שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7982
נתן תודות: 320 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שרשור שלא נקרא #6586 

אני שמתי לי תזכורת לצלצל אליהם לפני ההעלטה ל 120 כדי להתמקח אבל חיפשתי באינטרנט כמה גובים שאר ספקי הסיבים ולא מצאתי אף אחד בפחות מ 120 ש"ח ל 1 ג'יגה. האופציה היחידה שלי היא לחזור להוט טריפל ולקבל שם מחיר אטראקטיבי להכל יחד.

external
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שרשור שלא נקרא #6587 

019 נותנים סיבים של ג'יגה ב-115 שקל לחודש. יש להם גם מבצעים של התקנה חינם כל הזמן בפייסבוק. פרטנר לא מוכנים לחדש בפחות מ-120 לחודש אבל הם מוכנים לתת חודש מתנה בחידוש. אחי רב איתם ובסוף הם הסכימו לתת חודש מתנה וג'יגה ב-116 שח לחודש. משם לא הצליח לרדת וכשאמר להם לנתק אותו הם פשוט ניתקו...

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #6588 

אני בהוט. יש מצב שאני מחובר ב66.9 שח לחודש כבר שנה? זה החשבונית שאני רואה עבור 1 גיגה פייבר.
חשבתי שאולי אני משלם משהו בנפרד, נראה שלא.
עפ החשבונית - יש שני מבצעים שעומדים להיגמר - מודם ראוטר בחינם (שיקחו את הראוטר הדפוק שלהם - אי אפשר להגדיר בו כתובת IP פנימית אפילו, חזרתי לנטגיר שלי אחרי חמש דקות למרות שאין לו WIFI6 ואני מקבל בו מהירות גבוהה יותר מאשר עם הWIFI6 הדפוק שלהם), והנחה 20 שח.
מה עושים אחרי שנה? המחירים עכשיו זה 109 שח לחודש??
בנוסף, אני עובר דירה עוד חצי שנה, אולי אעביר אולי אעשה תשתית חדשה שם. בדירה החדשה אין פייבר בדירה עצמה, בבניין יש כן תשתית.

jtk
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4895
נתן תודות: 429 פעמים
קיבל תודות: 522 פעמים

שרשור שלא נקרא #6589 

03/01/2023 18:51  
shaked כתב:
מי שמתעצל, יכול לעבור לחכירה ולשלם 2 שקל בחודש
https://www.hot.net.il/heb/Internet/priceintphone
...
בהוט? מה זה חכירה?

Blaz00r
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #6590 

31/01/2023 15:38  
Blaz00r כתב:
פרטנר על תשתית של בזק,
נגמר החודש חינם (בהצטרפות לחבילת ג'יגה), דיברתי עם איש המכירות מולו סגרתי את ההתקנה הראשונית (גנרי לגמרי, הבנאדם שענה לי כשהתקשרתי למוקד מכירות לתאם התקנה והתחברות, אחרי ההתקנה שלח לי הודעה בוואטסאפ בכדי שיהיה לי את המספר שלו)

אמרתי לו (בוואטסאפ) שאחרי שנגמר החודש (עוד כמה ימים) אני רוצה לעבור למינימום מהירות במינימום כסף (אין לי באמת צורך בג'יגה. מבחינתי הייתי נשאר גם ב-100 מגה בבזק בינלאומי במבצע של ה-47 ש"ח בזמנו) ושהבנתי שדרך השימור שלהם אפשר לקבל 300 ב-80, ובמקרה שלא אין לי בעיה לעבור לבזק אם תהיה להם הצעה יותר אטרקטיבית כי התשתית כבר קיימת.

אמר שיבדוק עם המנהל, התקשר אליי ואמר שיכול להציע 300 ב-80 ש"ח + 5 ש"ח מתאם סיב, למשך שנה. סגרנו, מחכה עכשיו לראות שאכן התכנית עודכנה כמו שצריך.

