shiki כתב:חברים בעלי טלוויזיה של סוני בבקשה תעזרו ותבדקו באפליקצית נטפליקס המובנית שלכם אם אצלכם עובד תקין.
ראו מה כתבו לי בתמיכה של נטפליקס:
...
אין לי טלוויזיה של סוני אבל יש לי 2 מכשירי בלו ריי של סוני.
הישן ביניהם (דווקא זה שבסלון😳)לא תומך בעברית, והחדש ביניהם תומך יפה
דיברתי עם נטפליקס ונציג נחמד הסביר לי שהאפליקציה במכשיר הישן לא תומכת בשפות החדשות שהם הוסיפו.
אין קשר לתמיכת המכשיר בעברית , גם אצלי המכשיר יודע להציג עברית ב YouTube , הסיבה היא האפליקציה של נטפליקס שרצה במכשיר.
vivi כתב:@Eliran15
·
אני במקרה מתעניין בקצב הוספת הכתוביות ועשיתי מנוי לאחרונה אז אני פשוט כל כמה ימים מחפש ואם יש משהו מעניין אני מעדכן פה את החברים.
אין מקום שהם רושמים מה צפוי להתווסף אבל הם הודיעו שיש להם יעד שעד סוף השנה כל 1100 התכנים שיש בנטפליקס ישראל יהיו עם כתוביות בעברית.
...
·
עד סוף השנה רק 1100 תכנים בגרסת ישראל?
מתי הם צריכים להוסיף עוד תכנים שיש בגרסת מדינת אחרת?
ואיפה בדיוק הם מודיעים שעד סוף השנה כל הכמות תכנים האלה תתוררגם לעברית?
זה לא שהסתנכת רק על הצאט תמיגה טכנית שלהם נכון?
כי נראה לי שהצאט זה רובוטים, שלא תמיד יודעים מה תמיד לענות.
@vi
תודה על העדכון, בדקתי גם באפליקציה שבבטלויזיה lg וגם במחשב
עבור 3 הפרקים הראשונים של העונה הראשונה אין כתוביות בעברית. בדקתי כמה פעמים. עבור שאר הפרקים והעונות יש.
תוכל בבקשה לבדוק אצלך ולעדכן?
תודה רבה מראש
vivi כתב:נוספו כתוביות בעברית ל-2 סדרות מצוינות נוספות:
ויקינגים [3 עונות], פרגו [עונה 1]
...
· ויקינגים יש רק עונה 1 תרגום עונה 2 ו3 לא מתורגמים לי נגמר המנוי היום ואני לא מתכוון לחדש עד שכל התכנים יתורגמו כולל תפריטים בעברית חבל על 50 שקל בחודש עדיף כבר סלקום הם מתרגמים מה שבא להם סדרות חדשות הם לא מתרגמים גם סרטים מאוד ישנים מתרגמים ואין כתום עונה 3 ועונה 4. לא שווה בקיצר
לגבי הנגן הפנימי שאני מנגן קובץ MKV יחד עם קובץ כתוביות SRT אני כן רואה כתוביות בעברית
...
יש לי ויזיו p50 חדשה, בנטפליקס על הטאבלט, על הpc ועל הסמארטפון אני רואה תרגום, רק על הטלוויזיה בקאסטינג אני לא רואה
פניתי לויזיו ולנטפליקס אני אעדכן בנושא.