה תקלה, אבל זו כמובן שטות מוחלטת. אין להם סייג כלשהו בתעודת האחריות שמתייחס לזה ומשחרר אותם מאחריות לטפל בבעיות מהסוג. מסך שלא ניתן לכייל אותו כמו שצריך בגלל בעיות אחידות הוא מסך תקול או פגום by definition.
למי שיש מרץ וזמן להתעסק עם זה - אפשר לדרוש את ההחלפה בשל בעיות מהסוג גם במסגרת האחריות הרגילה. ח.י. כמובן יטענו שאחידות לא אידאלית זה משהו שהוא "נורמלי" ולא מהווה תקלה, אבל זו כמובן שטות מוחלטת. אין להם סייג כלשהו בתעודת האחריות שמתייחס לזה ומשחרר אותם מאחריות לטפל בבעיות מהסוג. מסך שלא ניתן לכייל אותו כמו שצריך בגלל בעיות אחידות הוא מסך תקול או פגום by definition.
אספו היום את הטלוויזיה שלי לביטול העסקה. מאד אהבתי את הקטע בו התבקשתי להחזיר גם את המטרייה המסכנה ב20~ שקל גג שניתנה לי במתנה. בזבזתי משהו כמו שעתיים-שלוש על בירורים וטלפונים רק כדי להגיע לביטול העסקה, אבל את העובדה הזאת לא ראו כסיבה מספקת לקיזוז כלשהו או לפיצוי על הטרטור המיותר. אבל המטרייה!?! אין סיכוי שח.י. מוותרים על זה, מה שסופק - חוזר בחזרה. דייקנות ממש שוויצרית!
[imgbig]https://i.imgur.com/E2ZCjPl.jpg[/imgbig]
[imgbig]https://i.imgur.com/E2ZCjPl.jpg[/imgbig]