מחפש גריל גז טוב
היי לכולם,
רציתי רק להודות פה על הפנייה שקיבלתי מהשירשור הזה.
קניתי וובר ג'נסיס 320 דרך ההפנייה הזאת שקיבלתי פה:
http://ezbuyus.co.il/ezbuyus/Taarif.asp
הזמנתי ב12 למאי והגריל הגיע כבר אליי הבייתה ב17 למאי. מטורף.
והמחיר???
שילמתי 899$ (היום זה עלה קצת ל1039$) כשבארץ הוא עולה 6500 שח
הבדל מטורף לפי דעתי.
בכל אופן ממליץ על השירות
תודה על העזרה פה.
והמחיר???
הבדל מטורף לפי דעתי.
בכל אופן ממליץ על השירות
תודה על העזרה פה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
מה זה השירות הזה? מישהו התנסה?knazi כתב:יש עכשיו לקראת האביב מבצעעים בezbuyus על הזמנה של גריל גז מארה''ב שווה לבדוק יוצא דיי משתלם
http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/Taarif.asp...
נשמע מאוד מעניין
תודה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא גריל בייתי, זו מסעדה מזרחית ניידתShed כתב:היי,rberkner כתב:שלום לכולם
מבקש את המלצתכם לגריל גז טוב.
הישן שלי גמר את חייו בצער.
חשוב שיהיה איכותי.
מתוכנן לעבוד קשה....[/u]...
אצלי יש גריל מבית היוצר של outback, בעל 4 להבות מרכזיות, כירה צדדית, ומוט מסתובב ( +מנוע) לצלייה ארוכה.
ואם אני לא טועה, קיבלת הצצה (או טעימה) מהיכולות שלו באחד ממפגשי הקונסולות שהיו אצלי בבית.
עמידות:
הגריל הנ"ל נמצא אצלי כבר חמש שנים, הוא עובד קשה (מאוד). במשך 8 חודשים בשנה הוא פועל לפחות פעמיים בשבוע (בד"כ שלוש), במהלך החורף (אם אפשר לקרוא למה שיש לנו בארץ חורף) הוא עובד בערך פעם אחת בשבוע, מנות קטנות יחסית (סטייקים למשפחה + שטויות נוספות).
הגריל נמצא במצב מצויין, החלקים היחידים שהחלידו הם ברגים המחברים את תא האכסון שיש לו למטה (אגב: תא האכסון התגלה כמשהו סופר סופר שימושי).
דברים לשים לב אליהם:
1. בחלק מהגרילים יש זווית למשטח הצלייה, שגורמת לשומן לנזול לכיוון מסויים - מומלץ.
2. לא להתפשר, בשום אופן, על מנגנון איסוף וניקוז לשמן. אצלי הכל זורם למיכל אחד, אשר בתחתית שלו יש חור שמזרים את השמן למיכל נמוך יותר, שבו אפשר לשים תבנית חד פעמים (מכסף) ופשוט להחליף אותה כשצריך, בלי להתעסק עם ניקוי השמן.
בחיפוש מהיר, לא מצאתי את הדגם שלי באתר של outback, זה הדגם הכי קרוב אליו שראיתי: http://www.amazon.co.uk/Outback-LS8740D ... 130&sr=1-3
ולסיום, כמה תמונות ו"תצוגת תכלית": אפשר לראות שוק טלה (4.5ק"ג) שהושרה בענבי מרלו שמעכנו באותו יום בבוקר מסתובב לו להנאתו (ענבי המרלו נתנו קירמול לבשר, והפכו אותו לקריספי מבחוץ, ועסיסי במיוחד מבפנים, וכמובן את הצבע המדהים שהוא קיבל). על המשטח הראשי אפשר לראות נתח סינטה שלם (4.2) ק"ג שהושרה בעגבניות מרוסקות קודם לכן ועלי מרווה שהגיעו במיוחד מהרי ירושלים....
