amet כתב:ובנוסף שים לב: גם כאן רומבה זולה יותר מניטו! האם אתה מתחיל שרשור חדש נגד האתר שצירפת או מתחיל להבין שיש דברים שאתה לא חשוף אליהם.
...
רומבה 560 זול יותר מהניטו באמזון. מדוע שהוא לא יהיה זול יותר מהניטו דרך שירות שמבוסס על הזמנה מאמזון? שים לב שלא מדובר על יבואן, אלא על שירות דומה למאסטופ. בדיוק כמו שמאסטופ לא מחויבים לצרף הוראות שימוש בעברית או לתת אחריות על המוצרים שהם מעבירים לארץ, כך גם עם השירות של buyamerica.co.il. ההבדל העקרי הוא שבניגוד למאסטופ האתר הזה מאפשר לקונה לדעת מה המחיר הסופי לפני הקניה. נראה לי כמו רעיון נחמד מאוד.
amet כתב:הפילטרים הם מוצרים מתקלים בכל הרובוטים, ומומלץ להחליפם אחת לשלושה חודשים. עדיף לנקותם עם מברשת קטנה, ומידי פעם עם שואב אבק או קומפרסור. מים עם אבק יוצרים בוץ ויסתמו במשך הזמן את מעברי האוויר. (מים צריך גם לחסוך)
...
תודה על ההסבר. האופציה של ניקוי עם שואב אבק נראית לי טובה ואני תוהה אם היא לא מייתרת את הצורך בהחלפה כל כך תכופה של פילטרים.
זה ממש לא 600 שקל.
...
כבר הסכמנו שלא מדובר באותו קיט בדיוק, אבל כן מדובר באותו רובוט. השאלה היא איך כל אחד מתמחר את שאר הדברים וכמה הם חשובים לו. אני מאמין שמי שבוחר להזמין מחו"ל לא מתכוון לרכוש מברשת נוספת או פילטרים, ולא מתמחר את התיקון לפני שמתברר שהוא באמת נדרש. בין שתי האפשרויות (קניה דרך buyamerica.co.il או דרככם) יש הבדל של 600 ש"ח - 2900 מול 2300 ש"ח עד הדלת. מה שכן, באופציה שלכם יש עוד כל מיני אקסטרות, שבהחלט יכולים להטות את הכף עבור חלק מהקונים. שוב, כל אחד מתמחר עבור עצמו כמה האקסטרות האלה (ובראשן האחריות) שוות. אני בהחלט חושב שהערך כן שווה סכום של כמה מאות שקלים. 1000 ש"ח הוא בטוח לא שווה לדעתי. 600 ש"ח? אולי. תלוי למי. משהו גורם לי לחשוב שעם מחיר מעט נמוך יותר הייתם יכולים לפתות הרבה יותר קונים לבחור בניטו ולא ברומבה.
ההטסה לארה"ב וחזרה תשלים את ההפרש.
...
כששולחים מוצר
באחריות לתיקון בארץ שבה הוא נקנה מקובל ברוב המקרים שהיצרן משלם על המשלוח בחזרה. מעניין אם ניטו שונים בעניין הזה מחברות אחרות.
על זה אשמח: מדובר בבחור שרכש את הרובוט אצל אחד הסוכנים של החברה. עקב כך נוצר קצר בתקשורת והבחור החליט להתנקם. הצעתי לו להחזיר את הרובוט ולקבל את מלוא כספו חזרה, וכך אכן היה. הבחור לא הסתפק והחליט להעביר ביקורת עם ציון למרות שלא הפעיל את הרובוט כלל, וזה קצת מוזר איך אפשר לבקר ולתת ציון על מוצר שאתה לא מכיר...
...
טוב לשמוע את הצד שלכם. חבל שהוא לא מופיע בזאפ.
וממך שמתעניין בניטו ברצינות הייתי מצפה שתציין את כל יתר ששת המבקרים שהיללו את ניטו.
...
אין מה לציין כי הם לא רלוונטיים לנושא השירות. אם תקרא שוב את מה שכתבתי תראה שהדברים נכתבו בהקשר של שירות מקומי והאם שווה לשלם עבורו 600 ש"ח.