דואר ישראל - על סף קריסה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
sabres
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שרשור שלא נקרא #721 

30/05/2022 19:36  
osh78 כתב:
מישהו יודע אם מספר מעקב שמתחיל בESUSxxxxxx (קיבלתי מEBAY) שייך לEMS?
...
מספרי מעקב שמתחילים ב-ESUS הם מספרים פנימיים של המערכת של eBay וחברות השילוח שהיא עובדת איתן. זה לא קשור ל-EMS.

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #722 

במקרה נתקלתי בשרשור הזה
הבעייה בדואר נובעת מכך שיש 60% מנהלים על 40% עובדים
מתוך ה60% לא יודע כמה באמת עובדים
לגבי טסט לרכב לא מחולק ע"י הדואר אלא על חברה מתחרה שלקחה את כול החברות הגדולות כי הדואר לא יכול להוריד מחיר ולהתחרות

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 9458
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 1577 פעמים

שרשור שלא נקרא #723 

18/06/2022 15:12  
BENNY66 כתב:
לגבי טסט לרכב לא מחולק ע"י הדואר אלא על חברה מתחרה שלקחה את כול החברות הגדולות כי הדואר לא יכול להוריד מחיר ולהתחרות
...
חולק ע"י הדואר.
הגיע לתיבת דואר שלי בסניף הדואר, למרות שרשומה כתובת הבית...
רק הדוור של הדואר יכול לעשות זאת.

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1071
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שרשור שלא נקרא #724 

30/05/2022 21:11  
sabres כתב:
מספרי מעקב שמתחילים ב-ESUS הם מספרים פנימיים של המערכת של eBay וחברות השילוח שהיא עובדת איתן. זה לא קשור ל-EMS.
...
קיבלתי היום בדואר רשום את החבילה האמורה (ESUSxxxxxxx) והיה עליה מדבקה עם מספר מעקב של USPS (LXxxxxxxUS) שגם רשום במעקב באתר של דואר ישראל.

עבור החבילה הבאה שאזמין מאיביי ותגיע בצורה כזאת, איך אני יכול לדעת מה מספר המעקב של USPS ע"פ מספר המעקב של איביי? הוא לא רשום בשום מקום, למרות שבאתר של איביי מופיע שרשור של מעקב של שני המספרים.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שרשור שלא נקרא #725 

28/06/2022 15:00  
osh78 כתב:
קיבלתי היום בדואר רשום את החבילה האמורה (ESUSxxxxxxx) והיה עליה מדבקה עם מספר מעקב של USPS (LXxxxxxxUS) שגם רשום במעקב באתר של דואר ישראל.

עבור החבילה הבאה שאזמין מאיביי ותגיע בצורה כזאת, איך אני יכול לדעת מה מספר המעקב של USPS ע"פ מספר המעקב של איביי? הוא לא רשום בשום מקום, למרות שבאתר של איביי מופיע שרשור של מעקב של שני המספרים.
...
כפי שאמרתי, המספר של איביי הוא פנימי לחלוטין. המערכת שלהם צריכה לספק "תרגום" שלו למספר מעקב אמיתי כמו זה שעל המדבקה.
לפי מה שאני מבין מדבריך, איביי אכן מספקת את המספר הזה במעקב ההזמנות. בפעם הבאה פשוט עקוב אחריו ולא אחרי המספר של המערכת הפנימית שלהם. במידה ולא מופיע מספר מעקב תקין אני מניח שניתן לעלות מול התמיכה שלהם ולבקש שיספקו לך אותו.
שמח לשמוע שקיבלת את החבילה. תתחדש.

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1071
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שרשור שלא נקרא #726 

28/06/2022 20:14  
sabres כתב:
איביי אכן מספקת את המספר הזה במעקב ההזמנות.
...
זה העניין, שאיביי לא מספקת את המספר הזה אלא רק ESUS, באיביי ניתן לראות מעקב עליו אבל ללא המספר עצמו (ואז אי אפשר לעקוב אחריו בדואר ישראל). כנראה שכמו שאמרת הפתרון הוא לפנות לאיביי.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”