מה זה הדבר המטורף הזה? אפשר לארח 30 אנשים בקלי קלות.
מדהים!!!
- knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
זה עוד אחת מהחברות שמציעות כתובות בארה''ב בשביל להזמין אליהן מוצרים והן מעבירות את זה לארץ כולל טיפול ממכס..
אני השתמשתי בהם כבר כמה פעמים. תמיד מגיע מהר והשירות מעולה. להגיד מה ההבדל בינם לשאר החברות אני לא בטוח כי לא ניסיתי את האחרות.
affiliate
תתחדש
אני השתמשתי בהם כבר כמה פעמים. תמיד מגיע מהר והשירות מעולה. להגיד מה ההבדל בינם לשאר החברות אני לא בטוח כי לא ניסיתי את האחרות.
affiliate
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כל עוד יוצא משמעותית יותר זול מבארץ ואפילו חוסך את ההתעסקות, שווה.knazi כתב:זה עוד אחת מהחברות שמציעות כתובות בארה''ב בשביל להזמין אליהן מוצרים והן מעבירות את זה לארץ כולל טיפול ממכס..
affiliateתתחדש
...
הפחד שלי תמיד בהזמנה מחול זה האחריות. כמה עולה להוסיף לזה אחריות שבמקרה של תקלה יתקנו לי בארץ?
תודה
- knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אני לא בטוח איך עובדת הרכישה במקרה הספציפי הזה של הגריל (מאיזה חנות הם רוכשים) אולי afiliate יוכל לענות. אבל בכל מקרה אתה יכול לשאול אותם במייל על הפעל אחריות והרחבה. הם עונים מהר ובאדיבות (לפחות מנסיוני)
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לא יודע איך לא שמתי לב לשרשור הזה.
במיוחד בתור חובב על האש מושבע (ויש כרס שתעיד על כך:) )
אני רכשתי כשבועיים גריל גז של CampTown עם ארבע להבות.
אני אבדוק שטח צלייה בס"מ ואעלה לכאן יחד עם כמה תמונות ופרטים נוספים.
rberkner, ראיתי שיש לך את השיפוד המסתובב - אפשר לשאול איפה קנית ובכמה עלה?
אתה מרוצה ממנו?
ושאלה אחרונה - למה שמת תבנית מתחת? זה לא פוגע במעבר החום?
במיוחד בתור חובב על האש מושבע (ויש כרס שתעיד על כך:) )
אני רכשתי כשבועיים גריל גז של CampTown עם ארבע להבות.
אני אבדוק שטח צלייה בס"מ ואעלה לכאן יחד עם כמה תמונות ופרטים נוספים.
rberkner, ראיתי שיש לך את השיפוד המסתובב - אפשר לשאול איפה קנית ובכמה עלה?
אתה מרוצה ממנו?
ושאלה אחרונה - למה שמת תבנית מתחת? זה לא פוגע במעבר החום?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
Tvholic
את השיפוד קניתי ביחד עם הגריל מכרמל דיירקט.
השיפוד עלה אלפייה.
זה שיפוד באיכות אחרת ממה שמוכרים בחלק מהמקומות האחרים שראיתי, ובמקומות האחרים זה נע סביב 500-650.
השיפוד הזה רק חשמלי. כלומר חיבור ישיר לחשמל 220v. אין אפשרות לבטריות.
שבדקתי הבנתי שהבטריות נגמרות מהר יחסית. שמשתמשים בשיפוד בדרך כלל זה לדברים שצריכים בישול יחסית איטי שעה מינימום.בנתיים ניסיתי פעמים: עוף בגריל - פשוט ונהדר. 4 קילו אנטריקוט - מעדן...
האם משתמשים הרבה - תלוי בך. האם צריך שיפוד ברמה הזו (מנוע חזק, שיפוד עבה שיכול בקלות לשמש את זורו באחד הקרבות שלו), לא בטוח.... גם הרגילים בטוח עושים את העבודה לדעתי.
