עדיין תקלות ביס. פשוט לא יאומן
אני מסכים איתך זה פשוט לעג לאינטילגנציה של המנויים, הסרטים שם בכלל לא מעניינים, פריס הילטון, נו באמת?
אני בינתיים יושב בשקט ולא מבקש פיצויי ולוקח את ההימור שהתקלות ימשכו עד השקת ה-HD ואז יהיה ניתן לעשות מולם שרירים, כי כמו שאני מכיר אותם ה-HD יעלה כסף.
אני בינתיים יושב בשקט ולא מבקש פיצויי ולוקח את ההימור שהתקלות ימשכו עד השקת ה-HD ואז יהיה ניתן לעשות מולם שרירים, כי כמו שאני מכיר אותם ה-HD יעלה כסף.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הם עשו את זה כדי לחסוך ברוחב פס.שמתי לב גם שסרטים שהיו בפורמט של דולבי דיגיטל לפני הפתיחה של ה-DVDBOX כבר לא משודרים בדולבי דיגיטל מאז הפתיחה של הערוצים....
אני מניח שבעקבות ההפרעות הם העלו את ה-BITRATE של כל ערוץ והעוצמה כדי שלמקלטים יהיה קל יותר להתמודד עם ההפרעות (לא שזה עוזר, כפי שאנחנו נוכחים לדעת).
שמתם לב לדבר מצחיק בשתי הכתבות בדה מרקר ובוואלה, באחת כתוב שיס מוציאה אלפיי שקלים כדי לאתר את מקור הבעיה ("שוכרת צבא") ואילו בשניה כתוב: "כמות הגרסות להפרעות בקליטת שידורי חברת הלוויין yes גדלה היום כשנטען כאילו מקור ההפרעה הוא בשידורי מכ"מ רוסי. גורמי ביטחון מגחכים על כמות הגרסות וטוענים כי ניתן לאתר את מקור ההפרעה, בציוד המתאים המצוי בידי צה"ל, בתוך דקות."
גם לעניין הזה יש כמות של גירסאות
מרטין אתה כנראה צודק בעניין הדולבי דיגיטל אני רק חושב שזה לא בסדר, גם הורידו סרטים שהם לכאורה אטרקטיביים וגם הורידו את איכות הסאונד, זו ההטבה??.
דרך תהיה השפעה אם אני אחליף את הלווין בהגדרות הממיר?
גם לעניין הזה יש כמות של גירסאות
מרטין אתה כנראה צודק בעניין הדולבי דיגיטל אני רק חושב שזה לא בסדר, גם הורידו סרטים שהם לכאורה אטרקטיביים וגם הורידו את איכות הסאונד, זו ההטבה??.
דרך תהיה השפעה אם אני אחליף את הלווין בהגדרות הממיר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מה שהכי עיצבן
"גורמי ביטחון מגחכים על כמות הגרסות וטוענים כי ניתן לאתר את מקור ההפרעה, בציוד המתאים המצוי בידי צה"ל, בתוך דקות."
נו אז דחילרעבק תעשו משהו מועיל ותאתרו את זה בתוך כמה דקות במקום סתם להשתחצן ולראות חברה במשבר קורסת.
"גורמי ביטחון מגחכים על כמות הגרסות וטוענים כי ניתן לאתר את מקור ההפרעה, בציוד המתאים המצוי בידי צה"ל, בתוך דקות."
נו אז דחילרעבק תעשו משהו מועיל ותאתרו את זה בתוך כמה דקות במקום סתם להשתחצן ולראות חברה במשבר קורסת.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מנכ"ל yes: "אנו יודעים מה מקור ההפרעה אך איני יכול לחשוף אותה
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 35&fid=598
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 35&fid=598
אם הם יודעים למה הם שוכרים צבא?jpost כתב:מנכ"ל yes: "אנו יודעים מה מקור ההפרעה אך איני יכול לחשוף אותה
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 35&fid=598...
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1178679
מוזר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הטעות הגדולה ביותר שלהם הוא שהם עדיין לא לקחו חברה חיצונית לנהל את שירות הלקוחות.
מעבר לזה, קשה לשפוט אותם כי יש יותר שמועות מעובדות.
מעבר לזה, קשה לשפוט אותם כי יש יותר שמועות מעובדות.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
עופר,
זו בדיוק הטענה שלי. יש כל כך הרבה אינפורמציה ודיסאינפורמציה בנושא. יס הייתה צריכה כבר בימים הראשונים של המשבר לשכור חברה/יועץ שמתמחה בטיפול במשברים, ואז אולי כל הטיפול בעניין לא היה נראה כל כך חובבני.
זו בדיוק הטענה שלי. יש כל כך הרבה אינפורמציה ודיסאינפורמציה בנושא. יס הייתה צריכה כבר בימים הראשונים של המשבר לשכור חברה/יועץ שמתמחה בטיפול במשברים, ואז אולי כל הטיפול בעניין לא היה נראה כל כך חובבני.