קורס מזרימי מדיה
תודה רבה על הארגון המופתי, האווירה וההסברים הקולחים ללא מעט סטרימרים שהוצגו.
לי אישית זה היה מאד מועיל ועשה קצת סדר.
בשל כמות האינפורמציה שניתנה בפרק זמן יחסית קצר ולאוכלוסייה יחסית לא הומוגנית (בניסיון וידע מוקדם בנושא), ממליץ למחזורים הבאים לחלק דף המרכז את כל הסטרימרים המוצגים וחסרונות/יתרונות עיקריים (סוגי מעבדים, תמיכה בפורמטי אודיו מיוחדי, תכונות מיוחדות וכו')
זה יכול לעזור ולהקל על רישום והוספת הערות אונליין תוך כדי הקורס.
בסה"כ היה נפלא,
יישר כוח.
לי אישית זה היה מאד מועיל ועשה קצת סדר.
בשל כמות האינפורמציה שניתנה בפרק זמן יחסית קצר ולאוכלוסייה יחסית לא הומוגנית (בניסיון וידע מוקדם בנושא), ממליץ למחזורים הבאים לחלק דף המרכז את כל הסטרימרים המוצגים וחסרונות/יתרונות עיקריים (סוגי מעבדים, תמיכה בפורמטי אודיו מיוחדי, תכונות מיוחדות וכו')
זה יכול לעזור ולהקל על רישום והוספת הערות אונליין תוך כדי הקורס.
בסה"כ היה נפלא,
יישר כוח.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
תודה - אנו שמחים לקבל תודות אבל גם ביקורות.
ניקח זאת לתשומת ליבנו.
ניקח זאת לתשומת ליבנו.
הקורס היה מאוד מוצלח ומאוד מהנה; למעשה, יש לי רק הצעה לשיפור: ללוות את הקורס במצגת (פשוטה, לא צריך משהו מסובך). זה עוזר לאנשים לשמור על מעקב אחרי מהלך ההרצאה, ולפעמים לתפוס פיסות מידע שמתפספסות בשטף הדיבור.
בסה"כ היה מעולה, ויום אחרי הזמנתי A200 - ישר כוח!
בסה"כ היה מעולה, ויום אחרי הזמנתי A200 - ישר כוח!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
תודה holograph.
הבעייה הגדולה היא כמובן איפה להקרין את המצגת - כמו שראית - ההעדפה המרכזית שלנו הייתה שכולם יוכלו לראות ולהתרשם גם מהמכשירים עצמם וגם מה"תוכנה" שלהם.
מה שכן - אולי שווה לחלק מצגת או משהו דומה כמו שאמרו לפניך עם מקום להערות.
הבעייה הגדולה היא כמובן איפה להקרין את המצגת - כמו שראית - ההעדפה המרכזית שלנו הייתה שכולם יוכלו לראות ולהתרשם גם מהמכשירים עצמם וגם מה"תוכנה" שלהם.
מה שכן - אולי שווה לחלק מצגת או משהו דומה כמו שאמרו לפניך עם מקום להערות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
רעיון טוב.
אנחנו נחשוב על פתרון כזה לקראת הקורס הבא.
אנחנו נחשוב על פתרון כזה לקראת הקורס הבא.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
ראשית, הקורס היה נחמד ובאמת 3.5 שעות עברו מהר מאוד...
זיו היה 10....
הארגון היה מצויין ותודה גם לחברים מ Future, חנות יפה ומושקעת (103" לא מוצג בכל חנות...)
יחד עם זאת,
אני חושב שקורס תפעול והכרת יכולות מזרימי מדיה היה מעניין יותר....
אני שומע וקורא על המון אנשים שקונים מזרימדיה ולא יודעים ו/או מכירים להפעיל ו/או לתפעל אפילו חצי מהיכולות שלו (גם לי, עם מזרימדיה שלישי, יש עדיין מה ללמוד בנושא).
לדוגמא, הגדרות והזרמה ברשת קווית/אלחוטית, שיתוף קבצים, MJB, אייקונים, COVER ART, הורדת והדבקת תרגום ואפילו הגדרות פנימיות של המזרימדיה ....
מי בעד?
זיו היה 10....
