avihuli כתב:יותר באס, פחות באס, כן צריך כיול, לא צריך כיול, רק סאב אחד, אולי זוג, למה צריך סאב, נמדוד עם REW, לא נמדוד REW, כן מוצר מדבקה, לא מוצר היי אנד, עם פיור אקוסטיק או בלי.........
מה זה משנה - הכל חארטה.
וואלה, לא מבין כבר את חלק מהתגובות של האנשים....
שרשור תגובות: תכירו את madVR Envy - מעבד תמונה למאה ה-21
·איפה אפשר להתעדכן על הפרופילים האלו?moog כתב:envy הוא בעיקרון מחשב עם 2080TI שנועד לחבר מקורות חיצוניים שהתוכנה/מחשב כמובן לא מסוגלת
פיתוח ה Envy מבוסס על התוכנה ובלעדיה (אלפי הטסטרים בעולם) לא היה קיים...כל תקופה קצרה משתחרר פרופיל חדש לבדיקה של מאדשי שנועד לבדוק את השיפורים ב DTM ועוד. כמובן שאחרי זה שינויים אלה יופיעו גם ב Envy...
בפורום mad vr ב Doom9
https://forum.doom9.org/showthread.php? ... &page=2993
ו ב Avsforum
https://www.avsforum.com/threads/improv ... 6/page-470
https://forum.doom9.org/showthread.php? ... &page=2993
ו ב Avsforum
https://www.avsforum.com/threads/improv ... 6/page-470
יש לי שאלה לגבי אחת ההערות המרכזיות בדיון והיא בנושא אי היכולת
הטכנית להפעיל תכנת עיבוד תמונה כמו הגירסה החינמית ל-PC של madVR על HTPC על תוכן שמגיע בהזמנה,מספקיות תוכן כמו נטפליקס או אמזון.
האם אין בכלל אפשרות טכנית ללכוד את הסטרימינג, מנטפליקס למשל, בגלל HDCP ? הרי יש לחברת HDFURY מוצרים שעוקפים HDCP. אין אפשרות ללכוד בשילוב של HTPC עם מוצר מתאים של HDFURY גם תוכן שמגיע בסטרימינג, באיכות זהה לאיכות של הקובץ המקורי של הסטרימינג וברגע שזה אפשרי אז לא ניתן יהיה לבצע עיבוד תמונה עם תכנה מתאימה, כמו,למשל,התכנה החינמית של madVR ל-PC ?
האם אין בכלל אפשרות טכנית ללכוד את הסטרימינג, מנטפליקס למשל, בגלל HDCP ? הרי יש לחברת HDFURY מוצרים שעוקפים HDCP. אין אפשרות ללכוד בשילוב של HTPC עם מוצר מתאים של HDFURY גם תוכן שמגיע בסטרימינג, באיכות זהה לאיכות של הקובץ המקורי של הסטרימינג וברגע שזה אפשרי אז לא ניתן יהיה לבצע עיבוד תמונה עם תכנה מתאימה, כמו,למשל,התכנה החינמית של madVR ל-PC ?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כשפתחנו את הפורום המוצר הראשון שעניין אותנו היו מסכים דקים. הם היו מאוד יקרים (עשרות רבות של אלפי ש"ח) עבור מסך פלזמה 42". זה היה מוצר cutting edge בזמנו וכמובן שלא התאים לכל כיס. התלונה הנפוצה היתה אז "למה אתם מדברים על דברים כאלה" או ההיפך "זה כמו בול דואר מול המקרן CRT שלי". אנחנו חשבנו שזה העתיד וכך גם לדעתי התבררה המציאות.
המטרה שלנו בפורום ובמאמרים לחשוף אתכם לכל מה שקיים בשוק. לא רק להציג ולעשות ביקורות על מזדה 3 אלא גם על פרארי.
שאלה מעניינת שעולה מתוך הרבה מהתגובות זה האם בכלל אנשים כאן מתעניניים בפרארי (גם אם הטכנולוגיה תהיה זמינה במזדה עוד כמה שנים במקרה הטוב). כלומר, האם אתם חושבים שראוי שאנחנו נעשה ביקורות רק על מוצרים שמתאימים לכל כיס (קרי: wisebuy).
