המכשיר שאני קיבלתי לא עובד .....
Xtreamer, מישהו מכיר?
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
מזה חששתי ... פחדתי שאם תהיה בעיה לא יהיה לי עם מי לדבר...sagyle כתב:חברה אני ביטלתי את העסקה .
עכשיו אני גם בטוח שהם עדיין לא שלחו את המכשיר עבורי .
לחברה הזו אין שירות לקוחות , כבר שבוע אני שולח אימיילים לשאול מה קורה והאם המכשיר נשלח , הם פשוט מתעלמים .
יצרתי קשר כאמור עם TNT כבר שלוש פעמים ואין חבילה על שמי . הטלפון שמופיע בחשבון PAYPAL כטלפון של שירות לקוחות של MVIX הוא טלפון לא מחובר .
מבחינתי שירות חשוב יותר מהכל - מה יקרה אם תהיה בעיה במכשיר ? עם מי אני אדבר?!!
בקיצור מבחינתי נכון לעכשיו לא רלוונטי .
מאחל לכל השאר שהמכשיר יגיע בזמן ויעשה את מה שמובטח לעשות . אני מאמין במכשיר - אני פשוט לא מאמין בחבלי הלידה של השירות .
שגיא...
קיבלתי את שלי ! 
לא שילמתי שום דבר מעבר ל-119 יורו, עד הבית. תענוג.
עובד, כבר עשיתי עדכון גירסה, מהתרשמות ראשונית תואם לביקורות שהיו עד עכשיו..המאוורר על מהירות גבוהה
מאד רועש, אחרי העדכון כשמורידים לבינוני או נמוך זה בסדר, השאלה איך זה מתפקד עם ניגון HD...
לא שילמתי שום דבר מעבר ל-119 יורו, עד הבית. תענוג.
עובד, כבר עשיתי עדכון גירסה, מהתרשמות ראשונית תואם לביקורות שהיו עד עכשיו..המאוורר על מהירות גבוהה
מאד רועש, אחרי העדכון כשמורידים לבינוני או נמוך זה בסדר, השאלה איך זה מתפקד עם ניגון HD...
קיבלתי את שלי, עדכנתי את הקושחה... המאוורר של בינוני
הפעלתי קבצי MKV והכל בסדר - לי כל אופן
התחבר יפה לרשת האלחוטית - לא ניסיתי קבצים עדיין
אבל בהגדרות שאני עושה HDMI AUTO אין לי סאונד ושאני מעבירה ל-1080i 60 hz אז יש לי סאונד בסרטי MKV
ובחרתי HDMI RAW
הטלויזיה שלי טושיבה HDR
זה הטלויזיה שלי שיש איתה בעיה?
הפעלתי קבצי MKV והכל בסדר - לי כל אופן
התחבר יפה לרשת האלחוטית - לא ניסיתי קבצים עדיין
אבל בהגדרות שאני עושה HDMI AUTO אין לי סאונד ושאני מעבירה ל-1080i 60 hz אז יש לי סאונד בסרטי MKV
ובחרתי HDMI RAW
הטלויזיה שלי טושיבה HDR
זה הטלויזיה שלי שיש איתה בעיה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
סביר להניח שהסרטים שאת מנסה אותם הם DTS, ואם את שמה את זה על RAW אז המסך פשוט לא מצליח לפענח את האודיו.
בעיה ידועה למי שאין לו רסיבר. לשם פיענוח DTS את צריכה שהמכשיר עצמו יפענח DTS.
האם למכשיר יש יכולות כאלה?
האם למכשיר יש יכולות כאלה?
לאקסטרימר יש יכולת פענוח DTS.oferlaor כתב:סביר להניח שהסרטים שאת מנסה אותם הם DTS, ואם את שמה את זה על RAW אז המסך פשוט לא מצליח לפענח את האודיו.
האם למכשיר יש יכולות כאלה?...
רגע בדקתי... זה על כל הסאונד - כל סרט שאני מנגנת אם אני בהגדרות HDMI AUTO אני לא שומעת
רק שאני מעבירה ל-1080i 60hz אז הסאונד עובד לי של כל הסרטים גם ה-MKV והם DTS
נערך לאחרונה על ידי Bekit ב 12/07/2009 17:03, נערך 3 פעמים בסך הכל.
קיבלתי תגובה מהחברה לגבי המכשיר התקול שנשלח לי ....
Xtreamer.net Shop Said:
Dear Sir
we will send you replacement at our expense asap. wait for next week fro new tracking number and TNT will collect from you old broken device.
no need for you to pay nothing. we will send you as compnesation another free USB antenna.
Big applogy to you.
We need the device back as we intend to trace who is the person incharge in our QA team that made this mistake ! we gave clear instruction to check all units 1 by 1 before shipment to avoid this issue.
Please wait little longer. We will take care.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
אולי בכל זאת הכל בסדר והחששות שלנו היו לשוא .....
בכל מקרה אני אקבל אנטנה חינם אם מישהו ירצה ויפנה אלי בהודעה פרטית אני אשמח להעביר לו אותה לכשתתקבל (כי יש לי כבר אחת שקיבלתי היום עם המשלוח .....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear Sir
we will send you replacement at our expense asap. wait for next week fro new tracking number and TNT will collect from you old broken device.
no need for you to pay nothing. we will send you as compnesation another free USB antenna.
Big applogy to you.
We need the device back as we intend to trace who is the person incharge in our QA team that made this mistake ! we gave clear instruction to check all units 1 by 1 before shipment to avoid this issue.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
בכל מקרה אני אקבל אנטנה חינם אם מישהו ירצה ויפנה אלי בהודעה פרטית אני אשמח להעביר לו אותה לכשתתקבל (כי יש לי כבר אחת שקיבלתי היום עם המשלוח .....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
נערך לאחרונה על ידי guypick ב 12/07/2009 17:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: תוך כמה זמן המשלוח מגיע
השילוח הבא החל מ-1.8.09 וסביר להניח שאם הם משתמשים ב-UPS הפעם אז עד 10.8.09 תקבלassaf8888 כתב:אם אני מזמין היום - מתי יגיע?...
במידה ו-UPS לא יעשו גם פדיחות כמו TNT.
Re: קיבלתי תגובה מהחברה לגבי המכשיר התקול שנשלח לי ....
אני מאחלת לך שהכל יסתדרguypick כתב:Xtreamer.net Shop Said:
Dear Sir
Big applogy to you.
------------------------------------------------------------------------------------------------------...