שרשור תגובות: אקסטרימר מכריזה על ה-SideWinder 4 המריץ XBMC וכולל מקלט DVB-T2

חדשות ועדכונים של HT Magazine
dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שרשור שלא נקרא #76 

@toxin

מבין שלטי ה-RF שבדקתי לא הייתי ממליץ כרגע על אף אחד.
הייתי שמח לשים ידי על ה-G-Mouse Flymote של Matricom, נדמה לי שהחברה טענה לתאימות מול XBMC במערכות הפעלה שונות כך שאני מצפה שיעבוד ללא התאמות נוספות, בנוסף קיום לחצני ALT ו-SHIFT מקל על החלפת השפה אך עדיין תצטרך חיישן IR כיוון שלחצן ההדלקה כנראה שולח קוד IR בלבד.

ה-Rii RT-MWK13 עדיין אצלי באריזה שאמנם אינו שלט RF מלא אלא רק המקלדת אך הצד של השלט גם משמש כשלט אוניברסלי לומד כך שהוא יכול על הדרך גם לשלוח את כל שלטיך לאחסון, למעט זאת שמדובר בסוללה נטענת ושהמקשים אינם מוארים אני לא מוצא בו חסרונות (לפני בדיקה).

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8816
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 659 פעמים

שרשור שלא נקרא #77 

אוקיי, תודה.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4078
נתן תודות: 303 פעמים
קיבל תודות: 510 פעמים

שרשור שלא נקרא #78 

למען האמת, לאחר שהרחקתי את הדונגל מהראוטר השלט עובד לא רע.
נכון הוא לא מדליק את האקסטרימר.
הבעיה עם ה XBMC שהתפריטים הקטנים (אלו שמתחת לגדולים) דורשים יד מיומנת אחרת הם נסגרים.
חוץ מזה שהדפדוף בתוך ה"סרטים" לדוגמא, לא נוח.
לXMBC אני משתמש במקלדת אלחוטית של לוגיטק עם פד מובנה שעובדת מצויין (ואגב גם לא הושפעה מהראוטר... לוגיטק!)

NK80
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #79 

לא הבנתי אם אני הראשון מישראל לקבל... ביום חמישי אספתי את ה SW4 מהדואר אחרי חודשיים שהוא היה בדרך. למה זה לקח כל כך הרבה זמן, משלוח בים לוקח חודש ועוד חודש לקח הברברת שקשורה לשביתה בדואר(ששיתקה גם את המכס בנתב"ג). בכל מקרה הכל כבר מאחורי מהבחינה הזו 79 יורו + 62 שקל לגנבים במכס.
מבחינת הפעלה:
אני טירון בכל נושא ה XBMC וגם לא התחלתי לחפור שם.
ניגון MKV 1080 אמיתי, עובד אבל צולע. אם משוים ל SW1 אין ספק שהוא לוקח בגדול רק מעצם זה שיש לו ממשק ייעודי לניגון סרטים ולא גרסא מוסבת של נגני ANDROID מצ'וקמקים כגון MX PLAYER. יש תקיעות מרובות והמעבר בין שפות וכתוביות דורש אתחולים לפעמים.
הAIR MOUSE לדעתי הוא בסדר אך אין ספק שדורש לפחות חצי שעה להתרגל.
AIR PLAY פועל מצוין אך גם שם צריך קודם להתרגל ואז להנות
YOUTUBE עובד מעולה
כמו שראיתי בשרשור, גם אצלי הסטרימר קצת משגע את המסך. זה עניין שניתן לסדר ידנית אבל די מטריד כל פעם בתחילת הפעלה.
בקיצור קצת מוקדם כדי לתת סקירה נרחבת אבל מה שברור כבר נתן להצהיר.
למשתמש פשוט המעוניין בניגון של תכנים מהרשת המקומית, לפעמים מדובב לפעמים עם כתוביות וקצת מוזיקה, להיות מסוגל לתת לאישה לתפעל... SW1 לוקח בגדול.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”