עזרה.. איך מחליפים ממיר ביס בלי לשלם עבור טכנאי שבא להחליף?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שרשור שלא נקרא #61 

InbarHovav כתב:אבל זה לא רק זה..

למה לא מאפשרים איסוף עצמי???

גם שם זה עולה ליס??
...
אני לא יס, ומעולם לא עבדתי שם, אבל למרות שגם אני שאלתי לגבי איסוף אישי והתאכזבתי לשמוע שאין, אני יכול להבין את השיקולים שמנחים את יס:

1. אחריות - מה קורה עם התקנה לא נכונה של הממיר? מה קורה כאשר התקנה כזו פוגעת בממיר, או ברכוש של הלקוח?
2. משאבי תמיכה - איסוף עצמי מחייב את יס להעמיד מערך תמיכה שיסביר איך לחבר מה לאיפה גם לאמא שלי. מנסיון - זה לא תענוג גדול.
3. רמאות - כמו שאני רואה את הלך הרוחות כאן, מהר מאד נגיע למצב בו יוסי מספר ליס שהוא רכש עוד טלוויזיה, ישלם עוד 20 שקלים בחודש עבור עוד נקודה, יאסוף את הממיר ויתן אותו למשה שישתמש בו בלי לשלם ליס אגורה.
שליחת טכנאי היא וידוא מבחינת יס שאכן כל ממיר מחובר לטלוויזיה.

giladye
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #62 

נכון, יש כאן חוזה מחייב גם אם הוא נסגר בטלפון, (חוץ ממספר מקרים חריגים אין חובה שהסכם יהיה כתב, אבל לא נלאה אותכם בדיני חוזים). אך החוזה מחייב את שני הצדדים, יס מבטיחה חדשות לבקרים באזני הלקוחות על איכות תמונה טובה בשידורים שלה ובממירים שלה, עם טכנולוגיה מתקדמת. יס יודעים ומכירים בעובדה שישנם ממירים המספקים איכות תמונה משופרת ללקוח המחזיקים במסכים דקים, לכן עליה לספק זאת כחלק מההתחייבות הכוללת שלה בחוזה, בין אם שנאמר בע"פ או בכתב או בפרסום. לכן לעניות דעתי שיפור בחווית הצפיה של הלקוח אינו צריך לעלות ללקוח מעבר לה מה שהוא משלם בדמי השימוש החודשיים, מאחר וזהו חלק מהשירות הבסיסי שחברת כבלים או לווין צריכה להעניק.

יתרה מכך סיפוק ממרים מתקדמים אמור לעמוד כנר לרגליהם במטרה להשאיר לקוחות מרוצים המחוברים לשירות שלהם ולמשוך בכך לקוחות של חברה מתחרה, באמתלה שהם נותנים שירות למסכים מתקדמים (לא מדובר בתוספת לשירות כמו יס מקס אלא כחלק מהשירות לחבילת הבסיס ומעלה). אך מה לעשות שבארצנו התחרות אינה אמיתית ואינה משקפת את המצב האמיתי בו שוק תחרותי אמור להימצא.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שרשור שלא נקרא #63 

giladye כתב:נכון, יש כאן חוזה מחייב גם אם הוא נסגר בטלפון, (חוץ ממספר מקרים חריגים אין חובה שהסכם יהיה כתב, אבל לא נלאה אותכם בדיני חוזים). אך החוזה מחייב את שני הצדדים, יס מבטיחה חדשות לבקרים באזני הלקוחות על איכות תמונה טובה בשידורים שלה ובממירים שלה, עם טכנולוגיה מתקדמת.
...
בזמן ההצעה, יס לא התחייבו לשדרג ללקוח את הממיר במידה וירכוש טלוויזיה שטוחה, או במידה ויצא ממיר בטכנולוגיה מתקדמת יותר.
יס עמדה (במקרה הזה) בהתחייבות שלה ללקוח. הלקוח בא ורוצה מוצר טוב יותר, ויס מוכנה לספק לו את המוצר הזה בלי עלות נוספת, למעט עלות ישירה - הטכנאי.

אני לא רואה כאן התנהגות פסולה של יס. נכון שאולי הם היו יכולים להיות "נחמדים" יותר, ביננו - יש לי הרגשה שזה לא היה משנה את מפלס הטרוניות כלפיהם.

