ליגת האלופות - 2011/2012
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אם נהיה רציניים לרגע, אז בשבוע האחרון ראינו בעצם את כל מה שיפה במשחק הזה.
עם ההפסדים של בארסה וריאל בחוץ, עם ההדחה של שתיהן מליגת האלופות, עם הקלאסיקו וחילופי השילטון בספרד, המתח בליגה האנגלית והאיטלקית, הרבה עליות ומורדות בשבוע ענק של כדורגל.
למרות האכזבות, זה היה שבוע נהדר לאוהבי הכדורגל.
עם ההפסדים של בארסה וריאל בחוץ, עם ההדחה של שתיהן מליגת האלופות, עם הקלאסיקו וחילופי השילטון בספרד, המתח בליגה האנגלית והאיטלקית, הרבה עליות ומורדות בשבוע ענק של כדורגל.
למרות האכזבות, זה היה שבוע נהדר לאוהבי הכדורגל.
הגמר כבר לא מעניין אותי. אגב מצטט את הודעה 1220 שלי בשרשור הליגה הספרדית (אחרי הניצחון בקלסיקו):
עצוב, אבל האליפות השנה פי כמה חשובה יותרosherov כתב:בינינו, האלופות קצת פחות חשוב לי עכשיו!
אני חותם עכשיו על זה שהאלופות הולך לגרמנים או לאנגלים!...
משה,
ההצעה שלי היא פשוטה מאוד. לבטל את היתרון שער החוץ הזה ואולי אפילו לתת דווקא יתרון לקבוצה שכבשה בשני המפגשים יותר שערים (במידה ויש להם הפרש שערים זהה). ככה, שקבוצה לא תפחד לספוג שער בבית וזה רק מהפחד שצריך אח"כ יהיה לכבוש שני שערים בתמורה. היום זה דוגמה טובה. פשוט רואים אין הגרמנים ואנחנו ירדנו אחורה כדי לא לספוג גולבחצי השני. שים לב שמה 2:1 בדקה ה-30 בערך, לא הובקע שער אחד במגרש. זה בעיקר בגלל החשש שלנו לקבל גול מהם שהיה גומר את המשחק
ההצעה שלי היא פשוטה מאוד. לבטל את היתרון שער החוץ הזה ואולי אפילו לתת דווקא יתרון לקבוצה שכבשה בשני המפגשים יותר שערים (במידה ויש להם הפרש שערים זהה). ככה, שקבוצה לא תפחד לספוג שער בבית וזה רק מהפחד שצריך אח"כ יהיה לכבוש שני שערים בתמורה. היום זה דוגמה טובה. פשוט רואים אין הגרמנים ואנחנו ירדנו אחורה כדי לא לספוג גולבחצי השני. שים לב שמה 2:1 בדקה ה-30 בערך, לא הובקע שער אחד במגרש. זה בעיקר בגלל החשש שלנו לקבל גול מהם שהיה גומר את המשחק
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני גם חושב שיש איזושהי בעייתיות עם הדירוג הגבוה יותר לשערי חוץ, שער זה שער, לא משנה היכן הוא הובקע, בסופו של דבר סופרים שערים.
ובלי קשר,
אני קורא על הפציעה של פיקה אתמול, הוא שוחרר היום מבית החולים (זעזוע מח קל) ומסתבר שהוא לא זוכר כלום מהמשחק של אתמול.
לא נשמע טוב בכלל.
ובלי קשר,
אני קורא על הפציעה של פיקה אתמול, הוא שוחרר היום מבית החולים (זעזוע מח קל) ומסתבר שהוא לא זוכר כלום מהמשחק של אתמול.
לא נשמע טוב בכלל.
אגב,
חשבתי על זה, ונראה לי שרונאלדו בטח החמיץ כי הבעיטה פחות חשובה לו. הרי שער בפנדלים לא נספר כשער מן המניין השערים במשך העונה.
אגב, השוער עצר או שהוא העיף לשמיים?
חשבתי על זה, ונראה לי שרונאלדו בטח החמיץ כי הבעיטה פחות חשובה לו. הרי שער בפנדלים לא נספר כשער מן המניין השערים במשך העונה.
