תגובות: פיוניר KURO LX5090- בפלזמה לא תמיד דופקים את השחורים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איתי,
המסך כבר מזמן לא אצלי - הוא הוחזר מיד שחזר (זה היה הראשון שהגיע ארצה, והגיע אלי במשלוח ישיר מיד אחרי שעבר מכון תקנים).
il62,
יש כמה שיקולים בהחלטה שלי (בקרוב סקירה שמסבירה את ההתלבטות...), אבל יש בהחלט סיכוי גבוה שאתה צודק... התקציב כבר מוכן משנה שעברה, אבל אף מסך (כולל ה-5080) לא עבר את כל דרישות הסף לשדרוג.
המגבלה שלי היתה, כזכור, ארונית שמנעה הכנסת מסך הגדול מ-44". לפיכך, ולאחר כבוד (יש שרשור בנושא) מצאתי נגר והזמנתי זה מכבר ארונית כמעט זהה שתחליף את זו הנוכחית ותאפשר שימוש במסכי 50"... אני לא מתכנן מעבר ל-60" (זה בלתי אפשרי במסגרת מה שקיים כרגע). מדהים כמה כסף עולה לי השדרוג ל-50" ועדיין לא רכשתי מסך...
בכל מקרה, אני כבר מתכונן לשדרוג משמעותי שכולל כמעט את כל הרכיבים במערכת שלי (חלק מהרכיבים החדשים כבר נרכשו וממתינים בסבלנות לשדרוג, וחלקם טרם הוזמנו). בגדול, הממירים וה-6500 הם ככל הנראה הדברים היחידים שישרדו את השדרוג.
המסך כבר מזמן לא אצלי - הוא הוחזר מיד שחזר (זה היה הראשון שהגיע ארצה, והגיע אלי במשלוח ישיר מיד אחרי שעבר מכון תקנים).
il62,
יש כמה שיקולים בהחלטה שלי (בקרוב סקירה שמסבירה את ההתלבטות...), אבל יש בהחלט סיכוי גבוה שאתה צודק... התקציב כבר מוכן משנה שעברה, אבל אף מסך (כולל ה-5080) לא עבר את כל דרישות הסף לשדרוג.
המגבלה שלי היתה, כזכור, ארונית שמנעה הכנסת מסך הגדול מ-44". לפיכך, ולאחר כבוד (יש שרשור בנושא) מצאתי נגר והזמנתי זה מכבר ארונית כמעט זהה שתחליף את זו הנוכחית ותאפשר שימוש במסכי 50"... אני לא מתכנן מעבר ל-60" (זה בלתי אפשרי במסגרת מה שקיים כרגע). מדהים כמה כסף עולה לי השדרוג ל-50" ועדיין לא רכשתי מסך...
בכל מקרה, אני כבר מתכונן לשדרוג משמעותי שכולל כמעט את כל הרכיבים במערכת שלי (חלק מהרכיבים החדשים כבר נרכשו וממתינים בסבלנות לשדרוג, וחלקם טרם הוזמנו). בגדול, הממירים וה-6500 הם ככל הנראה הדברים היחידים שישרדו את השדרוג.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
עופר, כדי שתוכל לבחון מסכי 50", הפורום היה מרים מגבית לממן לך מזנון חדש...

-
oferlaor
- מנהל

איתי,

העניין הוא שאני לא בוחן את המסכים בסלון שלי (שם המסך הראשי) אלא בחדר בדיקות יעודי, וכך נפתרת הבעיה. כך בדקתי מסכי 57", 65", 50" וכיוצ"ב.
בכל מקרה, זה בהחלט כבר הרבה זמן בגדר הסנדלר הולך יחף, אם כי להגנתי אני יכול לומר שעד לאחרונה לא ראיתי מסך שבאופן משמעותי משדרג את מה שיש לי (מוניטור מדהים של פיוניר שהובא לארץ בכמויות מזעריות בלבד).
העניין הוא שאני לא בוחן את המסכים בסלון שלי (שם המסך הראשי) אלא בחדר בדיקות יעודי, וכך נפתרת הבעיה. כך בדקתי מסכי 57", 65", 50" וכיוצ"ב.
בכל מקרה, זה בהחלט כבר הרבה זמן בגדר הסנדלר הולך יחף, אם כי להגנתי אני יכול לומר שעד לאחרונה לא ראיתי מסך שבאופן משמעותי משדרג את מה שיש לי (מוניטור מדהים של פיוניר שהובא לארץ בכמויות מזעריות בלבד).
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
עופר,
בתור בעליו של MXE20 אני באמת מבין אותך.
ראיתי כבר המון מסכים ועיבוד תמונה ויכולות כיול כמו שיש במסכים המקצועיים של פיוניר אני עוד לא ראיתי בשום מסך אחר.
לא רציתי לצאת טיפש, אבל שראיתי את הדור הראשון של הקורו לא ראיתי איזה משהו שלא ראיתי מה-MXE20.
היו אצלי אנשים שראו אצלי שידורי YES (ערוצי הסרטים למשל) ואמרו שאיכות כזאת הם ראו רק ב-HD במסכים אחרים.
אני מאוד פוזל לכיוון ה-5090 אבל אני מרגיש שטרם סיימתי להנות מה-MXE20.
בתור בעליו של MXE20 אני באמת מבין אותך.
ראיתי כבר המון מסכים ועיבוד תמונה ויכולות כיול כמו שיש במסכים המקצועיים של פיוניר אני עוד לא ראיתי בשום מסך אחר.
לא רציתי לצאת טיפש, אבל שראיתי את הדור הראשון של הקורו לא ראיתי איזה משהו שלא ראיתי מה-MXE20.
היו אצלי אנשים שראו אצלי שידורי YES (ערוצי הסרטים למשל) ואמרו שאיכות כזאת הם ראו רק ב-HD במסכים אחרים.
אני מאוד פוזל לכיוון ה-5090 אבל אני מרגיש שטרם סיימתי להנות מה-MXE20.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
oferlaor
- מנהל