האם לדעתכם בפורום רכב התגובות על ביקורת פרארי הן "מה זה המחיר הזה" או יותר כמו "הלוואי והיה לי תקציב להרשות לעצמי משהו כזה"...
המטרה שלנו בפורום ובמאמרים לחשוף אתכם לכל מה שקיים בשוק. לא רק להציג ולעשות ביקורות על מזדה 3 אלא גם על פרארי.
שאלה מעניינת שעולה מתוך הרבה מהתגובות זה האם בכלל אנשים כאן מתעניניים בפרארי (גם אם הטכנולוגיה תהיה זמינה במזדה עוד כמה שנים במקרה הטוב). כלומר, האם אתם חושבים שראוי שאנחנו נעשה ביקורות רק על מוצרים שמתאימים לכל כיס (קרי: wisebuy).
האם לדעתכם בפורום רכב התגובות על ביקורת פרארי הן "מה זה המחיר הזה" או יותר כמו "הלוואי והיה לי תקציב להרשות לעצמי משהו כזה"...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
@oferlaor
עופר, זה אפילו רחוק מזה עוד יותר ואני לא מדבר על השרשור הנ"ל.
אתן דוגמא את השרשור של סקירת מסכי הסמסונג שהועלתה לאחרונה לפני מספר ימים (אישית, אני לא מכיר לעומק כי נמצא יותר בקטע של ה-OLED, אבל תמיד שווה לקרוא ולהחכים).
קיצור, יושב בן אדם, משקיע ממרצו וזמנו, צופה, בודק, מודד, מצלם והופ יש כתבה.
במקום לדבר על המוצר הספציפי עצמו כל התגובות בדיון לגביו נסובו רק על השירות שהיבואן מספק.
לא אומר שזה לא חשוב (כי כנראה באמת יש מה לשפר שם ברמת השירות כי זה כל הזמן עולה), אבל מה הקשר בין השירות למוצר שעליו בוצעה הכתבה ?! יש טענות על השירות - יש פורום ייעודי לזה.
פשוט הופכים דיון שאמור להיות מקצועי למשהו אחר לחלוטין.
כנ"ל גם לגבי התמחור של מוצר X או Y, מי שלא מתאים לו המחיר, שלא ייקנה.
יש לו חלופות זולות יותר לאותו צורך - אחלה, הכל טוב.
גם מי שקונה טרינוב, לא מתאים לכולם בכיס, כנ"ל מי שקונה לינגדורף. סטורם אודיו, אלקונס או מוצרי מיד אחרים ועוד עד למוצרי ומותגי כניסה...
ראו גם איזו הפתעה, יש כאלה שגם דנון בסיסי ב-1,500 שקל יקר עליהם. לא חסרות כאלה הודעות חיפוש למק"ב בתקציב שלא מאפשר אפילו לקנות מוצרי מדבקה.
לסיכום, נקודה למחשבה (של כולנו)...
אתן דוגמא את השרשור של סקירת מסכי הסמסונג שהועלתה לאחרונה לפני מספר ימים (אישית, אני לא מכיר לעומק כי נמצא יותר בקטע של ה-OLED, אבל תמיד שווה לקרוא ולהחכים).
במקום לדבר על המוצר הספציפי עצמו כל התגובות בדיון לגביו נסובו רק על השירות שהיבואן מספק.
לא אומר שזה לא חשוב (כי כנראה באמת יש מה לשפר שם ברמת השירות כי זה כל הזמן עולה), אבל מה הקשר בין השירות למוצר שעליו בוצעה הכתבה ?! יש טענות על השירות - יש פורום ייעודי לזה.
גם מי שקונה טרינוב, לא מתאים לכולם בכיס, כנ"ל מי שקונה לינגדורף. סטורם אודיו, אלקונס או מוצרי מיד אחרים ועוד עד למוצרי ומותגי כניסה...
ראו גם איזו הפתעה, יש כאלה שגם דנון בסיסי ב-1,500 שקל יקר עליהם. לא חסרות כאלה הודעות חיפוש למק"ב בתקציב שלא מאפשר אפילו לקנות מוצרי מדבקה.
לסיכום, נקודה למחשבה (של כולנו)...