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #64 

זה לא משנה באותה מידה הם יכולים לחייב את כולם בתשלום החודשי על עבודתם של הטכנאים.
ולכן הוויכוח הוא מיותר.
ניר

b007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 905
נתן תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #65 

[behave]
התנהגות לא הולמת - מרטין
[/behave]

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #66 

Shed כתב:
אני לא מבין למה המחשבה שיס צריכה לממן שליחת טכנאי, שלא במקרה תקלה, על חשבונה.
עלות שליחת טכנאי ליס היא כמה מאות שקלים במקרה הטוב (שכר, לוגיסטיקה, רכב, זמן אבוד, מערכת בקרה ועוד ועוד). אין שום סיבה שבעולם שהיא תממן את השליחה על חשבונה, רק כי הלקוח החליט שבא לו עכשיו ממיר חדש.
...
ב 3000 שקלים לשנה ( ואנחנו משלמים כמה שנים ) אני מצפה שכל החברה תעבור לדום מתוח ותקבל אותי בהקשב.
למה ? ככה. אני עובד קשה בשביל הכסף ומצפה לקבל שרות עבורו.
כן חוזה, לא חוזה. לא קשור. אני לקוח ואני צריך להיות מרוצה. עד הגג !
החברה מצידה צריכה לעשות את המקסימום !!! ( גם אם זה אומר לשלוח טכנאי בצדק או שלא בצדק ) בשביל להביא אותי למצב הזה.
הבעיה היא שפשוט משת*** עלינו. בקשת. כי שידורי כבלים ולווין בארץ זה מונופול ( אפילו לא אליגופול ).
Shed כתב: בכל מקרה, הרעיון של לגרום נזק במכוון לרכוש לא שלי מעביר בי חלחלה.
...
צודק,
כל האמור לעיל לא מצדיק השחתת ציוד. ועל הצעתי זו אני מתנצל.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #67 

נסכם את זה בכך שמי שחושב שליס מגיע תשלום על כך שישלם ומי שלא שילחם על כך.
אני לא בטוח שאלה שמסנגרים על יס עושים זאת מסיבות טהורות.
עבור 240 שקלים לחודש אני חושב שקפיצה של טכנאי שגם ככה נמצא באיזור לא מצריכה תוספת של יותר מ-50% מהתשלום החודשי.
אבל אני מכבד אנשים שחושבים הפוך ממני ולדעתי הם לקוחות שאומרים אמן על כל תוספת או תשלום שמבקשים מהם.
אני בטוח ב-100% שאם הם היו בקושי גומרים את החודש ו-70 שקלים היו מהותיים להם הם לא היו חושבים בקלות דעת שליס מגיע אותם.
אבל, אולי זה רק אני.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שרשור שלא נקרא #68 

lior_M,

ההבדל בין שנינו שאני יודע מה אני קונה, כמה אני משלם על זה, ומצפה לקבל בדיוק את מה שאני קונה. לא יותר ולא פחות.

אני לא חושב שב-3K שקלים בשנה (ואני גם משלם שנים רבות ליס) קניתי את הבת של מנכ"ל יס, ושהם צריכים לעבור לדום מתוח או לרדת לשלושים שכיבות שמיכה כל פעם שאני קם על צד שמאל.

הלקוח לא תמיד צודק, לא הכל מגיע לו רק בגלל ש"הוא הלקוח".

עם כל הכבוד ל-3K שלך, אתה משלם אותם עבור תוכן, ועבור SLA מוגדר. ה-SLA מגדיר שירות בבית הלקוח חינם במידה ויש תקלה, או במעבר דירה. ה-SLA הזה לא מקנה לך את הזכות לדרוש מיס לשלוח טכנאי אליך הביתה כי אתה צריך מישהו שישמור על הילדים כשאתה יוצא למסעדה.

דרך אגב - זכותך המלאה להחליט שהתוכן, והסכם השירות הנ"ל לא שווים 3K לשנה - אתה מוזמן להפסיק את ההתקשרות ביניכם.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שרשור שלא נקרא #69 

shraga007 כתב: אני לא בטוח שאלה שמסנגרים על יס עושים זאת מסיבות טהורות.
עבור 240 שקלים לחודש אני חושב שקפיצה של טכנאי שגם ככה נמצא באיזור לא מצריכה תוספת של יותר מ-50% מהתשלום החודשי.
אבל אני מכבד אנשים שחושבים הפוך ממני ולדעתי הם לקוחות שאומרים אמן על כל תוספת או תשלום שמבקשים מהם.
אני בטוח ב-100% שאם הם היו בקושי גומרים את החודש ו-70 שקלים היו מהותיים להם הם לא היו חושבים בקלות דעת שליס מגיע אותם.
אבל, אולי זה רק אני.
...
הרמיזה שלך על "סיבות לא טהורות" לא במקומה. אבל הרי זה קל מאוד לזרוק האשמות גם כאשר הם לא מתבססות על שום ידע, רק השערות וספקולציות.

