שרשור החריף הרישמי של HT
אחלה ת'רד! ואני חשבתי שאני אוהב חריף.. אני מניח שאני בליגה ג' פה אבל בהחלט אוהב מאוד חריף בכל אוכל שאני מכין
פעם מכרו בארץ רוטב פרי פרי של ננדוס בכל מיני טעמים, אני מניח שלרב המכורים פה הוא לא היה ממש חריף, אבל זהו הרוטב החריף הכי טעים שאכלתי (טעים, לא הכי חריף..) מבחינת הרכיבים והטעם האישי שלי, היה אחד בטעם שום ועוד כמה בדרגות חריפות שונות
נדמה לי שזה היה מיוצר ע"י אוליביה ומאז שננדוס פשטו את הרגל לא מצאתי זכר לרטבים שלהם... מישהו אולי יודע משהו בנושא?
לאחרונה קניתי את הרוטב טבסקו הצהוב של מוזס, שהוא הכי קרוב לרטבים של נדדוס, אבל פחות טעים (ויש כאלה שיקראו לו מרמלדה.. הכל עניין של סיבולת אני מניח, ואני פחות מחפש חריפות נטו אלה טעם כללי)
פעם מכרו בארץ רוטב פרי פרי של ננדוס בכל מיני טעמים, אני מניח שלרב המכורים פה הוא לא היה ממש חריף, אבל זהו הרוטב החריף הכי טעים שאכלתי (טעים, לא הכי חריף..) מבחינת הרכיבים והטעם האישי שלי, היה אחד בטעם שום ועוד כמה בדרגות חריפות שונות
נדמה לי שזה היה מיוצר ע"י אוליביה ומאז שננדוס פשטו את הרגל לא מצאתי זכר לרטבים שלהם... מישהו אולי יודע משהו בנושא?
לאחרונה קניתי את הרוטב טבסקו הצהוב של מוזס, שהוא הכי קרוב לרטבים של נדדוס, אבל פחות טעים (ויש כאלה שיקראו לו מרמלדה.. הכל עניין של סיבולת אני מניח, ואני פחות מחפש חריפות נטו אלה טעם כללי)
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
Triple-Z,
בפורום קרניבורים של האתר הכתום היה לא מזמן שרשור על הפירי-פירי, עם כמה הצעות למתכונים.
סתיו, מנהל הפורום הנ"ל, מתכנן להשיק בקרוב ליין של רטבים ומרינדות - אני חושב שהפירי פירי יהיה אחד המוצרים
בפורום קרניבורים של האתר הכתום היה לא מזמן שרשור על הפירי-פירי, עם כמה הצעות למתכונים.
סתיו, מנהל הפורום הנ"ל, מתכנן להשיק בקרוב ליין של רטבים ומרינדות - אני חושב שהפירי פירי יהיה אחד המוצרים
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1722
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
עלות המשלוח לארץ מאוד יקרה
הכנתי לי רשימה יפה של "חריפים" בסכום כולל 38$ והמשלוח (USPS) יקררררר 63$
התענוג החריף שלי ידחה....... (גם אם אני יצרף עוד כמה חברה עדיין אני חושב שזה לא משתלם)
הכנתי לי רשימה יפה של "חריפים" בסכום כולל 38$ והמשלוח (USPS) יקררררר 63$
התענוג החריף שלי ידחה....... (גם אם אני יצרף עוד כמה חברה עדיין אני חושב שזה לא משתלם)
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
את רוב החריפים האלה אפשר להשיג גם ב EBAY בעלויות משלוח סבירות יותר של כ 10-15 דולר.
לא ממש זול, אבל בקבוק בגודל של בקבוקי הטבסקו (150 מ"ל) האוצר בתוכו 200K-4M SHU יחזיק מעמד זמן רב גם אצל ה HARDCORE HOT-HEADS.
בקבוקון אחד כזה יחזיק אצלי כשנה.
לא ממש זול, אבל בקבוק בגודל של בקבוקי הטבסקו (150 מ"ל) האוצר בתוכו 200K-4M SHU יחזיק מעמד זמן רב גם אצל ה HARDCORE HOT-HEADS.
בקבוקון אחד כזה יחזיק אצלי כשנה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
למתחילים 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
אני מסוגל לאכול עמבה אך ורק בשווארמה, זה לא מסתדר לי בשום מאכל אחרguyezra כתב:עמבה זה כמו קטשופ, גם לא אמור להיות חריף, הילד שלי שופך צינצנת על האורז שלו......