לוחות אם וכרטיסי מסך התומכים בפורמטי האודיו החדשים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
בשביל "המרה" מדיגיטאלי לאנלוגי, אתה תצטרך כרטיס קול PCI או PCI-E כגון זה של ASUS המוזכר כאן המון בפורום.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
יציאות אנלוגיות לא מעבירות LPCM, אלא סיגנל אנלוגי לכל דבר. למעשה, כל לוח אם עם יציאות אנלוגיות (גם אלה שלא מוציאים LPCM), יעבוד לך, כי מי שעושה את התרגום ל-LPCM זה ה-FFDShow (קודק במחשב) ולא כרטיס הקול.
לכל כרטיס קול מובנה לוח אם יש איכויות אחרות של המרה מדיגיטלי ליציאות האנלוגיות שלו, וצריך לבדוק כל לוח לגופו.
הכרטיסים היקרים של אוזנטק ו-ASUS (גירסת הדלוקס, לא ה-SLIM הזול יותר) הם היחידים כרגע שיודעים לקחת סטרימים מהפורמטים החדשים (DTS-HD ו-True-HD) ולהמיר אותם בחומרה ובאיכות גבוהה ליציאות אנלוגיות.
לכל כרטיס קול מובנה לוח אם יש איכויות אחרות של המרה מדיגיטלי ליציאות האנלוגיות שלו, וצריך לבדוק כל לוח לגופו.
הכרטיסים היקרים של אוזנטק ו-ASUS (גירסת הדלוקס, לא ה-SLIM הזול יותר) הם היחידים כרגע שיודעים לקחת סטרימים מהפורמטים החדשים (DTS-HD ו-True-HD) ולהמיר אותם בחומרה ובאיכות גבוהה ליציאות אנלוגיות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
קראתי הרבה ולא הצלחתי להבין אם בשימוש ב-PDVD 7.3 OEM שאני משתמש בו לצפייה בבלו-ריי עדיף לשמוע דרך S/PDIF או בעזרת היציאות האנלוגיות.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1160234
כאן אומרים של-ALC889 יש תמיכה בפורמטים החדשים עם PDVD9, השאלה אם גם ב-7.3 OEM אני ארגיש שיפור
למישהו יש נסיון בזה?
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1160234
כאן אומרים של-ALC889 יש תמיכה בפורמטים החדשים עם PDVD9, השאלה אם גם ב-7.3 OEM אני ארגיש שיפור
למישהו יש נסיון בזה?
לא רואה סיבה שאי אפשר יהיה לעשות את זה עם תוכנה כגן Virtual Audio Cable , רשמתי עליה פה בעברpixies כתב:יציאות אנלוגיות לא מעבירות LPCM, אלא סיגנל אנלוגי לכל דבר. למעשה, כל לוח אם עם יציאות אנלוגיות (גם אלה שלא מוציאים LPCM), יעבוד לך, כי מי שעושה את התרגום ל-LPCM זה ה-FFDShow (קודק במחשב) ולא כרטיס הקול.
הכרטיסים היקרים של אוזנטק ו-ASUS (גירסת הדלוקס, לא ה-SLIM הזול יותר) הם היחידים כרגע שיודעים לקחת סטרימים מהפורמטים החדשים (DTS-HD ו-True-HD) ולהמיר אותם בחומרה ובאיכות גבוהה ליציאות אנלוגיות....
ובלי קשר, נדמה לי ששווה להוסיף כמה מילים פה בדביק או במקום אחר על יכולות האודיו של הסדרות החדשות של ATI. נדמה לי שזה יהיה מקום רלוונטי
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
חוסר של PAP ימנע העברה של אודיו ברזולוציה גבוההשבלול כתב:לא רואה סיבה שאי אפשר יהיה לעשות את זה עם תוכנה כגן Virtual Audio Cable , רשמתי עליה פה בעברpixies כתב:יציאות אנלוגיות לא מעבירות LPCM, אלא סיגנל אנלוגי לכל דבר. למעשה, כל לוח אם עם יציאות אנלוגיות (גם אלה שלא מוציאים LPCM), יעבוד לך, כי מי שעושה את התרגום ל-LPCM זה ה-FFDShow (קודק במחשב) ולא כרטיס הקול.
הכרטיסים היקרים של אוזנטק ו-ASUS (גירסת הדלוקס, לא ה-SLIM הזול יותר) הם היחידים כרגע שיודעים לקחת סטרימים מהפורמטים החדשים (DTS-HD ו-True-HD) ולהמיר אותם בחומרה ובאיכות גבוהה ליציאות אנלוגיות....
ובלי קשר, נדמה לי ששווה להוסיף כמה מילים פה בדביק או במקום אחר על יכולות האודיו של הסדרות החדשות של ATI. נדמה לי שזה יהיה מקום רלוונטי...
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לידיעתכם (בלי קשר לויכוח של היום), עדכנתי את הטקסט בראש השרשור.
תיקנתי אי דיוקים שלי פה ושם וגם הוספתי את הכרטיסים החדשים של ATI התומכים ב-DTS-HD/MA ו-True-HD.
תיקנתי אי דיוקים שלי פה ושם וגם הוספתי את הכרטיסים החדשים של ATI התומכים ב-DTS-HD/MA ו-True-HD.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Protected Audio Path
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני רואה שלאט לאט יש יותר פתרונות לפורמטים החדשים ל HTPC.pixies כתב:לידיעתכם (בלי קשר לויכוח של היום), עדכנתי את הטקסט בראש השרשור.
תיקנתי אי דיוקים שלי פה ושם וגם הוספתי את הכרטיסים החדשים של ATI התומכים ב-DTS-HD/MA ו-True-HD....
הבעייה שעדיין הפיתרון הכי זול עולה 710 ש"ח
הנחתה מ 24 ביט ל 16 נשמע לך כמו מה שיטריד מי שמנסה להמיר אות דיגטלי אל יציאה אנלוגית במחשב ?michael123 כתב:חוסר של PAP ימנע העברה של אודיו ברזולוציה גבוההשבלול כתב:לא רואה סיבה שאי אפשר יהיה לעשות את זה עם תוכנה כגן Virtual Audio Cable , רשמתי עליה פה בעברpixies כתב:יציאות אנלוגיות לא מעבירות LPCM, אלא סיגנל אנלוגי לכל דבר. למעשה, כל לוח אם עם יציאות אנלוגיות (גם אלה שלא מוציאים LPCM), יעבוד לך, כי מי שעושה את התרגום ל-LPCM זה ה-FFDShow (קודק במחשב) ולא כרטיס הקול.
ובלי קשר, נדמה לי ששווה להוסיף כמה מילים פה בדביק או במקום אחר על יכולות האודיו של הסדרות החדשות של ATI. נדמה לי שזה יהיה מקום רלוונטי......
(אני מקווה שהבנתי אותך נכון לגבי הרזולוציה)
אגב, לא ניסיתי מעולם לעשות דברים כאלה עם VAC או תוכנות אחרות, אני רק לא שום חסם תאוריטי למימוש
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אז למה אתה רוצה לנגן פורמטים חדשים?
אגב זה נוגע לא רק לגבי יציאות האנלוגיות אלא גם דיגיטליות, ואני חושב שגם sample rate מומר
אגב זה נוגע לא רק לגבי יציאות האנלוגיות אלא גם דיגיטליות, ואני חושב שגם sample rate מומר
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בקרוב יצא ה-5350, כרטיס מסך זול עם תמיכה מלאה בפורמטים החדשים כמו אחיו הגדולים מ-57XX ו-58XX.BigDragoon כתב:אני רואה שלאט לאט יש יותר פתרונות לפורמטים החדשים ל HTPC.pixies כתב:לידיעתכם (בלי קשר לויכוח של היום), עדכנתי את הטקסט בראש השרשור.
תיקנתי אי דיוקים שלי פה ושם וגם הוספתי את הכרטיסים החדשים של ATI התומכים ב-DTS-HD/MA ו-True-HD....
הבעייה שעדיין הפיתרון הכי זול עולה 710 ש"ח...
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
תמיכה, כלומר ידע להעביר את זה ב-HDMI, לא אנלוגית, נכון?