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
עוד קצת תמונות, על מנת להבין מה המכשיר תורם למקרן, עם הקונטרסט הכי גבוה שיש כיום ל חברת -jvc להציע.
האם ההבדל בין התמונות (שהוא כמובן הרבה יותר גדול במציאות) שווה 27,000 שח?
לא יודע.
יהיו כאלה שמייד ישלפו את האשראי ויהיו כאלה שיגידו שהעובדה שלא רואים את הכובעים, המתלה, הכוסות, השידה, פרטי התמונה ובנוסף הדמויות לא ממש חדות, זה לא כזה מהותי ודרמטי, זה בקטנה..
יש תמונה? יש מסך גדול? יש קצת בומים?
יאללה...עפים..
רן
האם ההבדל בין התמונות (שהוא כמובן הרבה יותר גדול במציאות) שווה 27,000 שח?
לא יודע.
יהיו כאלה שמייד ישלפו את האשראי ויהיו כאלה שיגידו שהעובדה שלא רואים את הכובעים, המתלה, הכוסות, השידה, פרטי התמונה ובנוסף הדמויות לא ממש חדות, זה לא כזה מהותי ודרמטי, זה בקטנה..
יש תמונה? יש מסך גדול? יש קצת בומים?
יאללה...עפים..
רן
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
oferlaor
- מנהל

·נקודה חשובה. אנחנו לפחות לא יורדים מהעניין של להציג את היכולות של הטכנולוגיה. בגלל זה פחות עושים ביקורת על מסכים של 2000 ש"ח (בשביל זה יש את wisebuy ודומיו שעושים יופי של עבודה) ובגלל זה אנחנו עושים מחקר ברמה של תואר שני על מסכי הדגל שלאו דווקא כולם רוכשים. אני לפחות מתעניין יותר בזה גם אם אני לא במעגל רוכשי הפרארי.avihuli כתב:@oferlaor
לסיכום, נקודה למחשבה (של כולנו)......
-
oferlaor
- מנהל

@RanMoyal
·תמונה מעולה.
דעתי היא שבכל תחום כמעט יש עקומת ROI שהיא תפוקה שולית פוחתת. ככל שהמחיר עולה, כך קשה יותר בהכרח לייצר בידול דרמטי.
לכל אחד יש נקודה אחרת בעקומה. יש כאלה שישלמו עשרות אלפי דולרים למקרן שהוא 2% יותר טוב ממקרן של 30,000 ש"ח. יש כאלה שיעדיפו מקרן ב-2000 ש"ח שהוא עושה בדיוק מה שהם רוצים - הם מקרינים על צד הבניין, שותים בירה ואוכלים תפוצ'יפס מול המשחק וזה המוצר האידאלי לזה.
·תמונה מעולה.
דעתי היא שבכל תחום כמעט יש עקומת ROI שהיא תפוקה שולית פוחתת. ככל שהמחיר עולה, כך קשה יותר בהכרח לייצר בידול דרמטי.
לכל אחד יש נקודה אחרת בעקומה. יש כאלה שישלמו עשרות אלפי דולרים למקרן שהוא 2% יותר טוב ממקרן של 30,000 ש"ח. יש כאלה שיעדיפו מקרן ב-2000 ש"ח שהוא עושה בדיוק מה שהם רוצים - הם מקרינים על צד הבניין, שותים בירה ואוכלים תפוצ'יפס מול המשחק וזה המוצר האידאלי לזה.
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
רן
מהו הסרט הראשון עם התמונה של הכוכבים?
התמונה של הלפני ממש גרועה אגב, אני מניח בגלל תנאי חושך.
מהו הסרט הראשון עם התמונה של הכוכבים?
התמונה של הלפני ממש גרועה אגב, אני מניח בגלל תנאי חושך.
מוכר:
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
בתמונה הראשונה לא רואים, אבל שים לב שאם תסתכל בתמונה השנייה תראה שהתריס משמאל כבר סגור...yarino כתב:התריס היה פתוח...
התריס מימין פתוח - נכנסת שמש על הגב של הדמויות.
אין לי מקרן, אבל ככל שאני יודע - צריך להחשיך את החדר, לא ?
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.