Xtreamer, מישהו מכיר?
גם אני רכשתי את הפופקורן ב4.05 הבטיחו שיגיע תוך 14 ימי עבודה ועדיין מחכה .מאחר ורכשתי דרך אתר וואלה שופס הובטח לי פיצוי לבחירה בין כבלHDMI MONSTER ללא אריזה לבין ערכה הכוללת כרטיס זיכרון מיקרו SD 4GB עם מתאם למיני SD +מתאם ל-SD רגיל +מתאם לUSB להעברת הקבצים למחשב.עדיין מתלבט במה לבחור יש למישהו המלצה?עורך_וידאו כתב:אני גם שוקל לבטל הזמנה של הפופקורן 110, גם ככה ההזמנה מאחרת בכמעט חודש (USBid)
בטענה ש "יש עיכובים". ניסיתי כמה אתרים אחרים וגם שם אין מלאי.
אולי באמת עדיף לחכות עוד קצת לסטרימר מתקדם יותר...
מה דעתכם?...
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
לא יודע, It's a bit two good to be true...
מעבר לזה, משהו מפריע לי בסרט הזה - למה הבחורה מדברת ברקע ובסרט הוא משחק עם כל מיני דברים בצורה שלא באמת מראה הכל, האיכות של הסרט לא משקפת, אין הדגמה של המכשיר עצמו חוץ מזה שהוא מונח בצד (למה אין חיבורים וכו').
מעבר לזה, משהו מפריע לי בסרט הזה - למה הבחורה מדברת ברקע ובסרט הוא משחק עם כל מיני דברים בצורה שלא באמת מראה הכל, האיכות של הסרט לא משקפת, אין הדגמה של המכשיר עצמו חוץ מזה שהוא מונח בצד (למה אין חיבורים וכו').
לקחת את זה קצת רחוק מידי .. זה לא סרט הדרכה מושקע של תאגיד ענק..uriler כתב:לא יודע, It's a bit two good to be true...
מעבר לזה, משהו מפריע לי בסרט הזה - למה הבחורה מדברת ברקע ובסרט הוא משחק עם כל מיני דברים בצורה שלא באמת מראה הכל, האיכות של הסרט לא משקפת, אין הדגמה של המכשיר עצמו חוץ מזה שהוא מונח בצד (למה אין חיבורים וכו')....
קצת חובבני נכון.. אבל עדיין מרשים
לי מפריע שלא הראו את המוביג'וקבוקס הפנימי... זה אמור להיות פיצ'ר מפיל לסתות..
חשדנות היא לפעמים דבר בריא, אבל אולי אנחנו קצת חשדניים מדיי?dizingof כתב:לקחת את זה קצת רחוק מידי .. זה לא סרט הדרכה מושקע של תאגיד ענק..uriler כתב:לא יודע, It's a bit two good to be true...
מעבר לזה, משהו מפריע לי בסרט הזה - למה הבחורה מדברת ברקע ובסרט הוא משחק עם כל מיני דברים בצורה שלא באמת מראה הכל, האיכות של הסרט לא משקפת, אין הדגמה של המכשיר עצמו חוץ מזה שהוא מונח בצד (למה אין חיבורים וכו')....
קצת חובבני נכון.. אבל עדיין מרשים
לי מפריע שלא הראו את המוביג'וקבוקס הפנימי... זה אמור להיות פיצ'ר מפיל לסתות.....
בנוגע ל- MovieJukbox , הם כותבים בפורום שלהם שהסרט הופק לפני שנעשו מספר שינויים (ביניהם גם שינויים ב- GUI)
ושהם יוציאו בקרוב סרטונים נוספים, אז אולי נזכה לראות את זה בקרוב בסרט נוסף...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
רק בגלל העיכוב היתי מבטל.עורך_וידאו כתב:אני גם שוקל לבטל הזמנה של הפופקורן 110, גם ככה ההזמנה מאחרת בכמעט חודש (USBid)
בטענה ש "יש עיכובים". ניסיתי כמה אתרים אחרים וגם שם אין מלאי.
אולי באמת עדיף לחכות עוד קצת לסטרימר מתקדם יותר...
מה דעתכם?...
לחכות חודש וחצי למכשיר עם חיי מדף של פחות משנתיים זו פשוט שערורייה.
אולי זה חלק מהתמחור של המכשיר ..toxin כתב:האמת שנראה די טוב. מעניין למה המשלוח כל כך יקר לישראל (54 דולר)?...
ואז זה גם מסתדר לכל החשדנים למינהם. קיבלתם מכשיר שמתקרב למחיר של 200 דולר.
נ.ב
המבטא של "קתרין" מסרט ההדגמה הוא ישראלי. בביטחון כמעט מלא.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כדי להזמין עלייך להירשם,לאחר הרישום תוכל לראות הודעות בתיבת ההודעות האשית שלך, יופיע כי האנטנה תישלח לך חינם עם מכשיר .ההודעה תופיע לאחר ההזמנה של ה Xtreamer בלבד ללא האנטנה. בהצלחה נקווה שיגיע בזמןsagyle כתב:מה צריך לעשות? לעשות הזמנה בלי והם כבר יוסיפו?(זה לא מראה חינם בהזמנה)...