שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
Re: Re:
לפני כמה חודשים חידשתי אצל פרטנר את חבילת ה-600/60MB ב-79 לכל החיים..26/12/2022 23:02mosheamsalem56 כתב: זה מהתקופה האחרונה ?
כי כשניסיתי לחדש השבוע לא הצלחתי פחות מ-99 ש"ח......
באותו מעמד חבר חידש אצל פרטנר את חבילת ה-1000/100MB ב-89 לכל החיים..
מקווה שפרטנר לא בונים על זה שנתפגר בקרוב.
מעדכן פה את החברים שאני אחרי שיחה עם שימור לקוחות הוט. למעשה שיחות.. ממושכות ומייגעות עם כל מיני קלולסים מ"שירות לקוחות"..
עד כה הייתי עם אינטרנט ביתי, לא סיב כי לא הותקן בסביבתי.
200/5 בעלות של 95 ש"ח, שגם אותה קיבלתי לאחר דין ודברים לפני כמה חודשים. לפני כן עלה לי ל-110 כי מבצע שהיה לי נגמר.
מפה לשם, אחרי שהסברתי שזה יותר מדי, ושאני מקופח כלקוח ותיק (12 שנה בערך), ושזה יותר אפילו ממה שרשום במבצעים באתר שלהם, שלא יכול להיות שאני משלם על ההוט-בוקס 2 בעיקר כשהוא במוד ברידג' ושלפתי מהשרשור הזה קודי הטבה שירותית..
הבחורה אמרה שהיא יכולה להוזיל לי ב-10 ש"ח ולא שום דבר אחר. הסברתי שזה לא מספיק.
ביקשתי ניתוק ותיאום החזרת ציוד.
ניתקה.
נראה מה יקרה ביומיים הקרובים.
עד כה הייתי עם אינטרנט ביתי, לא סיב כי לא הותקן בסביבתי.
200/5 בעלות של 95 ש"ח, שגם אותה קיבלתי לאחר דין ודברים לפני כמה חודשים. לפני כן עלה לי ל-110 כי מבצע שהיה לי נגמר.
מפה לשם, אחרי שהסברתי שזה יותר מדי, ושאני מקופח כלקוח ותיק (12 שנה בערך), ושזה יותר אפילו ממה שרשום במבצעים באתר שלהם, שלא יכול להיות שאני משלם על ההוט-בוקס 2 בעיקר כשהוא במוד ברידג' ושלפתי מהשרשור הזה קודי הטבה שירותית..
הבחורה אמרה שהיא יכולה להוזיל לי ב-10 ש"ח ולא שום דבר אחר. הסברתי שזה לא מספיק.
ביקשתי ניתוק ותיאום החזרת ציוד.
ניתקה.
נראה מה יקרה ביומיים הקרובים.
נדמה לי שזה החל מה-1/1/23 אבל אולי אני טועה.28/12/2022 13:41qsub00 כתב: למה מחייבים אותך על ספק HOTNET בנפרד 15 ש"ח?
היום יש רק תשלום אחד שכולל הכל (תשתית וספק) וזהו, לא?!...
עריכה: חשבונית עבר, היה לי כספק את ITC.
לאחר שביקשתי הוזלה, בחודש יוני, הם עשו שם איזה מעארוף שאני לא מבין ומאז יש לי את HOTNet.
מישהו יודע להסביר מה קורה שם?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
התקשרתי להצטרף כלקוח חדש
המחיר שמכירות נותנים הוא 120 ל 1000/100
חודש ראשון חינם, כולל התקנה ומתאם חינם
כל המחירים שפורסמו פה זה רק דרך שימור
אבל המכירות יכולים להוריד את המחיר הנל ל-90 אם אומרים שאתם עובדים בהסתדרות המורים,אלביט, משרדי רואי חשבון גדולים, וכו וכו, הם לא מאמתים את זה אז פשוט להגיד ששמעתם שיש הנחה לעובדי xx והם יתנו לכם את זה
המחיר שמכירות נותנים הוא 120 ל 1000/100
חודש ראשון חינם, כולל התקנה ומתאם חינם
כל המחירים שפורסמו פה זה רק דרך שימור
אבל המכירות יכולים להוריד את המחיר הנל ל-90 אם אומרים שאתם עובדים בהסתדרות המורים,אלביט, משרדי רואי חשבון גדולים, וכו וכו, הם לא מאמתים את זה אז פשוט להגיד ששמעתם שיש הנחה לעובדי xx והם יתנו לכם את זה
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1224
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
היום קיבלתי הודעה מפרטנר כי בתחילת חודש 2/23 יעודכן המחיר ל-99 ש"ח.09/12/2022 13:21carmonle כתב: 79 ש"ח סיבים 1000MB של פרטנר - מחיר קבוע בנתיים כבר כמה שנים - כל הציוד ההקפי הוחזר להם בשל עליות מחיר ונשארתי עם האינטרנט בלבד במחיר 79
המחיר התקבל בזמנו משימור...
בסמוך למועד ההתייקרות ננסה לנהל שוב משא ומתן על המחיר
ערן
גם אני, אתקשר אליהם סמוך למועד ניתוק ולא רק שאשאר אם המחיר לא יעלה, גם אדרוש מחיר מוזל או חודש אחד חינם/מוזל שבתחשיב השנתי ייצא לי זול.30/12/2022 16:34carmonle כתב: היום קיבלתי הודעה מפרטנר כי בתחילת חודש 2/23 יעודכן המחיר ל-99 ש"ח.
בסמוך למועד ההתייקרות ננסה לנהל שוב משא ומתן על המחיר
ערן...
חוצפנים כאלה.
מזל שאצלנו בבניין יש את כל הרשתות, פלוס אני לקוח של "YES" אז יש לי את בזק הדוחים בתור "YES FIBER"..... וואלה יופי חושבים שאנחנו שבויים שלהם.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
שוחחתי עם עובד בזק אתמול אחרי שקראתי על ה90 שקל ל 2.5 מגה שכנראה יהיה במרץ והוא אמר לי שכנראה שבזק לא תילחם במחיר הזול כי בסוף רוב הספקיות משלמות לה על התשתית.היום נדע מחיר ל 2.5 אולי יהיו הפתעות