תקלות של יס בכל הארץ
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
איזה השקה של HD??
יש תקלות חמורות בכל הארץ ואתה חושב על HD
קודם נראה מה הבעיה ושהיא לא תחמיר אני יכול
לומר שהיום ראו מצוין בלוין של עמוס וHOTBIRD ושאר הלוינים שיש לי
איך שידורים של יס?
יש תקלות חמורות בכל הארץ ואתה חושב על HD
קודם נראה מה הבעיה ושהיא לא תחמיר אני יכול
לומר שהיום ראו מצוין בלוין של עמוס וHOTBIRD ושאר הלוינים שיש לי
איך שידורים של יס?
אור שפע ואהבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מישהו הצליח ליצור קשר עם יס בשבוע האחרון?
חוץ מתקליט שאומר שיש בעיות ונא לא לפנות לנציגים בקשר לבעיות קליטה, אני לא מצליח להגיע לשירות שלהם.
יש לי בעיה עם אחד הממירים בבית שהתקלקל והתחיל לחטוף reset כל הזמן ואני לא מצליח לדבר שם עם אף אחד.
יש דרך אחרת להגיע לנציג שרות שלהם שלא דרך 1-800?
הם אומרים ללחוץ על 1 ולהגיע לנציג שרות אבל השיחה לא מתנתבת.
יש לי בעיה עם אחד הממירים בבית שהתקלקל והתחיל לחטוף reset כל הזמן ואני לא מצליח לדבר שם עם אף אחד.
יש דרך אחרת להגיע לנציג שרות שלהם שלא דרך 1-800?
הם אומרים ללחוץ על 1 ולהגיע לנציג שרות אבל השיחה לא מתנתבת.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
liornach,
בגלל התקלה המרכזיה שלהם פשוט קורסת לדעתי.
הם אמרו שאם הם לא מצליחים להשתלט על הבעיה בקרוב מאוד הם יקחו חברה חיצונית שתנהל להם את השיחות בכדי למנוע קריסה.
בגלל התקלה המרכזיה שלהם פשוט קורסת לדעתי.
הם אמרו שאם הם לא מצליחים להשתלט על הבעיה בקרוב מאוד הם יקחו חברה חיצונית שתנהל להם את השיחות בכדי למנוע קריסה.
כמובן שאחרי שקט יחסי, התקלות חזרו בעוצמה גדולה יותר בערב סוכות ובמהלך החג (ממש החשכות של המסך).
עקב כך ובהתאם לזאת, קיבלתי הוראה מההנהלה להתחיל להתרגל לרעיון של מעבר לחברה המתחרה (HOT). כמובן שהבעתי את התנגדותי נמרצות בטענות של שידור נחות יותר אבל היא טענה שזה עדיף על אין קליטה בכלל (דבר שלא יכולתי לערער עליו).
עכשיו אני מנסה לחשוב איך אני מונע את הניתוק מיס ובמקביל אני שואל:
במידה ואני אעבור ל- HOT, איזה ממיר אני צריך עבור הפלזמה שלי (NEC VR5) כדי לצמצם למינימום את הירידה באיכות הקליטה? האם יש להם כבר ממירים עם יציאת RGB או ש- SVIDEO זה הכי טוב שאפשר לקבל? יש דגם ספציפי כמו ביס שכדאי לי לבקש?
תודה,
ליאור
עקב כך ובהתאם לזאת, קיבלתי הוראה מההנהלה להתחיל להתרגל לרעיון של מעבר לחברה המתחרה (HOT). כמובן שהבעתי את התנגדותי נמרצות בטענות של שידור נחות יותר אבל היא טענה שזה עדיף על אין קליטה בכלל (דבר שלא יכולתי לערער עליו).
במידה ואני אעבור ל- HOT, איזה ממיר אני צריך עבור הפלזמה שלי (NEC VR5) כדי לצמצם למינימום את הירידה באיכות הקליטה? האם יש להם כבר ממירים עם יציאת RGB או ש- SVIDEO זה הכי טוב שאפשר לקבל? יש דגם ספציפי כמו ביס שכדאי לי לבקש?
תודה,
ליאור
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3542
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 407 פעמים
- קיבל תודות: 349 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כול איכות התמונה השתפרה משמעותית ב HOT ,liornach כתב:כמובן שאחרי שקט יחסי, התקלות חזרו בעוצמה גדולה יותר בערב סוכות ובמהלך החג (ממש החשכות של המסך).
תודה,
ליאור...
אני מחובר ליס אבל ראיתי את איכות השידורים אצל בעלי פלזמה 42".
אם אתה רוצה לעבור מומלץ לדרוש ממיר מסוג דוקסיס ולא לוותר.
לידיעתך גם ב HOT יש תקלות כולל תקלות משביתות.
אגב, פורסם היום ב ידיעות שההפרעות נובעות מספינות ביון גרמניות ושמשרד התקשורת מתכוון לפנות לממשלה הגרמנית בנושא.
בינתיים ההפרעות נעלמו.
בהצלחה !
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
הבעיות כמובן יסתיימו באיזה שהוא שלב, ואם תעבור להוט , בטווח הרחוק אתה תצטער.liornach כתב:כמובן שאחרי שקט יחסי, התקלות חזרו בעוצמה גדולה יותר בערב סוכות ובמהלך החג (ממש החשכות של המסך).
תודה,
ליאור...
וגם תהיה מחוייב לשנה.