אולימפיאדה - לונדון 2012
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
סליחה על התגובה המאוחרת אבל אני ממש לא אהבתי את טקס הפתיחה.
לדעתי הוא היה מאוד מבולגן העברת הסאונד היתה מחפירה עם האקו התמידי ולא הצלחתי קבל מסר כל שהוא מהטקס
כולם אמרו שזה היה שונה, אכן זה היה שונה והשינוי מבחינתי היה שעזבתי את הצפייה באמצע ופרשתי לישון כדי לצפות בחלום טוב
הסינים עשו את הטקס הכי מרשים מבחינתי
לדעתי הוא היה מאוד מבולגן העברת הסאונד היתה מחפירה עם האקו התמידי ולא הצלחתי קבל מסר כל שהוא מהטקס
כולם אמרו שזה היה שונה, אכן זה היה שונה והשינוי מבחינתי היה שעזבתי את הצפייה באמצע ופרשתי לישון כדי לצפות בחלום טוב
הסינים עשו את הטקס הכי מרשים מבחינתי
בשידור של ה BBC לא היה שום אקו, איכות סאונד מצויינת.
המסר של הטקס, הוא התרומה של הבריטים לעולם: 1. המהפכה התעשייתית; 2. תרבות וספרות (שייקספיר, הארי פוטר, ג'יימס בונד); 3. ביטוח בריאות אוניברסלי; 4. הWEB; ואחרונה חביבה: 5. מוזיקה!!!!!!!!!!!!!
היה טקס אנושי ומרשים. מהסינים קיבלנו את המסר הבא: יש לכם עשר שנים לפני שאנחנו כובשים אותכם ושמים אותכם לעבוד במפעלים 15 שעות ביום במקומנו. היה להם טקס מרשים, אבל מכני. בלי לב, בלי נשמה. מעיק.
המסר של הטקס, הוא התרומה של הבריטים לעולם: 1. המהפכה התעשייתית; 2. תרבות וספרות (שייקספיר, הארי פוטר, ג'יימס בונד); 3. ביטוח בריאות אוניברסלי; 4. הWEB; ואחרונה חביבה: 5. מוזיקה!!!!!!!!!!!!!
היה טקס אנושי ומרשים. מהסינים קיבלנו את המסר הבא: יש לכם עשר שנים לפני שאנחנו כובשים אותכם ושמים אותכם לעבוד במפעלים 15 שעות ביום במקומנו. היה להם טקס מרשים, אבל מכני. בלי לב, בלי נשמה. מעיק.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
דווקא אני מאד אהבתי את טקס הפתיחה.
כל אבני הדרך של הבריטים, בלי המון פירוטכניקה (בגלל זה הטקס עלה "רק" 42 מיליון דולר, לעומת 100 מיליון של הסינים).
מי שאשם באקו היה כנראה הבמאי הישראלי, לי נראה שגם המיקרופונים של השדרנים היה פתוח ובמקביל גם היו מחוברים למערכת הסאונד באיצטדיון, מה שגרם לסאונד כפול.
כל אבני הדרך של הבריטים, בלי המון פירוטכניקה (בגלל זה הטקס עלה "רק" 42 מיליון דולר, לעומת 100 מיליון של הסינים).
מי שאשם באקו היה כנראה הבמאי הישראלי, לי נראה שגם המיקרופונים של השדרנים היה פתוח ובמקביל גם היו מחוברים למערכת הסאונד באיצטדיון, מה שגרם לסאונד כפול.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
האקו היה גם ביורוספורט HD, ככה שאני משער שאנחנו לא ה"סתומים" היחידים.
מה שכן - פעם ראשונה שאני רואה שדווקא הישראלים נותנים יותר מידע מעניין מאשר בחו"ל.
למשל כאשר השישה נשאו את הדגל הם ידעו להסביר מי זה כל אחד בעוד ביורוספורט לא ממש.
מה שכן - פעם ראשונה שאני רואה שדווקא הישראלים נותנים יותר מידע מעניין מאשר בחו"ל.
למשל כאשר השישה נשאו את הדגל הם ידעו להסביר מי זה כל אחד בעוד ביורוספורט לא ממש.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תגידו - אלו התוצאות? או שזה הכנה או מה? כבר שעה אחרי תשע - לא מבין אם התקיימה כבר התחרות או לא
http://www.london2012.com/shooting/even ... -075948394
http://www.london2012.com/shooting/even ... -075948394
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כן האקו הזה היה פאדיחה רצינית.... אני חושב שאשמים בזה באמת מארגני האירוע, מדי פעם כמו כן הם שחקו עם הווליומים אם כי כל פעם שקפצו למיקרופון אחר לא תמיד תקנו את האקו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
9:00 שעון לונדוןItay_Pollak כתב:תגידו - אלו התוצאות? או שזה הכנה או מה? כבר שעה אחרי תשע - לא מבין אם התקיימה כבר התחרות או לא
http://www.london2012.com/shooting/even ... -075948394...
אצלנו זה 11:00
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
שמתם לב לשידור החוזר בהפוך של ה-4X100 מבחינת השדרנים שלנו?
בסין גרטל הכתיר את הצרפתים ואתמול צ'יש קבע שאין מצב שישיגו את לוכטה (שאולי היה עייף מהמשחה ל-200 מטר קודם)...
אגב, פלפס זכה במדליה ראשונה מכסף.
בסין גרטל הכתיר את הצרפתים ואתמול צ'יש קבע שאין מצב שישיגו את לוכטה (שאולי היה עייף מהמשחה ל-200 מטר קודם)...
אגב, פלפס זכה במדליה ראשונה מכסף.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
למרות שהשתתף במוקדמות ל 200, האם הוא לא המועמד לזכיה ב 100 חופשי? הצרפתי ששחה אחרון עושה רושם של מפלצת בריכה. כמו שהוא שחה אתמול, גם אם ביום גמר ה 100 חופשי, לוכטה לא ישתתף בשום משחה אחר, אין לו שום סיכוי לנצח. אני רוצה להזכיר שללוכטה היה יתרון של כמעט גוף שלם בתחילת המשחה והוא הפסיד בכמעט חצי גוף.guyezra כתב:שמתם לב לשידור החוזר בהפוך של ה-4X100 מבחינת השדרנים שלנו?
אגב, פלפס זכה במדליה ראשונה מכסף....
אפרופו פלפס, הוא ללא ספק שחה הכי הטוב (כמו שפיני זנזורי אומר) אתמול מבין הרביעיה האמריקאית. דווקא לו יש אולי יותר סיכוי מול הצרפתי.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
גם בכדורסל זה היה ככה עד לפני 10-15 שנה אבל שינו את החוקים. ביניינו, לא מבין את החוקים האלה? אם רוצים לשים את טורנירי הכדורגל והכדורסל בצד, שפשוט יוציאו אותם מחוץ למשחקים האולימפיים. אחרת, אין לי מושג מה עומד מאחורי החוקים האלו.Shayosef כתב:לא ידעתי
...