pickitup,
כמה חסר? כל אחד צריך להחליט בעצמו.
לא לכלול את זה בהחלט מתאים לתפיסה של פיוניר של "PURE", כלומר, לא להוסיף דבר שלא היה במקור. בנוסף, עם מקורות 24FPS לא היה JUDDER נוראי כפי שניתן לעיתים לראות, כך שזה לא סוף העולם.
לבסוף, יש אסקולה שלמה של אנשים שלא מסוגלים לסבול 100HZ (או ליתר דיוק "יצירת תמונות ביניים").
המתחרים בפנסוניק כבר כוללים את זה במסכי דור 11 שלהם.
כמה חסר? כל אחד צריך להחליט בעצמו.
לא לכלול את זה בהחלט מתאים לתפיסה של פיוניר של "PURE", כלומר, לא להוסיף דבר שלא היה במקור. בנוסף, עם מקורות 24FPS לא היה JUDDER נוראי כפי שניתן לעיתים לראות, כך שזה לא סוף העולם.
לבסוף, יש אסקולה שלמה של אנשים שלא מסוגלים לסבול 100HZ (או ליתר דיוק "יצירת תמונות ביניים").
המתחרים בפנסוניק כבר כוללים את זה במסכי דור 11 שלהם.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
אלוהים ישמור אותנו מה"שיכלול" הזה.
זו הסיבה שזרקתי את הפיליפס 36" פיקסל-פלוס-עאלק שהיתה לי.
כל סרט מקבל לוק של סידרה עלובה.
אין לי בעיה אם יעשו את זה לשידורי ספורט, רק שלא יגעו בקולנוע.
אנשים פשוט, ובצדק, מתגעגעים ללוק החלק שהיה
לשידורי הטלבזיה, ועדיין יש להם,
רק מי ששידרג ל LCD או פלזמה,
גילה שחלקות התנועה של שידור interlace של 50 שנה האחרונים אבדה ועכשיו הכל מרצד כי הטכנולוגיות החדשות לא מסוגלות להציג 2 פילדים.
אז אחרי שהפלזמה זורקת פילד אחד לפח ואז מחזירה אותו
ע"י מנגנוני חישוב תנועה ומורפים בריל-טיים כדי להשיג
מה ש CRT בשקל עושה,
נראה לי דבילי.
סליחה.

גילה שחלקות התנועה של שידור interlace של 50 שנה האחרונים אבדה ועכשיו הכל מרצד כי הטכנולוגיות החדשות לא מסוגלות להציג 2 פילדים.
מה ש CRT בשקל עושה,
נראה לי דבילי.
סליחה.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מצחיק, גם אני הייתי בעלים גאה של CRT 36 מפלצתי פיקסל פלאס של פיליפס.איתי_הגיתי כתב:אלוהים ישמור אותנו מה"שיכלול" הזה.
מה ש CRT בשקל עושה,
נראה לי דבילי.
סליחה.
...
בחנות ההדגמה של פיקסל פלאס הדהימה אותי כל כך שמיד קניתי.
לאחר מספר חודשים כיביתי את הפיקסל פלאס ופתאום התנועה חזרה להיות טבעית.
הפעם הבאה שהפעלתי את הפיקסל פלאס היתה בהדגמה לקונים פוטנציאלים שכמובן נדהמו ומיד קנו.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4882
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
תודה עופר
כמו תמיד סקירה מאלפת.
ישראל יאללה לשדרג
כמו תמיד סקירה מאלפת.
ישראל יאללה לשדרג
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

מרטין,
ליצן, אתה רואה במקרן... זה שיש שם למטה CRT קטנה לא נחשב...
PINI_S,
תפריט בשם PATTERN או TEST או משהו כזה (לא זוכר בע"פ). זה מפעיל את הפס הלבן למשך שעה ואז מכבה.
asaf23,
אין קשר לשרשור הזה, נא לפתוח שרשור נפרד לנושא זה.
ליצן, אתה רואה במקרן... זה שיש שם למטה CRT קטנה לא נחשב...
PINI_S,
תפריט בשם PATTERN או TEST או משהו כזה (לא זוכר בע"פ). זה מפעיל את הפס הלבן למשך שעה ואז מכבה.
asaf23,
אין קשר לשרשור הזה, נא לפתוח שרשור נפרד לנושא זה.