מהודעות אחרות כאן נראה שהם התנהגו ביותר קשיחות, יכול להיות שריככו עמדות?
...
אז איך לא, התפתחות "מפתיעה"
בסיום השיחה (הטלפונית) עם איש המכירות הוא אמר שאקבל סיכום של התכנית החדשה במייל. עברו יומיים, לא קיבלתי כלום. פונה אליו (בוואטסאפ), הוא עונה שהוא "לא יכול לעשות את זה דרך המערכת שלו כי *שקר כלשהו*" ושאני צריך לפנות לשירות לקוחות והם יעשו את זה שם (אחרי שאמר לי בטלפון שזה כבר סגור ושלא צריך לעשות עוד כלום אחרי שווידאתי 3 פעמים, כן??).

פונה לשירות לקוחות בוואטסאפ, ואחרי סשן ארוך בו הם בהתחלה מתכחשים שאני לקוח שלהם בכלל ("לא רואים אותך במערכות שלנו") הגענו לעניין החבילה והמחיר. אומר לה מה אמר לי איש המכירות, היא בודקת, אומרת אין דבר כזה ויכולה לתת רק 90 ש"ח (לא כולל ממיר סיב) ל-300 מגה. אמרתי לה שלא מעניין אותי איך אבל שהיא תעשה מה שהוא הבטיח לי, ושיש לי את זה גם כתוב ומתועד בשיחת וואטסאפ איתו (בפירוש אמר ואני מצטט: "אני יכול לעשות לך ב85 עם ההטבה באישור המנהל שלי כדי שנוכל להתקדם").

הולכת, בודקת, אומרת אין תיעוד כזה (נו בטח, למה שיהיה, זו שיחת וואטסאפ מהטלפון הפרטי/עבודה שלו, אהבלה). אמרתי לה קחי את הטלפון שלו ותבדקי מולו. "בודקת". ובודקת. עד שאני מקבל הודעה שהמוקד סגור כעת (אבל בניסוח שלה?? עם שגיאות כתיב ופיסוק, לא הודעה גנרית).

בקיצור, לא יכול לומר שאני מופתע מדי. אעבור שבוע הבא לבזק לתכנית של 80 ש"ח לחודשיים ואח"כ נראה מה יהיה (תשתית כבר יש בחינם באדיבות פרטנר, ואז גם לא צריך לשלם על הממיר סיב שלהם), ושידחפו את האינטרנט שלהם לת*ת.

Blaz00r
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שרשור שלא נקרא #6591 

עדכון על העדכון:
חזרו אליי מהשימור, הציעו 79 ש"ח + 5 ש"ח ממיר סיב, סה"כ 84 ש"ח ל-300 מגה. מסתבר שבמעבר גם צריך להחזיר את הממיר סיב לאחד ממרכזי השירות שלהם (רחוק לי) או עם שליח עד הבית בעלות של 50 ש"ח.

כבר קבעתי התקנה של בזק אבל התקשרתי אליהם יום לפני לוודא שאחרי החודשיים הראשונים המוזלים (79 ש"ח) אפשר להמשיך באותו המחיר. המחיר שהם הציעו (גם כן שימור כן? מבחינתם אני כבר לקוח למרות שעוד לא הגיעו בפועל להתקין) - 300 מגה ב120 ש"ח!! סירבו בתוקף לרדת מזה, למרות הפרש הזוי של 40 ש"ח מול פרטנר.

נשארתי בפרטנר.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1224
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #6592 

08/02/2023 16:22  
Blaz00r כתב:
עדכון על העדכון:
חזרו אליי מהשימור, הציעו 79 ש"ח + 5 ש"ח ממיר סיב

נשארתי בפרטנר.
...
תודה על העדכון - בשלב זה אני מבין שאין לי איך להפעיל לחץ על פרטנר מחיר של 99 לג'יגה הוא תחרותי כיום לעומת המתחרים - ראה מבצע סלקום שאצלי גם במגדל

יוושב על הגדר ובשלב זה חי עם ההתיקרות ל-99 מ-79

ursh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 285
נתן תודות: 86 פעמים

שרשור שלא נקרא #6593 

לי הציעו הוט סיבים ,הגיע טכנאי ולא מצא את התשתית שאמרו לי שיש, הגיע מפקח שלו כדי לבדוק את הבעיה ואישר שאין תשתית, איזה בעסה.

ofralon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #6594 

מישהו דיבר עם פרטנר לגבי העליות מחיר של חבילות הסיבים והצליח לגרום להם לבטל את העליה?

