עזבתי סופית את ה Usenet ועברתי ל Torrent
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מה שחשוב הוא שבסופו של דבר, כל אחד משיג איכשהו את התכנים שלו - וטוב לו עם זה.
פתחתי משאל בנושא: מהיכן אתם משיגים את התכנים שלכם?
פתחתי משאל בנושא: מהיכן אתם משיגים את התכנים שלכם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
ממש לא. שמים ללילה ובבוקר הכל מוכן.yosifon כתב:בד"כ הורדה מהאתרים הציבוריים האלו לוקחת "יום לימודים ארוך"...pixies כתב:למי שקורא את השרשור ולא מבין, חשוב לציין שרק בשביל הורדה של ריפים מלאים של בלו ריי צריך את הטורנטים ה"פרטיים".
תכני HD של 720P בקבצי MKV הדחוסים וה"נחותים" יותר ניתן בד"כ להוריד בלי בעייה עם הטורנטים ה"ציבוריים" ובלי שום צורך לעשות לוג אין או לתת ratio של העלאת קבצים.......
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
pixies,
המטרה (אצלי לפחות) היא להביא למקסימום את ניצול רוחב הפס. ברשתות ציבוריות, לרוב הדבר לא נעשה.
המטרה (אצלי לפחות) היא להביא למקסימום את ניצול רוחב הפס. ברשתות ציבוריות, לרוב הדבר לא נעשה.
לא יודע על מה אתה מדבר..pixies כתב:ממש לא. שמים ללילה ובבוקר הכל מוכן.yosifon כתב:בד"כ הורדה מהאתרים הציבוריים האלו לוקחת "יום לימודים ארוך"...pixies כתב:למי שקורא את השרשור ולא מבין, חשוב לציין שרק בשביל הורדה של ריפים מלאים של בלו ריי צריך את הטורנטים ה"פרטיים".
תכני HD של 720P בקבצי MKV הדחוסים וה"נחותים" יותר ניתן בד"כ להוריד בלי בעייה עם הטורנטים ה"ציבוריים" ובלי שום צורך לעשות לוג אין או לתת ratio של העלאת קבצים..........
בטורנט ציבורי, לא משנה איזה, אני מוריד מקסימום על 4kb/s וזה גם הרבה.
לא נתקלתי בטורנט ציבורי שעבד מהר.
לפני כשנתיים הצלחתי לקבל הזמנה לRevTT וזה היה הטראקר הכי טוב שהשתמשתי בו.
לא ידעתי אז מה זה RATIO ובגלל שלא העליתי העיפו אותי, אבל אני זוכר שהורדתי תכנים במהירות אדירה.
בטורנטים ציבוריים אפשר להוריד 720P וגם 1080P mkv's במהירות מקסימלית, רק אם הסרט הוא חדש חדש רק יצא. (כי אז יש התנפלות על הסרט ואז יש גם מספיק סידים), אחרת זה יכול לקחת ימים עד שבועות להוריד משהו אם בכלל.mrgadgets כתב:לא יודע על מה אתה מדבר..pixies כתב:ממש לא. שמים ללילה ובבוקר הכל מוכן.yosifon כתב:בד"כ הורדה מהאתרים הציבוריים האלו לוקחת "יום לימודים ארוך"...pixies כתב:למי שקורא את השרשור ולא מבין, חשוב לציין שרק בשביל הורדה של ריפים מלאים של בלו ריי צריך את הטורנטים ה"פרטיים".
תכני HD של 720P בקבצי MKV הדחוסים וה"נחותים" יותר ניתן בד"כ להוריד בלי בעייה עם הטורנטים ה"ציבוריים" ובלי שום צורך לעשות לוג אין או לתת ratio של העלאת קבצים..........
לא ידעתי אז מה זה RATIO ובגלל שלא העליתי העיפו אותי, אבל אני זוכר שהורדתי תכנים במהירות אדירה....
nirmv כתב:בטורנטים ציבוריים אפשר להוריד 720P וגם 1080P mkv's במהירות מקסימלית, רק אם הסרט הוא חדש חדש רק יצא. (כי אז יש התנפלות על הסרט ואז יש גם מספיק סידים), אחרת זה יכול לקחת ימים עד שבועות להוריד משהו אם בכלל.mrgadgets כתב:לא יודע על מה אתה מדבר..pixies כתב:ממש לא. שמים ללילה ובבוקר הכל מוכן.yosifon כתב:בד"כ הורדה מהאתרים הציבוריים האלו לוקחת "יום לימודים ארוך"...pixies כתב:למי שקורא את השרשור ולא מבין, חשוב לציין שרק בשביל הורדה של ריפים מלאים של בלו ריי צריך את הטורנטים ה"פרטיים".
