rogue one סרט ה SW הטוב ביותר של דיסני....
Andor - סדרה מהיקום "מלחמת הכוכבים" בכיכובו של דייגו לונה עתיר תקציב
כן, זה מצחיק. עברנו מסדרות קצרות מדי שמעבירות את העלילה בהילוך מהיר (ע"ע אובי וון קאנובי ו-מונייט) לסדרה שלוקחת את הזמן שלה ואתה מרגיש כאילו היא הולכת לעונה של 24 פרקים, כמו פעם.
הפרק האחרון הרגיש כמו פילר. לא הרבה התקדם.
אבל וואלה, מעדיף פרק כזה מדי פעם על המיני סדרות הגרועות שבאו לפניה.
הפרק האחרון הרגיש כמו פילר. לא הרבה התקדם.
אבל וואלה, מעדיף פרק כזה מדי פעם על המיני סדרות הגרועות שבאו לפניה.
05/11/2022 22:40sgrimbl כתב: כן, זה מצחיק. עברנו מסדרות קצרות מדי שמעבירות את העלילה בהילוך מהיר (ע"ע אובי וון קאנובי ו-מונייט)...
אהבתי את אובי-וון-קנובי
וגם את בובה-פט
(למרות שבכלל לא קשור ל Star Wars )
אני מתחיל לחשוב
שמצצו את המותג ק3ת יותר מידי ..
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
מה כבר אפשר לומר על הסדרה שלא אמרתי, חוויה כל פרק. הבעיה הכי גדולה של הסדרה, המהירות בה הפרקים מסתיימים.
פרק 10 הסתיים כאילו מישהו בהפקה חתך את הפרק באכזריות בדיוק בשיא - למה אי אפשר להוסיף עוד 10 דקות קצרצרות להתענג עוד טיפה.
פרק 10 הסתיים כאילו מישהו בהפקה חתך את הפרק באכזריות בדיוק בשיא - למה אי אפשר להוסיף עוד 10 דקות קצרצרות להתענג עוד טיפה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
השבוע ראיתי את כל הפרקים, היום פרק 10.
סדרה מצויינת בעיני.
זה כיף שהסיפור עיקבי וזורם בלי תחכום מאולץ.
הפרקים על הכלא היו חזקים מאוד (למרות שלא קשור נזכרתי ב Severance בגלל השליטה המוחלטת בכלואים)
לא מפריע לי שלוקחים את הזמן פה ושם ומתעכבים על הדמויות. שיקחו.
סה"כ מספרים סיפור אז למה למהר?
בשבילי מריחת זמן זה כשיש שתיקות ארוכות ופה אין את זה לשמחתי.
זה כיף שהסיפור עיקבי וזורם בלי תחכום מאולץ.
הפרקים על הכלא היו חזקים מאוד (למרות שלא קשור נזכרתי ב Severance בגלל השליטה המוחלטת בכלואים)
לא מפריע לי שלוקחים את הזמן פה ושם ומתעכבים על הדמויות. שיקחו.
סה"כ מספרים סיפור אז למה למהר?
בשבילי מריחת זמן זה כשיש שתיקות ארוכות ופה אין את זה לשמחתי.
Kondo10

פרק אחד לסיום העונה, וזה רק הולך ומשתבח (למרות שהפרק לא הכי מבריק, אך חשוב) פשוט מרותק למסך.
מי שמחפש קסמים מעולם האגדות וחרבות אור, לא ימצא את זה בסדרה הזו - היות והיא משהו יותר עמוק מזה.
מי שמחפש קסמים מעולם האגדות וחרבות אור, לא ימצא את זה בסדרה הזו - היות והיא משהו יותר עמוק מזה.
-
Kondo10

ללא ספק סדרת מושלמת. לא יהיו כמה עונות, אלא עונה נוספת בלבד (שנייה) - ככה זה תוכנן מראש.
לאור הצלחת הסדרה (שהפתיעה את המפיקים/יוצרים) יכול להיות שיהיה איזה המשך בדרך כלשהי.
אישית הייתי מעדיף להישאר עם הטעם הטוב של הסדרה (לטעמי אחת הסדרות המבריקות שיצאו בשנים האחרונות) ללא מריחות כמקובל.
לאור הצלחת הסדרה (שהפתיעה את המפיקים/יוצרים) יכול להיות שיהיה איזה המשך בדרך כלשהי.
אישית הייתי מעדיף להישאר עם הטעם הטוב של הסדרה (לטעמי אחת הסדרות המבריקות שיצאו בשנים האחרונות) ללא מריחות כמקובל.
מבחינתי עונה 1 זה חימום מנוע לעוד כמה עונות.24/11/2022 6:07Kondo10 כתב: ללא ספק סדרת מושלמת. לא יהיו כמה עונות, אלא עונה נוספת בלבד (שנייה) - ככה זה תוכנן מראש.
אישית הייתי מעדיף להישאר עם הטעם הטוב של הסדרה (לטעמי אחת הסדרות המבריקות שיצאו בשנים האחרונות) ללא מריחות כמקובל....
רק מראים מה גרם לאנדור להצטרף למאבק.