שוב בעיות בניוז
גם אני בבזק בינלאומי חיבור 5MB +כבלים MPLS ללא חייגן, עד לפני יומיים הכל עבד 10!
מאתמול הורדות בניוז עומדות על 25 בערך!!!!!!!!!!!! זה לא יאמן, אני בהתחייבות וזו בעיה רצינית, אני גם מחובר לGIGANEWS ,בדקתי אצל חבר ב012 עם חבילת גיימר והמהירות מקס' אצלו....
האם יש פתרון לבעיה? ניסיתי SSL גם לא עזר לצערי...
מאתמול הורדות בניוז עומדות על 25 בערך!!!!!!!!!!!! זה לא יאמן, אני בהתחייבות וזו בעיה רצינית, אני גם מחובר לGIGANEWS ,בדקתי אצל חבר ב012 עם חבילת גיימר והמהירות מקס' אצלו....
האם יש פתרון לבעיה? ניסיתי SSL גם לא עזר לצערי...
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
נסו לבצע את השלבים הבאים לפני שאתם מתייאשים.
1. איפוס מודם+ראוטר
2. ניסיון לעבור בין 3 פורטים, 23,80 או 119 מי שבGIGANEWS
3. לשחק עם הCONNECTIONS בתוכנה, למי שיש SSL יכול להתחבר ל20 בו זמנית. למי שיש חשבון רגיל רק 10.
אם זה לא עוזר, אז לפי תאוריה של אחד החברים פה בפורום החסימה לא מכוונת ויש בעיות גישה שנוצרות עקב תשתית בעיתית בספקיות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
ז"א לקוחות עיסקיים יקבלו את התיעדוף על פני לקוחות "רגילים", ששם זה סלקטיבי לחלוטין מי מצליח לגשת לניוז על רוחב פס מלא ומי לא.
1. איפוס מודם+ראוטר
2. ניסיון לעבור בין 3 פורטים, 23,80 או 119 מי שבGIGANEWS
3. לשחק עם הCONNECTIONS בתוכנה, למי שיש SSL יכול להתחבר ל20 בו זמנית. למי שיש חשבון רגיל רק 10.
אם זה לא עוזר, אז לפי תאוריה של אחד החברים פה בפורום החסימה לא מכוונת ויש בעיות גישה שנוצרות עקב תשתית בעיתית בספקיות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
ז"א לקוחות עיסקיים יקבלו את התיעדוף על פני לקוחות "רגילים", ששם זה סלקטיבי לחלוטין מי מצליח לגשת לניוז על רוחב פס מלא ומי לא.
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 17/02/2009 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
מחובר לבזק בינלאומי, השרת הוא newshosting. חיבור 2.5 מגה. עד היום הייתי מנצל את הקו ב 100% (330K לשניה בערך). ביומיים האחרונים זה מוריד ב 10K לשניה. החלפתי פורט מ 119 ל8000 והבעיה נפתרה. בזק בינלאומי עושים כשאת חסימה פרימיטיבית? אני בספק. זה מוזר.
לי יש גם את אותה בעיה כבר יומיים:
הוט
5 מגה בזק בינלאומי
powerusenet
ירדתי עכשיוו מהקו עם התמיכה שם נמסר לי מפורשות שקיימת בעיה שהם מודעים אליה והם מטפלים בה - להם יש צפי מגוכך של עד סוף השבוע ביינתיים אני מוריד דרך 012 על חשבון נוסף והתחלתי מגעים עם אורנג' (:
ד"א הפורט לא חסום - אני מוציא טלנט בכל אחד מהפורטים, אם כבר קיים עליו QOS.
הוט
5 מגה בזק בינלאומי
powerusenet
ירדתי עכשיוו מהקו עם התמיכה שם נמסר לי מפורשות שקיימת בעיה שהם מודעים אליה והם מטפלים בה - להם יש צפי מגוכך של עד סוף השבוע ביינתיים אני מוריד דרך 012 על חשבון נוסף והתחלתי מגעים עם אורנג' (:
ד"א הפורט לא חסום - אני מוציא טלנט בכל אחד מהפורטים, אם כבר קיים עליו QOS.
מחירים
אני מחובר למהירות 3 מגה של בזק בינלאומי והוט.
רציתי לעבור למהירות 5 מגה ובזק בינלאומי רוצים 65 שקל לחודש שזה סביר אבל הוט.....הורגים אותי. אני משלם היום 65 שקל ל 3 מגה ובעבור 5 מגה הם רוצים 120 שקל !!!!
מה אתם ממליצים לעשות ?
אם אני מתנתק מהם אני משלם 200 שקל קנס שזה לא נורא אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחזור לבזק לקבל תשתית כי אני עם קו של הוט ואז הם גובים תשלום עבור המרה....
מה דעתכם ?
אוריה
רציתי לעבור למהירות 5 מגה ובזק בינלאומי רוצים 65 שקל לחודש שזה סביר אבל הוט.....הורגים אותי. אני משלם היום 65 שקל ל 3 מגה ובעבור 5 מגה הם רוצים 120 שקל !!!!
מה אתם ממליצים לעשות ?
אם אני מתנתק מהם אני משלם 200 שקל קנס שזה לא נורא אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחזור לבזק לקבל תשתית כי אני עם קו של הוט ואז הם גובים תשלום עבור המרה....
מה דעתכם ?
אוריה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
Re: מחירים
השאלה היא אם המהירות לא מספיקה לך? אתה מוריד כל הזמן? מספיק לצפות במה שאתה מוריד בכלל?אוריה כתב:אני מחובר למהירות 3 מגה של בזק בינלאומי והוט.
מה אתם ממליצים לעשות ?
מה דעתכם ?
אוריה...