מענין,תעלה תמונה או סרטון בבקשה.
אפסקייל יכול רק לחדד ולהדגיש כמה השדור ירוד בתחנות שמשדרות SD
לגבי ערוץ סרטים שמשדר סרט בפרוגרסיב, זה ניתן לראות בעין רק מקרוב.
אין הבדל משמעותי במרחק של 3 מטר.
...
תשמע,
אם אתה באמת חושב שזה אפשרי להעביר בסרטון או תמונה שאני יעלה פה את ההבדלים האלה אז אין לי מה להוסיף לך...
כתבתי תגובה מפורטת ומשומה זה לא העלה את זה. אז עכשיו אכתוב תגובה לא מפורטת
לא ניתן לעשות סימניות בהקלטות. ניתן לשנות שם של הקלטה, להסתיר אותה שרק בקוד בקרת הורים יראו אותה, לעשות סינון שיראו רק סרטים, סדרות וכדומה ובקרוב תצא קטגוריה של נצפה לאחרונה, אבל לא סימניות.
ניתן להקיש 0 כדי להעביר ערוצים מהר יותר. בקרוב יהיה ניתן לעשות את זה גם במג'יק HD (לקח רק שנתיים וחצי!)
אני השתמשתי בשנאי של הפייבר בוקס על המג'יק HD... מאמין שאפשר גם ההפך
איתמרסקי כתב:כתבתי תגובה מפורטת ומשומה זה לא העלה את זה. אז עכשיו אכתוב תגובה לא מפורטת
לא ניתן לעשות סימניות בהקלטות. ניתן לשנות שם של הקלטה, להסתיר אותה שרק בקוד בקרת הורים יראו אותה, לעשות סינון שיראו רק סרטים, סדרות וכדומה ובקרוב תצא קטגוריה של נצפה לאחרונה, אבל לא סימניות.
ניתן להקיש 0 כדי להעביר ערוצים מהר יותר. בקרוב יהיה ניתן לעשות את זה גם במג'יק HD (לקח רק שנתיים וחצי!)
אני השתמשתי בשנאי של הפייבר בוקס על המג'יק HD... מאמין שאפשר גם ההפך
...
איתמר, האם לדעתך באחד מעדכוני הגרסה ידאגו לעשות סימניות בהקלטות?
מוזר שיש כל כך הרבה אופציות ולא אופציה פשוטה שהייתה במג'יק (הראשון)...
תוכל להעביר את זה הלאה? יש לך קשר לאנשי ההנדסה שעובדים על הממיר וגרסאותיו?
מישהו נתקל בתופעה שהקופסה פשוט נכבית לאחר זמן מסויים? נתקלתי בזה כבר הבוקר כשהזמנתי אתמול להקלטה את תוכנית הבוקר וכשהתעוררתי בבוקר גיליתי שהקופסה פשוט כבויה והייתי צריך להדליק אותה. חשבתי שזה אולי חד פעמי, אבל זה קרה שוב הערב, חזרתי מהעבודה וגיליתי אותה כבויה.
YanivPL כתב:מישהו נתקל בתופעה שהקופסה פשוט נכבית לאחר זמן מסויים? נתקלתי בזה כבר הבוקר כשהזמנתי אתמול להקלטה את תוכנית הבוקר וכשהתעוררתי בבוקר גיליתי שהקופסה פשוט כבויה והייתי צריך להדליק אותה. חשבתי שזה אולי חד פעמי, אבל זה קרה שוב הערב, חזרתי מהעבודה וגיליתי אותה כבויה.
לא מאמין שיוציאו גרסה שתכלול סימניות. זו אופציה שמעטים מאוד השתמשו בה במג'יק ועוד לא יצא לי להיתקל במישהו שהתלונן שזה לא קיים במג'יק HD אז אני לא רואה סיבה שיטרחו לעשות את זה כאן... סורי.
יש לי קשר להנדסה והכל אבל אם נהיה ריאליים... לקוח אחד שביקש לא יזיז להם.
תמיד יש אופציות שיש רק בממירים ספציפים. במג'יק HD עדיין אי אפשר לעבור לנקודת צפייה ספציפית מה שאפשר במג'יק ובפייבר
יניב לממיר יש טיימר שמכבה את עצמו. אני לא באמת יודע איך הוא עובד ואף פעם לא שמתי לב לזה אבל בעבודה ראיתי תצלום מסך של הודעה שעולה משהו בסגנון "הרבה זמן לא נעשה שימוש בממיר והוא יכבה את עצמו בעוד 5 דקות".