שים לב שהתשלום שיס מבקשים נמוך מ-50 אחוז מהתשלום החודשי. עדיין, אנשים כאן ממליצים לצעוק, להתווכח, לבזבז זמן ואף לגרום נזק בכוונה בשביל סכום כזה.

מי שבקושי גומר את החודש לא מחזיק פלזמה בבית, ואני בספק אם הוא לקוח של יס.
אני לא מזלזל בערכם של 70 שקלים, והם לא גדלים אצלי על העצים, אבל בוודאי לא הייתי גונב/ מרמה/ משקר / כל התשובות נכונות בשביל 70 שקלים. גם לא בשביל 700 או 7000.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #70 

Shed כתב: lior_M,

ההבדל בין שנינו שאני יודע מה אני קונה, כמה אני משלם על זה, ומצפה לקבל בדיוק את מה שאני קונה. לא יותר ולא פחות.
...
אשריך.
גם אני יודע מה אני קונה ואני בהחלט לא מקבל את מה ששילמתי עבורו ( גם ב hot וגם ב yes ).
Shed כתב: אני לא חושב שב-3K שקלים בשנה (ואני גם משלם שנים רבות ליס) קניתי את הבת של מנכ"ל יס, ושהם צריכים לעבור לדום מתוח או לרדת לשלושים שכיבות שמיכה כל פעם שאני קם על צד שמאל.
...
בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים בנקודה זו.
Shed כתב: עם כל הכבוד ל-3K שלך, אתה משלם אותם עבור תוכן, ועבור SLA מוגדר.
...
אם זה לא היה עצוב זה אולי היה מצחיק אותי. על איזה תוכן אתה מדבר ?
Shed כתב: ה-SLA הזה לא מקנה לך את הזכות לדרוש מיס לשלוח טכנאי אליך הביתה כי אתה צריך מישהו שישמור על הילדים כשאתה יוצא למסעדה.
...
אם הם עושים ביביסיטר כמו שהם נותנים שרות אז עדיף שבאמת לא יבואו (שלא לדבר על התוכן )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #71 

חברה',
השירשור הזה עבר מזמן את גבול הטעם הטוב.

מי שהציע דברים לא חוקיים, אני מציע לו בחום על עריכה של הדברים שלו.
פנייה לגופו של אדם לא מקובלת עלינו בכלל.
כמה הודעות כאלו נערכו.
ראו זו כאזהרה ראשונה ואחרונה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

מנסיוני

שרשור שלא נקרא #72 

העשיר לצערי עם יס, ההתנהלות היא שוק לכל דבר. תצעק תקבל תהיה נחמד לא תקבל כלום.

הכל זה סחר ומיקוח, הם מנסים לסנן אותך במוקד אבל מרגע שהגעת לקשרי לקוחות הכל פתוח למשא ומתן.
דודי.

b007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 905
נתן תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #73 

דיי כבר לדבר על לישבור דברים ולקלקל...
למה אי אפשר לדבר כמו בני אדם ולהסביר להם בפשוטו של דבר...
ושהם יקבלו את זה?
לללללמממממההההה!?

Lilo007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #74 

אולי התגובה שלי באה קצת באיחור אבל רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה...

תשמעו, היה לי מקרה דומה מאוד לפני שבוע. אני קניתי LCD לחדר ופלסמה לסלון ורציתי להחליף את הממירים הקימים של יס לממירים יותר טובים. פשוט התקשרתי אל השירות לקוחות, הסברתי לפקידה בלי צעקות ובלי איומים על הסיבה שאני רוצה את הממיר 3100, היא אמרה שהיא תבדוק את העניין ותחזור אלי בדקות הקרובות. לא עברה דקה והיא חזרה אלי ואמר לי שבגלל שהייתי לקוח נחמד שלא הרים את הקול ולא איים לא תהיה לה בעיה להחליף לי את כל הממירים בבית לאיזה שאני ירצה בלי תוספת תשלום...

אז אולי לא צריך לעורר מהומות ואלי לא צריך להכניס את הממיר לאמבטיה מלאה במים, אולי רק צריך לדבר איתם בהיגיון

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”