אתה צריך להבדיל בין חברי האתר הפעילים שגם כותבים בפורומים לבין קוראי האתר שלא לוקחים בו חלק פעיל.הטכנאיקרמר כתב:אבל לפי הסקר שעשה פותח השירשור 30 אחוז היצביעו שיעברו כן לממיר . אני מסכים איתך שהביקוש שואף לאפס בעיין השידור הקרקעי...
האם אתם מתכוונים לעבור לשידורי DTT כאשר יוצגו?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1278
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני מבדיל טוב בין כול אזרחי המדינה . אני עצמאי מישנת 1958 (חמישים ושמונע) ויודעה טוב מאוד מה כול אזרח חושב . בתחום הטלויזיה , כך זה לא משנה מה כותבים כאן חברי הפורום . אגב אתה עובר לקרקעי????
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הטכנאיקרמר,
נו, נראה אם תגיד לי על מה אני חושב כרגע?
אני צעיר ממך בכמה שנים ולא יודע בעצמי מה האנשים במשפחה שלי אפילו חושבים, אז אתה כנראה מתקדם הרבה יותר ממני.
נו, נראה אם תגיד לי על מה אני חושב כרגע?
אני צעיר ממך בכמה שנים ולא יודע בעצמי מה האנשים במשפחה שלי אפילו חושבים, אז אתה כנראה מתקדם הרבה יותר ממני.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אני חושב עכשיו על דברים ירוקים....
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אדון מנהל . אני עסקתי בשנות ה80-90 בכבלים ללא רשיון מימשרד התיקשורת . כולם צעקו כולל אישתי שזה לא מתאים לי . רק עברינים מתעסקים עים זה . אבל אני ידעתי שיש בזה הרבה כסף . לכן לא שמעתי בקול אף אחד .
כולל המשטרה והמשכתי . וחבל שלא נימשך עוד 10 שנים . אני יודע שעניין הממירים לא יתפוס תעוצא לא כלום .
ימכרו פו ממיר שם ממיר . אחרת הייתי ניכנס לזה חזק . בשיווק . ובפירסום . אני לא קורא מחשבות . רק בתחום הטלויזיה קליטה .
ולמר י.א. אני לא חושש לפרנסה . כי מהכסף שעשיתי בכבלים . אני יכול לחיות עוד הרבה שנים ללא עבודה .
צברתי רכוש דירות שאני משכיר אותם בחיפה . פשוט אני נהנה ליסנוע במרחבי ישראל ולתת שרות . וכמה ניכנס יבורך . אני מסודר טוב ובנותי נשואות וגרות בדירות שלהם
שבוע טוב לכולם
כולל המשטרה והמשכתי . וחבל שלא נימשך עוד 10 שנים . אני יודע שעניין הממירים לא יתפוס תעוצא לא כלום .
ימכרו פו ממיר שם ממיר . אחרת הייתי ניכנס לזה חזק . בשיווק . ובפירסום . אני לא קורא מחשבות . רק בתחום הטלויזיה קליטה .
ולמר י.א. אני לא חושש לפרנסה . כי מהכסף שעשיתי בכבלים . אני יכול לחיות עוד הרבה שנים ללא עבודה .
צברתי רכוש דירות שאני משכיר אותם בחיפה . פשוט אני נהנה ליסנוע במרחבי ישראל ולתת שרות . וכמה ניכנס יבורך . אני מסודר טוב ובנותי נשואות וגרות בדירות שלהם
שבוע טוב לכולם
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

עוד כתבה מהימים ההם
ראו כמה עשינו אז מיפרסום http://albums.timg.co.il/forumsImages/1 ... jpg?time=0
וכול זה בא מראיית הנולד בצורה טובה .
וכול זה בא מראיית הנולד בצורה טובה .
רק הטכנאי קרמר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
זה נורא מעניין מה שאתה אומר כי בשנות השמונים התפרנסתי מהלשנה על מתקינים פירטיים של כבלים למס הכנסה ומע"מ ובדרך גם הייתי משלשל מכתבים אנונימיים במישטרה. לא עשיתי בזה מספיק כסף ולכן נאלצתי ללכת ללמוד ולמצוא לעצמי עבודה בזוייה שרק הפכה אותי לאדם עשיר אך ממורמר והיום המשפחה שלי מסרבת לדבר איתי ואפילו הצפרדעים זורקים עלי אבנים.הטכנאיקרמר כתב:אדון מנהל . אני עסקתי בשנות ה80-90 בכבלים ללא רשיון מימשרד התיקשורת . כולם צעקו כולל אישתי שזה לא מתאים לי . רק עברינים מתעסקים עים זה . אבל אני ידעתי שיש בזה הרבה כסף . לכן לא שמעתי בקול אף אחד .
שבוע טוב לכולם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
קרמר,
זה לא רלוונטי לנושא הזה.
היתה אתנחתא קומית, בואו נמשיך הלאה.
אם אתם שואלים אותי, יהיו לא מעט שיעברו לזה *אם* הקליטה תהיה סבירה והמחירים יהיו הגיוניים. סביר להניח שבהתחלה ממירים יעלו בין 300-500 ש"ח (לא כולל ממירים "חכמים"). אבל הלא מעט הזה יהווה בסביבות 8% מהמשתמשים של יס והוט (קרי: 4% לכל חברה).
לעומת זאת, אם יס והוט יציגו חבילות מצומצמות, לזה יהיה קהל לקוחות גדול.
זה לא רלוונטי לנושא הזה.
היתה אתנחתא קומית, בואו נמשיך הלאה.
אם אתם שואלים אותי, יהיו לא מעט שיעברו לזה *אם* הקליטה תהיה סבירה והמחירים יהיו הגיוניים. סביר להניח שבהתחלה ממירים יעלו בין 300-500 ש"ח (לא כולל ממירים "חכמים"). אבל הלא מעט הזה יהווה בסביבות 8% מהמשתמשים של יס והוט (קרי: 4% לכל חברה).
לעומת זאת, אם יס והוט יציגו חבילות מצומצמות, לזה יהיה קהל לקוחות גדול.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אדון מנהל אתה צודק בסוף במה שכתבתה . שבוע טוב לכולם וליילה טוב . ניתראה רק בשמחות אמן
רק הטכנאי קרמר
אם אני יקנה ממיר DVB-T תואם לדרישות של מדינת ישראל האם אוכל לקלוט עוד ערוצים ממדינות אחרות??כמו מצרים??
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם