Xtreamer, מישהו מכיר?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 825 פעמים
קיבל תודות: 878 פעמים

שרשור שלא נקרא #706 

כל אחד יכול להחליט לבד איפה עובר הגבול בשבילו.
בינתיים לגבי הXtreamer - אני אישית, לא מתלהב - לאור כל הבעיות והתפקודים השונים.
עד שלכל הפחות לא אשמע שהוא מנגן MKV 1080P עם כתוביות בלי בעיות - לטעמי אין טעם לקנות אותו.
גם אם השאר לא ימכרו במחיר הנמוך הזה, הרי שיש סיכוי שהתמחור ישתנה בהתאם.
גם אם לא - ישתחררו לשוק מזרימדיה יד שנייה.

וחוץ מזה - כמו שאמרתי - אתה מכיר את השוק יותר טוב ממני - אם ייצאו עוד דגמים מבוססים על צ'יפ עוד יותר מתקדם, באמת העניין מתחיל להסתבך.
אם אני הייתי צריך לקנות היום מזרימדיה ולא היה לי - הייתי מחכה, ממשיך להשתמש במחשב למשל, גם אם זה סבל.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1379
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

שרשור שלא נקרא #707 

ziv_r כתב:karpe,
עם כל הכבוד ל Hi-Jack או לכל מבקר אחר, כאשר המבקר מארגן Buy-ins או פרסום באתר תמורת %, הוא כבר לא אובייקטיבי. לגבי "הקוסמטיקה" שציינת, יש לך תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים? כי זו אחת התכונות שהחברה מתגאה בהן בעמוד הראשי שלה.
אני לא טוען שהחברה לא תוסיף תמיכה בזה או בתכונות אחרות (קיבלתי הבטחה להצגת תפריטי Blu-ray!), אך רצוי לא לרכוש שום מכשיר עקב הבטחות יצרן כי בעתיד תכונות יתווספו.
...
זיו אני חושב שהביקורת של HI-JACK מאד מאוזנת ואובייקטיבית, הוא לא חוסך שבטו, אבל גם יודע לפרגן איפה שצריך.
אני כן חושב שבמקרים מסויימים שווה לרכוש מכשיר תוך ציפיה למימוש ההבטחות של היצרן, גם אם זה לא קיים כרגע
זה משהו שצריך לשקול לגופו של עניין. במקרה הזה - כל הסממנים מראים שיש על מי לסמוך ויהיה להבטחות כיסוי.
בקשר לפורמטי האודיו המתקדמים - לפי מה שהם אומרים זה כבר קיים טכנית ועובד, רק מבחינת בירוקרטיה של רשיונות זה לא סגור, וייסגר בימים הקרובים.

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #708 

ziv_r כתב:אין שום צורך בהפרדת הפסקול, שימוש ב mkvmerge GUI כפי שחתולה הציעה, הינו תהליך פשוט ומהיר אשר יכול להתבצע על ידי כל הדיוט.
אני מסכים אבל עם מה שנאמר מוקדם יותר, כיום, כאשר אנחנו בדור כזה מתקדם של מזרימי מדיה, לא אמור להיות לנו צורך בשימוש בשום תוכנה צד שלישי - אחרת הדבר מצביע על כשל מסויים במזרימדיה אשר איננו גמיש כפי שהיינו רוצים שיהיה.
...
א. אשמח לקבל לינק להורדה של התוכנה ולאיזה מדריך למשתמש.
נושא הכתוביות באקסטרימר די מעצבן ואני מקווה שייפתר בקרוב מכיוון שמתברר שלהרבה סרטים שלי יש כתוביות מובנות (MKV).

ב. לכל מי שמתלבט, כבעליו הטרי של מכשיר כזה מדובר במכשיר שכרגע לא יציב מספיק וחווה מחלות ילדות
שונות ומשונות.
אני מציע לחכות שבוע - שבועיים , במהלכם אמורים לצאת עידכוניי תוכנה וחומרה שבתקווה ישפרו את חווית השימוש ויציבות המכשיר.
כרגע החוויה, מבחינתי בכל אופן, לוקה בחסר ולא מתקרבת למה שקיבלתי מהפופקורן A-100 שהיה לי, בטח מבחינת יציבות בשימוש בFeatures השונים.
חסרונן של תכונות שבפופקורן היו מובנות מאליו, כמו Fit- to - screen פוגמות בחווית הצפייה.
גם אם יש נסיבות מקלות כאלו ואחרות כרגע המלצתי החד משמעית היא לחכות, לפחות עד שנעביר פידבק על ה- FW החדש שאמור לצאת.

