The Last of Us - עונה 1
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
אז יצא לי לצפות בכל הפרקים שיצאו כמעט ברצף, למעט פרק הסיום. הסידרה בפני עצמה סבירה, די מהנה, כמו רב הסדרות יש פרקים ממש טובים ויש פרקים הרבה פחות - בממוצע סה"כ מהנה. כמובן שכמו כל סידרה אמריקאית גם פה יש לא מעט *** שנכנס בכדי לשים V על "יש לנו גיוון באוכלוסיה/מגדרים" וחבל. יכלו לנצל את הזמן הזה (לעיתים פרקים שלמים) על קידום העלילה והדמויות, לא חסר במשחקים חומר לכך.
בתור אחד ששיחק במשחקים היו לא מעט דברים שהיה קשה לי לקבל, בעיקר הליהוק של 2 הדמויות הראשיות שהרגיש מאולץ ופשוט שונה מהותית מהדמויות במשחק. בגלל שהמשחקים עשויים כ"כ טוב והחיבור לדמויות שם בתור שחקן נעשה למופת - השינוי מורגש הרבה יותר.
לסיכום - מאמין שמי שלא שיחק במשחקים יהנה יותר, אך למרות הכל די נהננו.
בתור אחד ששיחק במשחקים היו לא מעט דברים שהיה קשה לי לקבל, בעיקר הליהוק של 2 הדמויות הראשיות שהרגיש מאולץ ופשוט שונה מהותית מהדמויות במשחק. בגלל שהמשחקים עשויים כ"כ טוב והחיבור לדמויות שם בתור שחקן נעשה למופת - השינוי מורגש הרבה יותר.
לסיכום - מאמין שמי שלא שיחק במשחקים יהנה יותר, אך למרות הכל די נהננו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

יוצרי הסידרה הכריזו כי ישוחרר פרק "מאחורי הקלעים" לסדרה בסיומה:
https://www.gamingbible.com/news/the-la ... 9-20230310
https://www.gamingbible.com/news/the-la ... 9-20230310
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
לצפות באירועים מאחורי הקלעים מזכיר לי את התוספות ב- DVD שאף אחד לא היה צופה בהן.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
פרק סיום העונה מעולה. כמה רגעי שיא והחלטות גורליות שחייבים לקבל גם שהן אכזריות.
ללא ספק אחת הסדרות המעולות שנראו על מרקע הטלוויזיה - חשבו שם על כל פרט, וזה מרשים.
נתראה בעונה הבאה.
ללא ספק אחת הסדרות המעולות שנראו על מרקע הטלוויזיה - חשבו שם על כל פרט, וזה מרשים.
נתראה בעונה הבאה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
1. זאת היתה הלידה הכי מלחיצה ב- TV.
2. להיות אמיץ זה אומר להרוג את הילדה עבור התרופה.
נתראה בעונה 2!
2. להיות אמיץ זה אומר להרוג את הילדה עבור התרופה.
נתראה בעונה 2!
עוד לא ראיתי פרק אחרון אבל מסכים בהכל, אין בכלל מה להשוות לעלילה של משחק ולמשחק של השחקנים ששיחקו את הדמויות במשחק.12/03/2023 11:33Huber כתב: אז יצא לי לצפות בכל הפרקים שיצאו כמעט ברצף, למעט פרק הסיום. הסידרה בפני עצמה סבירה, די מהנה, כמו רב הסדרות יש פרקים ממש טובים ויש פרקים הרבה פחות - בממוצע סה"כ מהנה. כמובן שכמו כל סידרה אמריקאית גם פה יש לא מעט *** שנכנס בכדי לשים V על "יש לנו גיוון באוכלוסיה/מגדרים" וחבל. יכלו לנצל את הזמן הזה (לעיתים פרקים שלמים) על קידום העלילה והדמויות, לא חסר במשחקים חומר לכך.
לסיכום - מאמין שמי שלא שיחק במשחקים יהנה יותר, אך למרות הכל די נהננו....
גם כימיה של ג'ואל ואלי הרגישה לי קצת מאולצת. במקום לבנות חיבור ביניהם בזבזו שתי פרקים(3,7) על שטויות.
חח בפרק שלוש בנו יותר חיבור מאשר חיבור בין ג'ואל ואלי לאורך כל הסדרה
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

בהחלט. הסוף הרגיש מאולץ, בעיקר בגלל שלא בנו לאורך מספיק זמן את החיבור בנהם. הרגיש כאילו פתאום הוא נהיה רגשני, פתאום היא נהיית רצינית, היוצרות התהפכו ופתאום יש בנהם קשר שיגרום לו לעשות משהו כ"כ לא סביר. ה PACING בסידרה לא נבנה נכון לטעמי והסוף הרגיש מאולץ.13/03/2023 23:52scsa כתב: עוד לא ראיתי פרק אחרון אבל מסכים בהכל, אין בכלל מה להשוות לעלילה של משחק ולמשחק של השחקנים ששיחקו את הדמויות במשחק.
גם כימיה של ג'ואל ואלי הרגישה לי קצת מאולצת. במקום לבנות חיבור ביניהם בזבזו שתי פרקים(3,7) על שטויות.
חח בפרק שלוש בנו יותר חיבור מאשר חיבור בין ג'ואל ואלי לאורך כל הסדרה...
תוסיף לזה את העובדה שלמרות ששניהם שחקנים מצוינים, הכימיה בנהם לא הרגישה אמינה ומקבלים סוף שבמשחק היה מוחץ קרביים ופה היה די סתמי.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 15/03/2023 13:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש משהו אחד שהציק לי בפרק האחרון. מראים לנו איך אלי קיבלה את החסינות (לא קיים במשחק ד"א). סבבה. מרלין הרי ראתה איך זה קרה, מה מונע ממנה לשחזר את המקרה עם נשים הרות אחרות וליצור עוד תינוקות חסינים?
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסתבר שלא רק לי זה הציק (הקטע עם המקור חסינות של אלי ולמה לא חוזרים על זה), ושאני לא היחיד שעדיין חושב שהמשחק יותר טוב:
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT