שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
@em28
לא ניסיתי לבקש 16 ש"ח בחיובי יתר, וכאלה היו רבים, אבל לפי החוק היבש אכן אפשר ואולי כדאי.
(אל תשכח להתעקש שיזכו לכרטיס האשראי ולא כיתרה לחשבונות עתידיים. אם כי זה מוסיף סיבוך, כי הם לא טובים בזיכויים.)
500/12 - שידרוג לעומת ה-500/10 שהיה לך לפני כן?
כולל ספק - הוטנט? (שמעתי שהם חזרו לאפשר לצאת מה-cgNAT?)
תוכל להעלות פירוט חישוב מצונזר שמראה את קודי ההטבות שמגיעים ל-58₪ האלה?
לא ניסיתי לבקש 16 ש"ח בחיובי יתר, וכאלה היו רבים, אבל לפי החוק היבש אכן אפשר ואולי כדאי.
(אל תשכח להתעקש שיזכו לכרטיס האשראי ולא כיתרה לחשבונות עתידיים. אם כי זה מוסיף סיבוך, כי הם לא טובים בזיכויים.)
500/12 - שידרוג לעומת ה-500/10 שהיה לך לפני כן?
כולל ספק - הוטנט? (שמעתי שהם חזרו לאפשר לצאת מה-cgNAT?)
תוכל להעלות פירוט חישוב מצונזר שמראה את קודי ההטבות שמגיעים ל-58₪ האלה?
"השדרוג" הוא לא במהירות אלא במחיר (ירד מ-80 בגלל שיד ימין אצלם לא יודעת מה יד שמאל עושה).
כל הזיכויים אצלי הם תחת הטבה שירותית 3866, רק שיש 10 שורות כאלה כל אחת על 2-3 שקלים, במקביל יש גם 10 שורות חיוב על שקל-שניים.
רק הם מבינים מה הם עשו שם.
בחשבונית לא רשום כלום על הוטנט, אני חושב שאישרו להם לאחד את הגביה.
דרשתי מהם זיכוי נוסף על 16 ש"ח, נראה מה יהיה עם זה.
עריכה:
בזכות זה שבדקתי בחשבונית אם אני על 500/10 או על 500/12 גיליתי שהחיוב המקורי מתחיל מ-84 ש"ח במקום 80.
אין גבול לטעויות שלהם.
נדרוש מהם עוד זיכוי בגין חיוב ביתר !
כל הזיכויים אצלי הם תחת הטבה שירותית 3866, רק שיש 10 שורות כאלה כל אחת על 2-3 שקלים, במקביל יש גם 10 שורות חיוב על שקל-שניים.
רק הם מבינים מה הם עשו שם.
בחשבונית לא רשום כלום על הוטנט, אני חושב שאישרו להם לאחד את הגביה.
דרשתי מהם זיכוי נוסף על 16 ש"ח, נראה מה יהיה עם זה.
עריכה:
בזכות זה שבדקתי בחשבונית אם אני על 500/10 או על 500/12 גיליתי שהחיוב המקורי מתחיל מ-84 ש"ח במקום 80.
אין גבול לטעויות שלהם.
נדרוש מהם עוד זיכוי בגין חיוב ביתר !
זה מה שקורה כשיש חוק אחד לאנשים הרגילים וחוק אחר לתאגידים, לאדם רגיל פותחים תיק במשטרה ואולי מגיע לכלא אם בטעות שכח לשלם על מוצר בסופר, הם יכולים חופשי "לטעות" ואף אחד לא הולך לכלא, להיפך אם הלך להם טוב השיטת מצליח המנהל גם מקבל בונוס 
מה הקוד אצלך לזה?14/08/2022 22:08em28 כתב: בזכות זה שבדקתי בחשבונית אם אני על 500/10 או על 500/12 גיליתי שהחיוב המקורי מתחיל מ-84 ש"ח במקום 80....
אצלי בפירוט (לעיל) "שירות אינטרנט 3710" מוגדר כ-94 ₪ מחיר בסיס, על 500/10.
- SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני במושב ליד מודיעין והגיע אלינו סלקום סיבים.
הם רוצים 99 לחצי שנה ו119 לשאר התקופה. עד פה סבבה. לקראת סגירה היא אומרת לי שהם רוצים 450 דמי התקנה.
זה אמיתי?
אמרתי לה שאני רוצה התקנה חינם והיא ענתה לי שמשרד התקשורת לא מאפשר יותר התקנות חינם. נשמע כמו חרטא. (וגם אם כן, למה ישר לקפוץ למחיר כזה)
הם רוצים 99 לחצי שנה ו119 לשאר התקופה. עד פה סבבה. לקראת סגירה היא אומרת לי שהם רוצים 450 דמי התקנה.
זה אמיתי?
אמרתי לה שאני רוצה התקנה חינם והיא ענתה לי שמשרד התקשורת לא מאפשר יותר התקנות חינם. נשמע כמו חרטא. (וגם אם כן, למה ישר לקפוץ למחיר כזה)
אצלי התחמקו בטענה שמחירים כאלה הם "לחדשים".
נראה שאכן כדאי שאממש מעבר לתשתית אחרת, אבל זה דורש ארגון כי היא לא היתה בשימוש לאחרונה.
אגב, בחודש שעבר היתה פסיקה בעליון שאמרה שמשחקי מחירים ל"חדשים" או "שימור" הם בסדר.
סיכום הדברים בפסק בסעיף 22 והלאה.
זה התייחס לסלולרי, אבל התביעה היתה במקור גם לגבי טלוויזיה, ונראה שעקרונית מתייחסים לשירותים שונים באופן דומה.
נראה שאכן כדאי שאממש מעבר לתשתית אחרת, אבל זה דורש ארגון כי היא לא היתה בשימוש לאחרונה.
אגב, בחודש שעבר היתה פסיקה בעליון שאמרה שמשחקי מחירים ל"חדשים" או "שימור" הם בסדר.
סיכום הדברים בפסק בסעיף 22 והלאה.
זה התייחס לסלולרי, אבל התביעה היתה במקור גם לגבי טלוויזיה, ונראה שעקרונית מתייחסים לשירותים שונים באופן דומה.
- thebenjamin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה היה לאחרונה? תוכל לשתף חשבונית?25/08/2022 17:44em28 כתב: לי זה היה חדש משומר.
התחברתי ל-200MB ב-80 ש"ח ואחרי שסיפקו ראוטר שלא תומך ב-5GHZ
ביקשתי להתנתק כשהגעתי לשימור הסכמתי להתפשר על 500/12 ב-58 ש"ח לשנה....
אני שילמתי עד עכשיו 54 ש"ח לתשתית 500/10 להוט (44) וספק הוטנט על 200 (10), בפועל קיבלתי 500.
דיברתי עם שימור לקוחות ואמרו שעכשיו הכל באנדל, אין אפשרות להפריד והמחיר הכי זול הוא 89, בסיבים אפשר לקבל יותר זול אבל אין לי בבניין.
מישהו קיבל מבצע יותר טוב לאחרונה ויכול לשתף?
אני למדתי את השיטה:02/09/2022 17:40Eargasma כתב: אבסורדי לחלוטין
מעניין כמה שעות וימים חפרת להם בטלפון עד שהגעת להזיה הזו
ומה יקרה בחודשים הבאים
נראה כמו באג הזוי במערכת שלהם שאיכשהו השתחלת לתוכו...
עם הוט (ויס) לא מתנהלים בטלפון ולא בוואטסאפ - רק במייל עם עותקים לפניות הציבור של החברה, ללשכת המנכ"ל ולמשרד התקשורת.
כל פעם שהם מנסים לדבר איתי בטלפון אני מפנה אותם למייל ודורש מענה לכל המכותבים (אחרת אני מעביר בעצמי).
אבל הם פראיירים: כבר הסכמתי לשלם להם 80 ש"ח ל-200MB, רק השירות המעצבן שלהם הביא אותי ל-500MB ב-58 ש"ח.