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שרשור שלא נקרא #6595 

15/02/2023 13:09  
ofralon כתב:
מישהו דיבר עם פרטנר לגבי העליות מחיר של חבילות הסיבים והצליח לגרום להם לבטל את העליה?
...
אין כזה דבר . 😕

ZetLAW
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #6596 

היי, אני עובר לבית קרקע שהיה מותקן בו עד לפני שבוע[הציוד הוחזר לבזק] סיבים, הם שילמו באזור 900 ש"ח התקנה.
דיברתי עם בזק רוצים סכום של בערך 130 ש"ח לחודש על סיבים במהירות 300 מגה.
כיום אני מחובר בפרטנר סיבים 500, ניסיתי דרכם לבצע מעבר דירה ולהמשיך את התוכנית שלי שם, זה לא צלח והם כן יכולים לחבר אותי דרך בזק במחיר קצת יותר שפוי של 90 שח לחודש, אבל עלות התקנה 400 ש"ח.
יש דרך להמנע מהעלות התקנה המטורפת הזו ? או חברה אחרת שעושה resale לסיבים של בזק במחיר נמוך יותר ?

עדכון, דיברתי עם סלקום, הם מוכרים לחבר ללא עלות התקנה אבל אין להם חבילת 300 מגה בכתובת, 600 מגה ומעלה, 119 שח.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1082
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #6597 

תשתית פרטנר ובזק עובדות בשיטה שונה לרוב. אין שום פואנטה בדמי ההתקנה האלו, יש כבר סיב והוא מושחל, כל העבודה היא במקרה הגרוע לחבר קונקטור ולהביא לך מתאם סיב.
פשוט תריב עם פרטנר ותחליף נציגים עד שתגיע לאחד שלא מנסה למכור לך אלא באמת לעזור. יש קבוצה בפייסבוק בשם סיבים אופטיים ILfiber בקרוב יהיו שם נציגים של פרטנר ויוכלו לפתור לך את הבעיה אם לא תצליח לך, יש שם גם נציגים של בזק/סלקום.

אישית באתר "כמהזה" מצאתי הצעה לסיבים 300 מגה של סלקום אז שווה לנסות דרכם.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #6598 

אז תתחבר לבזק ואח"כ תעבור לפרטנר, ההתקנה חיים כשיש תשתית פעילה. הדבר היחי שתצטרך לעשות זה להחזיר את הציוד לבזק.

מ-ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #6599 

18/02/2023 13:58  
shaked כתב:
אז תתחבר לבזק ואח"כ תעבור לפרטנר, ההתקנה חיים כשיש תשתית פעילה. הדבר היחי שתצטרך לעשות זה להחזיר את הציוד לבזק.
...
אני לא בטוח לגבי זה - ככה זה אמור להיות מבחינה הגיונית, ואצל בזב״ל לדוגמה זה היה המצב, אבל באזור יוני אם אני לא טועה ניסיתי לבדוק מחירים וכשדיברתי עם פרטנר אמרו משום מה שיש חיוב על התקנה גם כאשר קיימת תשתית.

ZetLAW
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #6600 

נרשמתי להצעה ב kamaze התקשרו מסלקום, וההצעה היא רק על סיב סלקום, במקרה שלי הסיב שיך לבזק לכן המחיר שונה.
18/02/2023 9:58  
Haimbin כתב:
תשתית פרטנר ובזק עובדות בשיטה שונה לרוב. אין שום פואנטה בדמי ההתקנה האלו, יש כבר סיב והוא מושחל, כל העבודה היא במקרה הגרוע לחבר קונקטור ולהביא לך מתאם סיב.
פשוט תריב עם פרטנר ותחליף נציגים עד שתגיע לאחד שלא מנסה למכור לך אלא באמת לעזור. יש קבוצה בפייסבוק בשם סיבים אופטיים ILfiber בקרוב יהיו שם נציגים של פרטנר ויוכלו לפתור לך את הבעיה אם לא תצליח לך, יש שם גם נציגים של בזק/סלקום.

אישית באתר "כמהזה" מצאתי הצעה לסיבים 300 מגה של סלקום אז שווה לנסות דרכם.
...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”