אגב, השוער עצר או שהוא העיף לשמיים?
זה בסדר אבי, אתה יכול להגיד לו שיש כאלו שיזכרו את המשחק הזה אתמול לנצח! תמיד נזכיר לו את מה שהוא שכחAviBiton כתב: ובלי קשר,
אני קורא על הפציעה של פיקה אתמול, הוא שוחרר היום מבית החולים (זעזוע מח קל) ומסתבר שהוא לא זוכר כלום מהמשחק של אתמול. לא נשמע טוב בכלל....
אגב, בדיוק עכשיו ב 55 משודר המשחק שלכם מאתמול ובדיוק עכשיו אני רואה את הבומבה שפיקה חטף מולאדס. וואוו זה כואב...
דקה 13
יורם ארבל , אחרי ה 2:0 לריאל
באיירן מינכן , זה עדיין מוקדם, כנראה תראה את הגמר מהיציע.
אחרי הגול של באיירן מינכן שקבע 2:1
יורם ארבל : אסור לעולם להספיד את באיירן מינכן. אסור.
פנדלים. באיירן עלתה.
יורם ארבל יצאת טמבל

יורם ארבל , אחרי ה 2:0 לריאל
באיירן מינכן , זה עדיין מוקדם, כנראה תראה את הגמר מהיציע.
אחרי הגול של באיירן מינכן שקבע 2:1
יורם ארבל : אסור לעולם להספיד את באיירן מינכן. אסור.
פנדלים. באיירן עלתה.
יורם ארבל יצאת טמבל
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 26/04/2012 1:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.
בינתיים עוד לא הייתה יציאה, רק ביקשתי שתזכירosherov כתב:סליחה!moco כתב:אריה, תזכיר לי אחרי המשחק "הקבוצה הטובה בעולם"...
מאיפה היציאה הזאת?! מהמשחק הבודד הזה שאתה רואה עכשיו?
אגב, רק להזכיר שאנחנו הם אלה שמובילים במשחק!...
עכשיו היציאה.
קודם כל אומר שאיני יודע מי הקבוצה הטובה בעולם ואני בכלל לא חושב שיש אמת כזו. (היום, כי בשנים האחרונות זה בטוח הייתה ברסה). כיום ברסה, ריאל ובאיירן בטופ העולמי. צ'לסי לא. אולי גם דורטמונד ואולי גם יונייטד למרות שהאחרונה בספק.
מסכים איתך שאי אפשר להסיק ממשחק בודד (בעצם שני משחקים) מי הטובה בעולם, אבל בהחלט זה מאפשר לפסול את התזה שלך, שהגעת אליה לאחר הניצחון בקלאסיקו.
מהמפגשים בין ריאל ובאיירן ניתן להסיק שהן שקולות וזה בלי קשר לתוצאה, גם אם ריאל הייתה מנצחת.
עכשיו אותה באיירן משחקת בליגה תחרותית בהרבה מריאל (בליגה הכי תחרותית באירופה), וגם שם היא במקום השני.
אז דבר אחד בהחלט אפשר להסיק מזוג המשחקים הללו וזה שאי אפשר לקבוע בפסקנות שריאל הטובה בעולם.
אתה כמובן מושפע מאוד מהאהדה האישית שלך, אבל הרבה אנשים מאוד מושפעים מהפרופיל התקשורתי של ריאל וברסה ומהכוכבים שלהם וזה מטשטש להם את ההיגיון.
חלקינו תמיד מצביעים על כך שאתם כל כך עסוקים בליגה הספרדית המוזרה שאתם שוכחים שאם אין כמעט משחקים עם קבוצות אחרות, אז אי אפשר להסיק הרבה על מעמדן העולמי. (המקרה של ברסה בשנים האחרונות שונה - היא זכתה בהמון טורנירים כולל שני גביעי אירופה).
