שרשור תגובות: ביקורת מסך: מסך LG OLED 65CX
@oferlaor
לפי אתר RITINGS עושה רושם שנעשה שינמוך ב HDR ב CX
עושה רושם שגרסאות ה C8 וה C9 חזקות יותר ב HDR
האם זה נכון ?
עוד שאלה האם ניתן לנגן קבצים של DTS דרך ההרד דיסק חיצוני המחבור לטלויזיה כמו ב C8 ? או שב CX זה לא אפשרי ?
האם זה נכון ?
עוד שאלה האם ניתן לנגן קבצים של DTS דרך ההרד דיסק חיצוני המחבור לטלויזיה כמו ב C8 ? או שב CX זה לא אפשרי ?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·אין לי מושג מה זה אומר שנמוך. איכות הוידאו רק עלתה. אין תמיכה יותר ב technicolor שלא מעניין אף אחד או נתמך. מעבר לזה לא חוויתי שנמוך.oz007 כתב:@oferlaor
האם זה נכון ?
עוד שאלה האם ניתן לנגן קבצים של DTS דרך ההרד דיסק חיצוני המחבור לטלויזיה כמו ב C8 ? או שב CX זה לא אפשרי ?...
לגבי dts אפשר לשמוע את זה רק בפיענוח נגן חיצוני.
תודה על התגובה
C9 עובד עם DTS בנגן של הטלויזיה ?
הבנתי שימוש בנגן חיצוני פוגעת ביכולות של הטלויזיה לפחות לפי ביקורות שראיתי ביוטיוב, אבל לא ממש הבנתי מדוע ?
הם אומרים שזה אכזבה דיי גדולה שאין תמיכת DTS
אשמח אם תוכל להתייחס בנושא
תודה
C9 עובד עם DTS בנגן של הטלויזיה ?
הבנתי שימוש בנגן חיצוני פוגעת ביכולות של הטלויזיה לפחות לפי ביקורות שראיתי ביוטיוב, אבל לא ממש הבנתי מדוע ?
הם אומרים שזה אכזבה דיי גדולה שאין תמיכת DTS
אשמח אם תוכל להתייחס בנושא
תודה
-
oferlaor
- מנהל

התייחסתי במאמר עצמו. כן, ה c9 תמך בנגן המובנה בכך.
אין שום פגיעה בנגן חיצוני. האיכות הכי גבוהה שניתן להשיג היא תמיד בנגן חיצוני (גם אודיו וגם וידאו) כך שמי שאמר לך אחרת טעה.
אין שום פגיעה בנגן חיצוני. האיכות הכי גבוהה שניתן להשיג היא תמיד בנגן חיצוני (גם אודיו וגם וידאו) כך שמי שאמר לך אחרת טעה.
-
oferlaor
- מנהל

·עופר רק בשביל להבין, אתה מתייחס גם לאפליקציה מובנית כמו נטפליקס?oferlaor כתב:התייחסתי במאמר עצמו. כן, ה c9 תמך בנגן המובנה בכך.
אין שום פגיעה בנגן חיצוני. האיכות הכי גבוהה שניתן להשיג היא תמיד בנגן חיצוני (גם אודיו וגם וידאו) כך שמי שאמר לך אחרת טעה....
לי יש סוני A8G ואפל 4K.
-
oferlaor
- מנהל

כאשר מדובר בנטפליקס זה לא משנה כי סטרימר לא יhd יקבל איכות וידאו שונה ממה שהנטפליקס המובנה יקבל (בהנחה ששניהם מציגים DV למשל).
לא על זה דובר. לנטפליקס אין תמיכה ב dts. נשאלתי על תמיכה ב dts - שזה רלוונטי עבור מקורות חיצוניים (ריפ של בלוריי uhd לדוגמא). עבור סוג התוכן הזה, לעיתים יהיה בו רוחב פס גבוה מכפי ש סטרימר המובנה יתמודד איתו, פורמט האודיו (אטמוס, hd audio) יפוענח על ידי הסטרימר.
בקיצור, כשמדובר בסטרימינג אין משמעות. בריפים, יש יתרון לנגן חיצוני.
לא על זה דובר. לנטפליקס אין תמיכה ב dts. נשאלתי על תמיכה ב dts - שזה רלוונטי עבור מקורות חיצוניים (ריפ של בלוריי uhd לדוגמא). עבור סוג התוכן הזה, לעיתים יהיה בו רוחב פס גבוה מכפי ש סטרימר המובנה יתמודד איתו, פורמט האודיו (אטמוס, hd audio) יפוענח על ידי הסטרימר.
בקיצור, כשמדובר בסטרימינג אין משמעות. בריפים, יש יתרון לנגן חיצוני.
-
oferlaor
- מנהל