יחד עם זאת,
אני חושב שקורס תפעול והכרת יכולות מזרימי מדיה היה מעניין יותר....
אני שומע וקורא על המון אנשים שקונים מזרימדיה ולא יודעים ו/או מכירים להפעיל ו/או לתפעל אפילו חצי מהיכולות שלו (גם לי, עם מזרימדיה שלישי, יש עדיין מה ללמוד בנושא).
לדוגמא, הגדרות והזרמה ברשת קווית/אלחוטית, שיתוף קבצים, MJB, אייקונים, COVER ART, הורדת והדבקת תרגום ואפילו הגדרות פנימיות של המזרימדיה ....
מי בעד?
התלבטות
היי זיו
הקורס היה מעולה.
אני מתלבט בין ה A200 ל HDX BD1.
אני מבין שהחיסרון העיקרי של ה A200 הינו חוסר יכולת להצמיד כתוביות לכותרי בלוריי, והחיסרון של ה HDX הינו היעדר MOVIE JUKEBOX או פורמט דומה.
מנסיונך מי יעדכן וישפר ראשון?
הקורס היה מעולה.
אני מתלבט בין ה A200 ל HDX BD1.
אני מבין שהחיסרון העיקרי של ה A200 הינו חוסר יכולת להצמיד כתוביות לכותרי בלוריי, והחיסרון של ה HDX הינו היעדר MOVIE JUKEBOX או פורמט דומה.
מנסיונך מי יעדכן וישפר ראשון?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

midoron,
יש עוד הרבה חסרונות ויתרונות לכל אחד מהדגמים, אבל אם הזכרת דווקא את התכונות הללו, אזי כנראה שהן חשובות עבורך.
חברת HDX מסרה כי היא עובדת על MovieJukeBox, אבל לא נתנה תאריך משוער.
חברת Popcorn Hour כבר הציגה בסוף השבוע האחרון מימוש ראשוני של יכולת הצמדת תרגום SRT עבור ריפ של Blu-ray, אזי יש להניח כי היכולת תזלג בקרוב ל A-200. שוב, זהו מימוש ראשוני ומראה סימנים של חוסר יציבות, אך מרגע שהם יציגו את זה, הם יהיה חייבים לתחזק את היכולת ולהביא אותה למצב תקין.
חשוב מאוד שלא תבצע את ההחלטה הסופית שלך לגבי רכישת המזרימדיה על פי הבטחות יצרן.
יש עוד הרבה חסרונות ויתרונות לכל אחד מהדגמים, אבל אם הזכרת דווקא את התכונות הללו, אזי כנראה שהן חשובות עבורך.
חברת HDX מסרה כי היא עובדת על MovieJukeBox, אבל לא נתנה תאריך משוער.
חברת Popcorn Hour כבר הציגה בסוף השבוע האחרון מימוש ראשוני של יכולת הצמדת תרגום SRT עבור ריפ של Blu-ray, אזי יש להניח כי היכולת תזלג בקרוב ל A-200. שוב, זהו מימוש ראשוני ומראה סימנים של חוסר יציבות, אך מרגע שהם יציגו את זה, הם יהיה חייבים לתחזק את היכולת ולהביא אותה למצב תקין.
חשוב מאוד שלא תבצע את ההחלטה הסופית שלך לגבי רכישת המזרימדיה על פי הבטחות יצרן.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התשובה לשאלה איזה מכשיר אני הייתי רוכש, לא רלוונטית עבורך מכיוון שלשנינו יש כנראה צרכים ודרישות שונות מהמזרימדיה שלנו.
פרסמנו ביקורות על כל המזרימי מדיה המובילים כיום, אני מציע שתעבור על המדריך איך לבחור מזרימדיה? ולאחר מכן תעבור בדביק על המכשירים שמעניינים אותך. לאחר שתעשה זאת, יהיה לך קל יותר לבחור את המכשיר המתאים ביותר עבורך.
פרסמנו ביקורות על כל המזרימי מדיה המובילים כיום, אני מציע שתעבור על המדריך איך לבחור מזרימדיה? ולאחר מכן תעבור בדביק על המכשירים שמעניינים אותך. לאחר שתעשה זאת, יהיה לך קל יותר לבחור את המכשיר המתאים ביותר עבורך.