עכשיו, אם נחלק את הטיב של הקבוצה לאירו מושקע, אז בכלל נקבל תוצאות יפות
משה
לא הבנתי.osherov כתב:משה,
ההצעה שלי היא פשוטה מאוד. לבטל את היתרון שער החוץ הזה ואולי אפילו לתת דווקא יתרון לקבוצה שכבשה בשני המפגשים יותר שערים (במידה ויש להם הפרש שערים זהה). ככה, שקבוצה לא תפחד לספוג שער בבית וזה רק מהפחד שצריך אח"כ יהיה לכבוש שני שערים בתמורה. היום זה דוגמה טובה. פשוט רואים אין הגרמנים ואנחנו ירדנו אחורה כדי לא לספוג גולבחצי השני. שים לב שמה 2:1 בדקה ה-30 בערך, לא הובקע שער אחד במגרש. זה בעיקר בגלל החשש שלנו לקבל גול מהם שהיה גומר את המשחק...
מה זו הקבוצה שכבשה בשני המפגשים יותר שערים ?
הרי מדובר על איך מכריעים במצב של תיקו
אם אתה רק אומר לבטל את זה ו"שער זה שער", אז זה מחזיר אותנו לצרה יותר גדולה שאותה באו לפתור מלכתחילה - יהיו יותר הארכות ופנדלים.
עדיין מחכה לשמוע פתרון אלטרנטיבי עדיף.
משה
לפעמים יש לי הרגשה משה שאתה פשוט מביע דעה הפוכה רק כדי להתווכח.
לא יודע כמה עקבת אחרי באירן העונה באירופה ובליגה הגרמנית (ולא הגעת למסקנה הזת על ידי צפייה בשני המשחקים האחרונים נגד ריאל) אבל הם בטח לא הביאו עונה של קבוצה בטופ-טופ האירופי (מזכיר לי את ליברפול ההיא עם ה 3:3). זה למרות הסיכוי האדיר שלהם לזכות באלופות. יוניטייד וגם סיטי (בחלקים מהעונה) הרבה יותר טובות מהגרמנים,למרות שהם עפו בשלב הבתים. ברור שהעליונות הייתה מוכחת עוד יותר אם שתי הספרדיות היו בגמר, אבל עדיין, בלי הלוזריות של הקטלונים, היה לבארסה סיכוי מעולה לקחת את האלפות השנה (אחרי ההדחה שלנו לגרמנים היום).
לא יודע כמה עקבת אחרי באירן העונה באירופה ובליגה הגרמנית (ולא הגעת למסקנה הזת על ידי צפייה בשני המשחקים האחרונים נגד ריאל) אבל הם בטח לא הביאו עונה של קבוצה בטופ-טופ האירופי (מזכיר לי את ליברפול ההיא עם ה 3:3). זה למרות הסיכוי האדיר שלהם לזכות באלופות. יוניטייד וגם סיטי (בחלקים מהעונה) הרבה יותר טובות מהגרמנים,למרות שהם עפו בשלב הבתים. ברור שהעליונות הייתה מוכחת עוד יותר אם שתי הספרדיות היו בגמר, אבל עדיין, בלי הלוזריות של הקטלונים, היה לבארסה סיכוי מעולה לקחת את האלפות השנה (אחרי ההדחה שלנו לגרמנים היום).
משה מה לא מובן?!
אני ניצחתי אותך בבית 2:1 ואתה ניצחת אותי אצלך 5:4 אז אתה עולה שלב ולא אני!
רק אם שני המפגשים הסתיימו בתיקו או באותה תוצאה (כמו היום) אז הולכים לפנדלים (זה יגרום לקצת יותר פנדלים במפגשים, אבל גם יגרום למשחקים להיות הרבה יותר פתוחים ורבי שערים)
אני ניצחתי אותך בבית 2:1 ואתה ניצחת אותי אצלך 5:4 אז אתה עולה שלב ולא אני!
רק אם שני המפגשים הסתיימו בתיקו או באותה תוצאה (כמו היום) אז הולכים לפנדלים (זה יגרום לקצת יותר פנדלים במפגשים, אבל גם יגרום למשחקים להיות הרבה יותר פתוחים ורבי שערים)