תלוי בסטרימר. מכשירים כמו Dune, Shield ו-ATV אכן יש בינהם הבדלים, אבל הם בד"כ מאוד מינוריים ובכל מקרה עדיפים מהנגן המובנה של מרבית המסכים.
כל המסכים כוללים חיבור של 100M לרשת, כך שככל שקצב הנתונים עולה, כך עולה הסיכון שיהיה גמגום או פספוס פריימים.
כל המסכים כוללים חיבור של 100M לרשת, כך שככל שקצב הנתונים עולה, כך עולה הסיכון שיהיה גמגום או פספוס פריימים.
הערה לגבי שני דברים שנכתבו פה:
1. TECHNICOLOR זה המוד הכי בשימוש ע"י רוב האנשים לצפיית סרטים אז לומר שהוא לא חשוב זה קצת מוזר. אולי הם נתנו מוד חילופי עם ערכים דומים כי לא רצו לשלם יותר אבל זה המוד המועדף עלי ועל רבים אחרים...
2. בלי הגבלת הכלייות (מונח מתמטי) העברת מידע ישירות מנקודה א(קובץ במקר הזה) לנקודה ב (טלווזיה במקרה הזה) יותר טובה בלי מתווך באמצע (סטרימר במקרה הזה). אני צופה רק ישירות מדיסק לטלווזיה ורוב הסרטים שלי DTS אז לחלוטין זה משמעותי
דעתי והSETUP שלי כמובן...
1. TECHNICOLOR זה המוד הכי בשימוש ע"י רוב האנשים לצפיית סרטים אז לומר שהוא לא חשוב זה קצת מוזר. אולי הם נתנו מוד חילופי עם ערכים דומים כי לא רצו לשלם יותר אבל זה המוד המועדף עלי ועל רבים אחרים...
2. בלי הגבלת הכלייות (מונח מתמטי) העברת מידע ישירות מנקודה א(קובץ במקר הזה) לנקודה ב (טלווזיה במקרה הזה) יותר טובה בלי מתווך באמצע (סטרימר במקרה הזה). אני צופה רק ישירות מדיסק לטלווזיה ורוב הסרטים שלי DTS אז לחלוטין זה משמעותי
דעתי והSETUP שלי כמובן...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·gkatz כתב:הערה לגבי שני דברים שנכתבו פה:
דעתי והSETUP שלי כמובן......
כנראה שאי אפשר גם וגם וגם כי כבר יש יותר מידי מודים.
בדגמי 2020 הוסיפו מוד filmmaker "חכם" הרבה יותר (יש אפשרות שיופעל אוטומטית כשהוא מזהה תוכן מותאם בדיוק כפי שנכנס אוטומטית מצב HDR או דולבי VISIONׂ)
https://techcrunch.com/2020/02/08/why-y ... aker-mode/
לטעמי זה שידרוג משמעותי ועדיף בהרבה מעוד מוד "טיפש".
יש לי את שנייהם (מסך עם טכניקולור ומסך CX עם filmmaker).
גם אני צפיתי כברירת מחדל במוד טכניקולור אבל ההבדל בינו למוד "מומחה ISF חדר חשוך" הוא די זניח.
בשינוי קל של תאורת OLED ניתן לבצע את השינוי שיתאים לך או במידה וחשוך מידי, אפשר להעביר ל "מומחה ISF חדר מואר".
הלכתי לאיבוד חח
אחד אומר שסטרימר ייתן את התמונה הטובה ביותר
השני אומר שחיבור ישיר עם הרד דיסק לנגן פנימי ייתן את התמונה הטובה ביותר
אינני מבין בתחום הסטרימרים, ומה שעשיתי בעיקר עד היום זה חיבור של הרד דסיק חיצוני בUSB לטלויזיה
כמו כן אני כן מעוניין לקבל את התמונה הטובה ביותר שמנצלת את היכולות של הטלויזיה האם עדיף סטרימר או לא ?
מישהו יכול להסביר קצת יותר לעומק ?
אינני מבין בתחום הסטרימרים, ומה שעשיתי בעיקר עד היום זה חיבור של הרד דסיק חיצוני בUSB לטלויזיה
כמו כן אני כן מעוניין לקבל את התמונה הטובה ביותר שמנצלת את היכולות של הטלויזיה האם עדיף סטרימר או לא ?
מישהו יכול להסביר קצת יותר לעומק ?
·זה מאוד תלוי באיך אתה צופה בסרטים. אני צופה ע"י חיבור של HD ישיר לUSB של הTV בעיקר בREMUX. במקרה כזה לא נראה לי שיש פה מישהו שיגיד שסטרימר באמצע כדאי. הרי אם אתה שם משהו באמצע שיש לו עיבוד תמונה אז 'דפקת' משהו בתמונה. ואם הוא רק מעביר את הסטרים AS IS אז בשביל מה בכלל צריך אותו.oz007 כתב:הלכתי לאיבוד חח
מישהו יכול להסביר קצת יותר לעומק ?...
אז כפי שאתה מבין כל אחד והצרכים שלו והSETUP שלו. תתאר את מה שאתה מתכוון לעשות ותוכל לקבל תשובות יותר ממוקדות.