אבל זה לא אמור להפריע לך שהממיר יעבור למצב של שעה זה לא שהוא מרסט. במידה והוא כן מרסט לך ולא הבנתי אותך נכון אני יכול להעיד על עצמי שהוא אף פעם לא ריסט לי.
אקדים את שאלתך הבאה... אין בממיר דרך להגדיר את הטיימר אבל בטח יהיה. אם שמת לב ההגדרות של הטלוויזיה הן ממש מינימליסטיות בשלב הזה
איתמרסקי כתב:לא מאמין שיוציאו גרסה שתכלול סימניות. זו אופציה שמעטים מאוד השתמשו בה במג'יק ועוד לא יצא לי להיתקל במישהו שהתלונן שזה לא קיים במג'יק HD אז אני לא רואה סיבה שיטרחו לעשות את זה כאן... סורי.
יש לי קשר להנדסה והכל אבל אם נהיה ריאליים... לקוח אחד שביקש לא יזיז להם.
תמיד יש אופציות שיש רק בממירים ספציפים. במג'יק HD עדיין אי אפשר לעבור לנקודת צפייה ספציפית מה שאפשר במג'יק ובפייבר
יניב לממיר יש טיימר שמכבה את עצמו. אני לא באמת יודע איך הוא עובד ואף פעם לא שמתי לב לזה אבל בעבודה ראיתי תצלום מסך של הודעה שעולה משהו בסגנון "הרבה זמן לא נעשה שימוש בממיר והוא יכבה את עצמו בעוד 5 דקות".
אבל זה לא אמור להפריע לך שהממיר יעבור למצב של שעה זה לא שהוא מרסט. במידה והוא כן מרסט לך ולא הבנתי אותך נכון אני יכול להעיד על עצמי שהוא אף פעם לא ריסט לי.
אקדים את שאלתך הבאה... אין בממיר דרך להגדיר את הטיימר אבל בטח יהיה. אם שמת לב ההגדרות של הטלוויזיה הן ממש מינימליסטיות בשלב הזה
...
"כל המרבה הרי זה משובח"... זו עוד אופציה חשובה ונחמדה.. ואני לא מאמין שהעבודה עליה קשה (עשו דברים הרבה יותר מסובכים בממיר).. אבל שיהיה... נקווה שיום אחד זה יתווסף, ואם תוכל להעביר את הבקשה בכל מקרה אני אשמח.
אגב, מה עם המג'יק hd, זה נכון שמוציאים גרסה חדשה? מתי? יהיה בה אופציה להעביר לנקודת זמן מסוימת בהלקטה? מה ישתנה בה ? תודה חבר!
לפני כחודשיים הוציאו גרסה חדשה למג'יק HD רק לעובדי חברה. הגרסה למען האמת לא שינתה יותר מידי. היא הוסיפה עוד ממשק של מדריך תוכניות הדומה לפייבר בוקס והוסיפה את הלוגו של הערוצים בפס מידע. יש גם אפשרות לערוץ 0... חוץ מזה לא זכור לי עוד שינויים מהותיים. אני חושב שעד עכשיו לא הוציאו אותה ללקוחות כי בתכלס היא יותר איטית מהגרסה הנוכחית כך שבטח עוד עובדים עליה. קיצור אני כן מאמין שזה יצא בזמן הקרוב מישהו... אבל קשה לדעת. בכל אופן לא לצפות לאיזה שינוי מטורף.
בכל אופן בגרסת עובדי חברה כרגע אין העברה לנקודת זמן ספציפית.
איתמרסקי כתב:לפני כחודשיים הוציאו גרסה חדשה למג'יק HD רק לעובדי חברה. הגרסה למען האמת לא שינתה יותר מידי. היא הוסיפה עוד ממשק של מדריך תוכניות הדומה לפייבר בוקס והוסיפה את הלוגו של הערוצים בפס מידע. יש גם אפשרות לערוץ 0... חוץ מזה לא זכור לי עוד שינויים מהותיים. אני חושב שעד עכשיו לא הוציאו אותה ללקוחות כי בתכלס היא יותר איטית מהגרסה הנוכחית כך שבטח עוד עובדים עליה. קיצור אני כן מאמין שזה יצא בזמן הקרוב מישהו... אבל קשה לדעת. בכל אופן לא לצפות לאיזה שינוי מטורף.
בכל אופן בגרסת עובדי חברה כרגע אין העברה לנקודת זמן ספציפית.