Shed כתב בשירשור הזה שיש לו שיפוד כבר הרבה זמן ולמרות שזה פותח אפשרויות בישול נוספות לא משתמשים בו יותר מידי.
לגבי התבנית - בישול מהסוג הזה מוציא הרבה מיצים. פשוט כדי להקטין את הכמות שמטפטפת על הגריל. אין שום פגיעה בבישול, בכל מקרה מדובר על חום היקפי עם מכסה סגור.
את הרעיון קיבלתי מכמה סרטונים שראיתי באינטרנט.
אני מאוד מרוצה מהגריל - כל כך פשוט ונוח - אפילו רק לשני סטיקים. בשימוש לפחות פעמים שלוש בשבוע.
נ. ב
תתחדש, תעלה תמונות ומתכונים והכי חשוב תהנה ובתאבון.
את השיפוד קניתי ביחד עם הגריל מכרמל דיירקט.
השיפוד עלה אלפייה.
זה שיפוד באיכות אחרת ממה שמוכרים בחלק מהמקומות האחרים שראיתי, ובמקומות האחרים זה נע סביב 500-650.
השיפוד הזה רק חשמלי. כלומר חיבור ישיר לחשמל 220v. אין אפשרות לבטריות.
שבדקתי הבנתי שהבטריות נגמרות מהר יחסית. שמשתמשים בשיפוד בדרך כלל זה לדברים שצריכים בישול יחסית איטי שעה מינימום.בנתיים ניסיתי פעמים: עוף בגריל - פשוט ונהדר. 4 קילו אנטריקוט - מעדן...
האם משתמשים הרבה - תלוי בך. האם צריך שיפוד ברמה הזו (מנוע חזק, שיפוד עבה שיכול בקלות לשמש את זורו באחד הקרבות שלו), לא בטוח.... גם הרגילים בטוח עושים את העבודה לדעתי.
Shed כתב בשירשור הזה שיש לו שיפוד כבר הרבה זמן ולמרות שזה פותח אפשרויות בישול נוספות לא משתמשים בו יותר מידי.
לגבי התבנית - בישול מהסוג הזה מוציא הרבה מיצים. פשוט כדי להקטין את הכמות שמטפטפת על הגריל. אין שום פגיעה בבישול, בכל מקרה מדובר על חום היקפי עם מכסה סגור.
את הרעיון קיבלתי מכמה סרטונים שראיתי באינטרנט.
אני מאוד מרוצה מהגריל - כל כך פשוט ונוח - אפילו רק לשני סטיקים. בשימוש לפחות פעמים שלוש בשבוע.
נ. ב
תתחדש, תעלה תמונות ומתכונים והכי חשוב תהנה ובתאבון.
אני לא בטוח מאיזו חנות הם רכשו. במקרה זה הרכישה הייתה מהם ישירות.knazi כתב:אני לא בטוח איך עובדת הרכישה במקרה הספציפי הזה של הגריל (מאיזה חנות הם רוכשים) אולי afiliate יוכל לענות. אבל בכל מקרה אתה יכול לשאול אותם במייל על הפעל אחריות והרחבה. הם עונים מהר ובאדיבות (לפחות מנסיוני)...
המבצע הזה שעדיין מופי באתר שלהם רק במחיר טיפה יותר גבוהה הוא מהם ישירות.
לגבי אחריות לא שאלתי האמת אבל כשאתה רואה מחיר שהוא פחות מחצי ממה שמבקשים בארץ לא יודע אם אחרית שווה הפרש של 4000 שח (עד לפני שבוע הגריל עלה 7000 שח בארץ).
איך חיברת גז לחיבור אמריקאי?
affiliate כתב:היי לכולם,
והמחיר???
הבדל מטורף לפי דעתי.
בכל אופן ממליץ על השירות
תודה על העזרה פה....

') javascript:emoticon('
')