שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
אבל זה 120 כולל טלוויזיה
זה משהו אחר לגמרי, חשבתי שפה מדברים על אינטרנט ללא תוספות...
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

נכון. פרטנר בהחלטה אסטרטגית החליטו להפסיק למכור חבילות זולות ומציעים כרגע ב-120 כולל שירותי טלוויזיה במתנה
יכול לשתף איפה ראית הצעה כזאת?22/03/2023 14:08ChinggisKhan כתב: נכון. פרטנר בהחלטה אסטרטגית החליטו להפסיק למכור חבילות זולות ומציעים כרגע ב-120 כולל שירותי טלוויזיה במתנה...
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

איזו חבילת טלויזיה זה כולל ?22/03/2023 14:08ChinggisKhan כתב: נכון. פרטנר בהחלטה אסטרטגית החליטו להפסיק למכור חבילות זולות ומציעים כרגע ב-120 כולל שירותי טלוויזיה במתנה...
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

זה לא כולל ערוצי ספורט פרימיום שאותם פתחו לי בהטבת הצטרפות חינם וצ'רלטון שזה בעלות נוספת בכל החברות.
האמת היא שאין לי מושג לגבי השאר כי אני לא צופה.
האמת היא שאין לי מושג לגבי השאר כי אני לא צופה.
אמ;לק: ניתן להתחבר כלקוח פרטי לבזק בינלאומי בחבילת 100/10מגה ב-120שח, אבל 120שח ברזל.
לא רציתי שצוין פה..אבל גיליתי הבוקר שניתן עדיין להתחבר לבזק בינלאומי כלקוח פרטי;
הבוקר שלחתי להם הודעת וואצאפ שבה התעניינתי בפייבר+ שלהם ענו לי שאצפה לשיחה מהם בדקות הקרובות, ובאמת קיבלתי שירות שיחה חוזרת מהמכירות, אמרו לי שאין בכתובת שלי חיבור לסיבים והציעו לי להתחבר בחבילת 100/10מגה שלהם ב-120 שח וגם אחרי מיקוח לא ירדו ואפילו אמרו לי שאני מוזמן לבדוק עם בזק למחיר נמוך יותר.
ניסיתי שוב 'להתעניין' והתקשרתי בעצמי למספר שהתקשרו ממנו ואין אפשרות להגיע למכירות שלהם ללקוחות פרטיים באופן ישיר, מגיעים אל מוקדי תמיכה/שירות והם מעבירים את השיחה אל המוקד מכירות, או שאפשר כפי שעשיתי בהתחלה- לפנות ישירות לוואצאפ ואז יש שירות של שיחה חוזרת מהמכירות. אבל שוב.. הם לא יורדים מ-120שח ואם מתווכחים איתם הם מציעים את בזק כאלטרנטיבה זולה יותר
לא רציתי שצוין פה..אבל גיליתי הבוקר שניתן עדיין להתחבר לבזק בינלאומי כלקוח פרטי;
הבוקר שלחתי להם הודעת וואצאפ שבה התעניינתי בפייבר+ שלהם ענו לי שאצפה לשיחה מהם בדקות הקרובות, ובאמת קיבלתי שירות שיחה חוזרת מהמכירות, אמרו לי שאין בכתובת שלי חיבור לסיבים והציעו לי להתחבר בחבילת 100/10מגה שלהם ב-120 שח וגם אחרי מיקוח לא ירדו ואפילו אמרו לי שאני מוזמן לבדוק עם בזק למחיר נמוך יותר.
ניסיתי שוב 'להתעניין' והתקשרתי בעצמי למספר שהתקשרו ממנו ואין אפשרות להגיע למכירות שלהם ללקוחות פרטיים באופן ישיר, מגיעים אל מוקדי תמיכה/שירות והם מעבירים את השיחה אל המוקד מכירות, או שאפשר כפי שעשיתי בהתחלה- לפנות ישירות לוואצאפ ואז יש שירות של שיחה חוזרת מהמכירות. אבל שוב.. הם לא יורדים מ-120שח ואם מתווכחים איתם הם מציעים את בזק כאלטרנטיבה זולה יותר
אז רגע... הבנתי נכון, וזו בעצם חבילה של אינטרנט סיבים 1000MB + טלוויזיה ב-120 ש"ח?...
נו אז יותר זול ממה שהיה לפני ולמעשה מבטל את ההתייקרות האחרונה... או שלא הבנתי נכון?
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

לא כלול בחבילה
120 זה בהחלט דיל יפה לטריפל עם 1G. הבעיה - התוקף לשנה, שאז יעלו מחיר שרירותית. כמובן, שמי שמוכן לטלוויזיה דרך האינטרנט (בעיקר עידן+ וקצת ספורט על סטרימר + קודי) - יוכל לחסוך ולשלם 90-100 ש"ח רק לסיבים -1G....