MorHimi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #709 

dror1 כתב:
ziv_r כתב:אין שום צורך בהפרדת הפסקול, שימוש ב mkvmerge GUI כפי שחתולה הציעה, הינו תהליך פשוט ומהיר אשר יכול להתבצע על ידי כל הדיוט.
אני מסכים אבל עם מה שנאמר מוקדם יותר, כיום, כאשר אנחנו בדור כזה מתקדם של מזרימי מדיה, לא אמור להיות לנו צורך בשימוש בשום תוכנה צד שלישי - אחרת הדבר מצביע על כשל מסויים במזרימדיה אשר איננו גמיש כפי שהיינו רוצים שיהיה.
...
א. אשמח לקבל לינק להורדה של התוכנה ולאיזה מדריך למשתמש.
נושא הכתוביות באקסטרימר די מעצבן ואני מקווה שייפתר בקרוב מכיוון שמתברר שלהרבה סרטים שלי יש כתוביות מובנות (MKV).
...
בבקשה:
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoo ... ml#windows

paradoxpixel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
שם מלא: paradoxpixel
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #710 

לכל מי שב Batch 2 או שדואג בקשר לרעש מה FAN הם אומרים שהם החליפו אותו...
2nd batch different fan

more slow

new firmware handles the speed/workload ratio

should be better
...

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 5&start=10

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #711 

טוב, זה המחיר של להיות Early Adopter :)

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #712 

paradoxpixel כתב:לכל מי שב Batch 2 או שדואג בקשר לרעש מה FAN הם אומרים שהם החליפו אותו...
2nd batch different fan

more slow

new firmware handles the speed/workload ratio

should be better
...

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 5&start=10
...
אני חייב לציין שב - Medium רעש המאוורר כמעט בלתי מורגש (Firmware 1.0.1) בטח ובטח במהלך סרט, כך שזה לא ממש קריטי....

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שרשור שלא נקרא #713 

אממ האם זה יודע לקרוא קבצי קול של Apple Lossless פשוט זה במחיר של הSB3 ואולי במקום לקנות מזרים קול אני אקנה כבר מזרים מדיה כולל.

HaJ-B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 352
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #714 

שלום.
נתקלתי בבעיה בניגון Transformers.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR. מופיעים ריבועים ירוקים בתוך הסרט.
האם מישהו ניסה והצליח להריץ קובץ זה במכשיר שלו? ואם לא, אני מניח שעדכון קושחה יכול לפתור הבעיה. האם אני צודק?

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 844
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שרשור שלא נקרא #715 

HaJ-B כתב:שלום.
נתקלתי בבעיה בניגון Transformers.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR. מופיעים ריבועים ירוקים בתוך הסרט.
האם מישהו ניסה והצליח להריץ קובץ זה במכשיר שלו? ואם לא, אני מניח שעדכון קושחה יכול לפתור הבעיה. האם אני צודק?
...
יש לך אפשרות לשלוח SAMPLE - אני אבדוק אצלי...
יש תרגום מובנה אולי בקובץ ?

bimi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

הם הפסיקו להגיב לבקשות תמיכה

שרשור שלא נקרא #716 

guypick איך יצרת איתם קשר?
המכשיר שלי הפסיק לעבוד פתאום, עבד כמה דקות ושבק חיים עוד עם הקושחה המקורית.
נסיתי את ה Emergency Firmware ללא הועיל

ניסיתי ליצור איתם קשר בכמה דרכים (Contact Us, Live Support, Forum) אבל לא קיבלתי שום תגובה, גם משתמש אחר (לא מהארץ) עם בעיה דומה כתב לי בפורום שלהם שלא קיבל מהם תגובה מה-10 ביולי.

כרגע המכשיר נמצא במצב שכשמדליקים אותו הוא מתחיל את ה boot אבל נשאר תקוע במסך פתיחה עם הנורית מהבהבת בכתום
יש למישהו רעיון איך ליצור איתם קשר או לחילופין רעיון איך להשמיש את המכשיר?

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #717 

תנסה את תהליך הRMA שהם הצהירו עליו, אמורים לשלוח לך חדש עם שליח ולקחת את התקול חזרה.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=895

bimi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #718 

קיוויתי שיחזרו אלי עם דרך להשמיש את המכשיר (מהיר יותר) או לפחות בקשה להשתמש ב RMA
בלינק ששלחת כתוב לשלוח להם מייל עם תמונה של המספר הסידורי, אבל לא ברור לאיזה מייל ובטופס של Contact אין אפשרות לצרף קובץ...
מצאתי את הלינק הזה http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... stionid=27 עם הסבר קצת יותר מדוייק, אני אנסה אותו ונראה.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #719 

מסתבר שהמצב של לד מהבהב בכתום זה מצב של USB SLAVE, כשמחברים אותו למחשב למשל והוא מזוהה כהתקן USB.
אולי זה יעזור לך באיזשהי צורה, תנסה לשחק עם זה - למשל לחבר אותו למחשב באמת, ואז להחזיר.
יכול להיות שמשהו שם נתקע על מצב של SLAVE איכשהו.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2309
נתן תודות: 149 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שרשור שלא נקרא #720 

בדקת מה שכתוב כאן:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=735

?

שלח תגובה