לא ידעתי אז מה זה RATIO ובגלל שלא העליתי העיפו אותי, אבל אני זוכר שהורדתי תכנים במהירות אדירה.......
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
יוסיפון צודק. הרוב הכמעט מוחלט של הטראקרים הפרטיים לא נותן אפשרות להוריד תכנים מבלי לעשות SEEDING של 48-72 שעות אחרי שנגמרה ההורדה. מי שעושה את זה לא מבין את עניין השיתוף בקהילת הביטורנט ומבצע HIT&RUN. באתרים הנחשבים זה רק עניין של זמן עד שמעיפים מישהו שעושה את זה.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
TOXIN אתה לא מבין את הנקודה. אל תערבב בין חוקים לעקרונות השיתוף.
ציטטתי לך את החוקים של הטראקרים הפרטיים ביניהם HDBITS שהוא לא רואה ממטר שום אתר HD אחר. (HDCHINA החל להשתפר אבל מבחינת מהירויות ובלעדיות הBITS עוקף אותו בסיבוב).
אתה יודע למה החוק של הHIT&RUN לא תופס באתרי הHD האיכותיים? כי הם מבינים שאם יש לך קו של 27KBPS אפלואד אז זה לא מזיז להם את הביצה כמה תשאיר את הטורנט הזה פתוח.
יש לך RATIO מתאים. תעשה HIT&RUN כמה שבא לך. אבל כדי להגיע לRATIO היית צריך להחזיר מספיק BUFFER לאתר.
זה שהמהות של השיתוף היא להשאיר את הטורנט זמין זה אחלה, אבל בעלי האתרים מבינים שלא לכולם יש את האפשרות ואי אפשר לדרוש מאנשים להשאיר טורנט של 40ג'יגה , כשיש להם בבית קו שהוא בדיחה.
זו הסיבה שכולם עברו לSEEDBOX
HD-BITS RO עשה את הHIT&RUN רק בגלל שאנשים מנצלים את האתר, אבל מרבית התותחים יושבים באתרים אחרים, ולא יעזור ביינתים.
יש עוד כמה אתרים שעשו את החוק הזה, אבל לא מהמובילים בHD . (תביא לנו ציטוט של חוקים מאתר HD מוביל שמדבר על להשאיר טורנט לתקופה של 72 שעות. רק אל תתבלבל בין חוקים של UPLOADER וחוקי DOWNLOADER)
ציטטתי לך את החוקים של הטראקרים הפרטיים ביניהם HDBITS שהוא לא רואה ממטר שום אתר HD אחר. (HDCHINA החל להשתפר אבל מבחינת מהירויות ובלעדיות הBITS עוקף אותו בסיבוב).
אתה יודע למה החוק של הHIT&RUN לא תופס באתרי הHD האיכותיים? כי הם מבינים שאם יש לך קו של 27KBPS אפלואד אז זה לא מזיז להם את הביצה כמה תשאיר את הטורנט הזה פתוח.
יש לך RATIO מתאים. תעשה HIT&RUN כמה שבא לך. אבל כדי להגיע לRATIO היית צריך להחזיר מספיק BUFFER לאתר.
זה שהמהות של השיתוף היא להשאיר את הטורנט זמין זה אחלה, אבל בעלי האתרים מבינים שלא לכולם יש את האפשרות ואי אפשר לדרוש מאנשים להשאיר טורנט של 40ג'יגה , כשיש להם בבית קו שהוא בדיחה.
HD-BITS RO עשה את הHIT&RUN רק בגלל שאנשים מנצלים את האתר, אבל מרבית התותחים יושבים באתרים אחרים, ולא יעזור ביינתים.
יש עוד כמה אתרים שעשו את החוק הזה, אבל לא מהמובילים בHD . (תביא לנו ציטוט של חוקים מאתר HD מוביל שמדבר על להשאיר טורנט לתקופה של 72 שעות. רק אל תתבלבל בין חוקים של UPLOADER וחוקי DOWNLOADER)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
ואתה לא משאיר את התוכנה פועלת ? אז איך אתה מקבל RATIO או שגם זה אתה לא צריך ?jpost כתב:yosifon, אתה הוא זה שממציא חוקים.
