שרשור תגובות: נטפליקס לוחצת על הברקס - תוריד איכות ורוחב פס בכדי למנוע עומס
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
ה 4K חזר לקצב איכותי, או שעדיין מונמך?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה טיופה מורכב.. פעם אחרונה שבדקתי הם שינו טיפה את המנגנון. בעבר היו להם שני top bitrates - אחד סביב 5M ל-FHD ואחד ב-15.6M עבור 4K.
פעם אחרונה שבדקתי הם מדרגים את זה עכשיו לפי תוכן. כלומר, תוכן 4K HDR מקבל 15.6M. תוכן 4K ללא HDR מקבל סביב 11M. לפי מה שראיתי FHD איננו מדורג.
אני מסייג שזה מה שראיתי מיד עם הסרת המגבלות שלהם, יתכן שהם החזירו את זה לגמרי לשיטה הישנה.
פעם אחרונה שבדקתי הם מדרגים את זה עכשיו לפי תוכן. כלומר, תוכן 4K HDR מקבל 15.6M. תוכן 4K ללא HDR מקבל סביב 11M. לפי מה שראיתי FHD איננו מדורג.
אני מסייג שזה מה שראיתי מיד עם הסרת המגבלות שלהם, יתכן שהם החזירו את זה לגמרי לשיטה הישנה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·oferlaor כתב: פעם אחרונה שבדקתי הם מדרגים את זה עכשיו לפי תוכן. כלומר, תוכן 4K HDR מקבל 15.6M. תוכן 4K ללא HDR מקבל סביב 11M. לפי מה שראיתי FHD איננו מדורג.
אני מסייג שזה מה שראיתי מיד עם הסרת המגבלות שלהם, יתכן שהם החזירו את זה לגמרי לשיטה הישנה....
בימים האחרונים אני נתקל בביטרייט של 13.3M (בתוכן HDR 4K)...מעולם לא נתקלתי בזה בעבר.
מצד שני , בדיוק באותו זמן, יש תכנים אחרים (שגם הם HDR 4K) בביטרייט של 15.25M.
מוזר.
-
oferlaor
- מנהל

בימים האחרונים אני נתקל בביטרייט מקסימום של 7.62 mbps. אבל הפעם נראה שזו לא הגבלה אלא ממש איטיות. לוקח לו המון זמן להגיע ל7 מגה ולפעמים הוא נעצר ב5-6 ולא מצליח להגיע ל4k.
כשאני עושה בדיקת מהירות מול נטפליקס אני מקבל 300 מגה. אני בפרטנר סיבים. עוד מישהו נתקל בזה במקרה?
כשאני עושה בדיקת מהירות מול נטפליקס אני מקבל 300 מגה. אני בפרטנר סיבים. עוד מישהו נתקל בזה במקרה?
אם זה מעניין מישהו - הפיתרון שמצאתי זה להכנס ל-APPS בתפריט של האנדרואיד, לבחור ב-NETFLIX ו-UNINSTALL UPDATES. זה החזיר אותי לגירסה 6 מיולי 2019. שם הביטרייט מגיע ל15 מגה תוך כמה שניות.
ניסיתי להחזיר לכמה גירסאות 7 שונות מהחודשים האחרונים (כי מעולם לא היתה לי את הבעיה הזאת... התחילה רק בשבוע האחרון...) דרך APKMIRROR והבעיה חזרה. בקיצור - נשאר בינתיים עם גירסה 6.
ובדקתי את זה ב-2 מסכים של סוני, אחד עם גרסת אנדרואיד 7 ואחד עם גירסת אנדרואיד 9. בשניהם היתה בעיה זהה.
ניסיתי להחזיר לכמה גירסאות 7 שונות מהחודשים האחרונים (כי מעולם לא היתה לי את הבעיה הזאת... התחילה רק בשבוע האחרון...) דרך APKMIRROR והבעיה חזרה. בקיצור - נשאר בינתיים עם גירסה 6.
ובדקתי את זה ב-2 מסכים של סוני, אחד עם גרסת אנדרואיד 7 ואחד עם גירסת אנדרואיד 9. בשניהם היתה בעיה זהה.
- טלHD
- גורו

·hapoelpt כתב:בטלויזיות של סוני AndroidTV אתה לוחץ על -i בשלט תוך כדי ניגון של תוכן בנטפליקס ואתה רואה את הקצב....
גם במסכים של LG.
הבעיה שבשלטים של LG בדרך כלל אין "INFO" בשלט.
צריך להוריד אפליקציית LG TV PLUS ושם יש.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- טלHD
- גורו

Huber ,
במה זה שונה ממה שכתבתי?
במה זה שונה ממה שכתבתי?
- erire70
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- שם מלא: אדי רפאלוב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
הדרך הכי פשוטה לדעתי לקבל את כל הנתונים על איכות וקצב הנתונים מנטפליקס, עובד כמובן בכל פלטפורמה:
https://www.netflix.com/il-en/title/80018499
https://www.netflix.com/il-en/title/80018499
-
oferlaor
- מנהל

נטפליקס יכולים לשנות bitrates לפי סוג תוכן, לפי קטגוריה, לפי קבצי מקור ועוד ועוד. זה שלפני הקורונה היו להם שני cap rates אחד ל-FHD ואחד ל-4K לא אומר שהם ימשיכו עם זה.
משמעות הדבר היא שאם אתה מקבל תוצאה כלשהי בסרט או פריט כלשהו, זה לאו דווקא אומר שתקבל את אותו הדבר גם בטייטל אחר. לכן כבר אין הרבה מה לעשות עם ה-test patterns כיום ובאמת צריך את כפתור ה-i
אגב, ב-CX הוא זמין דרך כפתור השלוש נקודות על השלט.
משמעות הדבר היא שאם אתה מקבל תוצאה כלשהי בסרט או פריט כלשהו, זה לאו דווקא אומר שתקבל את אותו הדבר גם בטייטל אחר. לכן כבר אין הרבה מה לעשות עם ה-test patterns כיום ובאמת צריך את כפתור ה-i
אגב, ב-CX הוא זמין דרך כפתור השלוש נקודות על השלט.