אני מכיר בזה שאכן אתה בעל ניסיון, ושיתכן שבאתרים מסוימים אלה הדרישות, אבל ברוב האתרים הטובים זה אינו נדרש.
sheva23, העלה כאן את החוקים מאחד האתרים המובילים, ואתה יכול לראות שאין שם כל דרישה כזו.
גם ziv_r שעובד עם אתרים אלו ציין שאין בכך כל צורך. וגם הוא אינו נוהג כך.
הטענה שבאתרים שאינם דורשים יחס 1:1 ההורדה איטית אינה נכונה. אני מוריד במלוא רוחב הפס של 30 מגה כמעט כל קובץ....
איך אתה משיג RATIO ? רק ע"י SEEDBOX ? מה עושה מישהו שאין לו ולא רוצה לשלם עבור SEEDBOX ? איך הוא משיג RATIO ? או שהוא לא יכול להוריד כול הזמן , אלא רק לאחר זמן אדיר שהוא משאיר את התוכנה פועלת כדי להשיג RATIO מספיק ?sheva23 כתב:TOXIN אתה לא מבין את הנקודה. אל תערבב בין חוקים לעקרונות השיתוף.
יש עוד כמה אתרים שעשו את החוק הזה, אבל לא מהמובילים בHD . (תביא לנו ציטוט של חוקים מאתר HD מוביל שמדבר על להשאיר טורנט לתקופה של 72 שעות. רק אל תתבלבל בין חוקים של UPLOADER וחוקי DOWNLOADER)...
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אם לא תשתמש בSEEDBOX אז אתה תשלם על זה בדרכים אחרות, עם לא מעט זיעה.איך אתה משיג RATIO ? רק ע"י SEEDBOX ? מה עושה מישהו שאין לו ולא רוצה לשלם עבור SEEDBOX ? איך הוא משיג RATIO ? או שהוא לא יכול להוריד כול הזמן , אלא רק לאחר זמן אדיר שהוא משאיר את התוכנה פועלת כדי להשיג RATIO מספיק ?...
א. תחפש דרכים לשדרג את האינטרנט , שזה כבר יעלה לך תשלום חודשי קבוע.
ב. המחשב יעבוד 24/7 , תשלומי חשמל קבועים. +- 100 שקל בחודש.
ג. תשקיע יותר כסף בקניית הארדיסקים לאיחסון החומר.
ד. כדי להחזיר לאתר מסויים 10 ג'יגה לסרט , תצטרך להשאיר את המחשב שבועיים. צריך לזכור שאתה תלוי במי שמוריד ממך את החומר.
נניח ויש סרט שהורדת, ויש לו 200 מקורות. אתה מחכה שיגיע מישהו שיתחיל להוריד ממך, ופתאום כשהוא מגיע ההורדה מתחלקת בין ה200 אנשים . יענו 10 ג'יגה יתחלק בין ה200 אנשים, ולך יש את מהירות הUPLOAD הכי נמוכה מבין ה200 כי לכולם שם יש SEEDBOX .
משמע אתה תעלה אולי 100 מגה מתוך ה10GB האלה. ולא תגיע לRATIO הנדרש גם בעוד חצי שנה.
גם לזה יש פתרון, וזה להוריד כל הזמן באופן אינטנסיבי סרטים חדשים , ולהוריד הרבה FREE LEECH . אבל הזמן שתבזבז פה יהיה פי 100 ממה שהיית עושה עם SEEDBOX.
אנשים הגיעו למסקנה הזאת לפני שנים. לא שווה להשקיע בתשתית האינטרנט המקומית, כשיש לך שרת יעודי.
קהילת ההורדות מרוויחה ממך ואתה מרוויח ממנה. איכות, מהירות, זמינות
הקטע שאנשים לא כל כך אוהבים להתעסק בזה, כי צריך ללמוד לבד , צריך לשלם קצת , צריך לחפור ולחפש הזמנות אם אין חברים. העסק הזה לא קל כמו שזה נשמע.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
איזה דיון מעניין
מי רוצה הזמנה לטורנט ליץ? ( סתם) אני שומר אותה לעצמי ביום שיעיפו אותי
מי רוצה הזמנה לטורנט ליץ? ( סתם) אני שומר אותה לעצמי ביום שיעיפו אותי
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.