עזבתי סופית את ה Usenet ועברתי ל Torrent
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני משתמש בDONATE לחלק מהאתרים בלי שום קשר לRATIO. כמה ג'יגה כבר תקבל שם על כל תרומה? 100?
עשית חישוב כמה חודשים ייקח לל להעלות 1TB לאתר, כשבקושי מורידים ממך?
גם משאיר חלק את הטורנטים במחשב למרות שאני יכול למחוק. מתוך עקרון לקהילה של האתר, לא בגלל חובה או חוקים שקיימים או לא.
עשית חישוב כמה חודשים ייקח לל להעלות 1TB לאתר, כשבקושי מורידים ממך?
גם משאיר חלק את הטורנטים במחשב למרות שאני יכול למחוק. מתוך עקרון לקהילה של האתר, לא בגלל חובה או חוקים שקיימים או לא.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
זה WIN-WIN: גם עזרת לאתר וגם העלית RATIO בשבילךsheva23 כתב: אני משתמש בDONATE לחלק מהאתרים בלי שום קשר לRATIO....
תלוי כמה תרמתsheva23 כתב: כמה ג'יגה כבר תקבל שם על כל תרומה? 100?...
ממני מורידים יותר ממה שאני מסוגל לתתsheva23 כתב: עשית חישוב כמה חודשים ייקח לל להעלות 1TB לאתר, כשבקושי מורידים ממך?...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
איך אתה מתכוון להזמין את עצמך אם יעיפו אותך?mp3lll כתב:איזה דיון מעניין![]()
מי רוצה הזמנה לטורנט ליץ? ( סתם) אני שומר אותה לעצמי ביום שיעיפו אותי...
אגב, אני מנוי שם כבר שנה וחצי - ועדיין לא קיבלתי הזמנות אפילו פעם אחת.
ב USER הקודם שהיה לי, כן קיבלתי - אבל זרקו אותי.
- sheva23
- חבר ותיק

ואם אתה רוצה להוריד 2 טרה, איך אתה מתכוון להחזיר 2 טרה לאתר בדיוק? עם UPLOAD שיש בארץ יעלה לך יותר כסף מאשר לשכור סידבוקס.מעדיף איכות. אז לא ברור לי מה הקושי לשמור על הRATIO במקום אחד (או שניים) נורמלי...
טורנטליץ' מעלה גירסאות עלובות של HD , יש כאלה שזה מספיק להם אז אחלה. יש לאתר הזה PRE-TIMES מצויינים, אחד הטראקרים הטובים ביותר ל0DAY
אבל עדיין מלא ישראלים משתמשים בקליינטים מזוייפים ובתוכנות זיוף שם, ולמי שלא יודע אז יכולים להעיף גם את מי שהמזין אתכם בגלל דברים כאלה.
אפשר למצוא לא מעט אתרים חדשים שנפתחים וחופשיים להרשמה, אפשר להשתמש בPUBLIC מדי פעם.אז למעשה לאדם כמוני שלא מכיר אף אחד ולא ממש יודע ולא רוצה לשלם לאתר ו/או לSEEDBOX , אני מבין שאין מה לחפש בטורנטים , האם המסקנה הזו נכונה ?...
אבל מי שרוצה להנות ולהשיג הכל, אז לא מכיר פתרון יותר טוב מסידבוקס. (חוקי לחלוטין בזירת הטראקרים , ולדעתי גם במידה ואתה מוריד טורנטים בשרת שנמצא בחול לדיסק קשיח שנמצא בחול , אתה מוגן מהחוק בארץ.)
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
sheva23,
האם אפשר להיות שותף ב SEEDBOX עם כמה אנשים מבלי שלכולם יהיה חשבון בכל מני אתרי טורנטים?
קובעים מדיניות של הורדה שמוסכמת על כל החברים ב SEEDBOX. ויש כאלה שמורידים מטורנטים ויש כאלו שלא. כולם כמובן משתתפים בעלות.
לא אכפת לי לשלם אבל אין לי הזמנות לאתרים נורמלים.
האם אפשר להיות שותף ב SEEDBOX עם כמה אנשים מבלי שלכולם יהיה חשבון בכל מני אתרי טורנטים?
קובעים מדיניות של הורדה שמוסכמת על כל החברים ב SEEDBOX. ויש כאלה שמורידים מטורנטים ויש כאלו שלא. כולם כמובן משתתפים בעלות.
לא אכפת לי לשלם אבל אין לי הזמנות לאתרים נורמלים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
בדרך כלל עסקה כזאת מתפוצצת - ולא חסר תיעודים בפורומים של אתרי הטורנט השונים. אחד החברים לרוב מפתח קצת יותר תאבון מחבריו ונגמרה החגיגה. בנוסף, זה מאוד מחשיד כאשר מגיעים מספר סידרים מאותו IP לאותו אתר טורנטים.
בקיצור, Seedbox זה פרטי.
בקיצור, Seedbox זה פרטי.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

יכול להיות שלא הבנתי: חשבתי שזה מחשב מרוחק שמישהו אחד מוריד ממנו בעזרת utorrent למשל, וכל השאר מורידים אליהם הביתה מהמחשב הזה בעזרת FTP למשל. ואז לעולם הטורנטים זה נראה כמישתמש בודד.ziv_r כתב:זה מאוד מחשיד כאשר מגיעים מספר סידרים מאותו IP לאותו אתר טורנטים....
צריך רק להסכים על מדינויות של מה מורידים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
התכוונת שכולם יחלקו ממש אותו Desktop וקליינט הורדות? זה יכול לעבוד בתאוריה. במעשי, שיהיה בהצלחה, אתה תזדקק לזה 
- sheva23
- חבר ותיק

יש משהו שנקרא SHARED PLAN (ה19 אירו שדיברתי עליהם זה זה, אחרת היה עולה לך יותר), אתה חולק את זה עם עוד מישהו 1 שאתה לא מכיר (או שאם יש לך חבר אז תתחבר יחד איתו). יש לו הארדיסק נפרד , יוזר נפרד, וDESKTOP נפרד. הקשר היחיד ביניכם הוא IP ואם אני לא טועה הרוחב פס גם מחולק.zork17 כתב:sheva23,
לא אכפת לי לשלם אבל אין לי הזמנות לאתרים נורמלים....
כדי למנוע צרות של חשד לכפל חשבונות והרחקה מהטראקר, פשוט פונים לאחד המנהלים בIRC או בהודעה פרטית ואומרים לו שאתה משתמש בסידבוקס עם IP איקס. בכך אתה מחסה את עצמך מחשד לשימוש כפול, כי הצהרת על כך.
אין טעם לעשות שבוע שבוע עם חבר, עדיף לעבוד במקביל כי כל פעם צצים דברים חדשים שיכולים לזרז את הUPLOAD
אפשר גם להוריד חצי BLU RAY כדי לחסוך מקום בשרת (בHDBITS למשל אין FL בBD אז מורידים חלקים כדי לא לבזבז הורדה סתם), הדיסק בד"כ מחולק למספר רב של קבצים כאשר כמה מהם כבדים יותר מאחרים. תופסים את הקבצים העיקריים ולעבודה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
בנוגע לחברה הזו Seedplace - יש משהו שלא ממש ברור לי.
יש בעצם Shared Seedboxes ו-Shared Dedicated Servers
אז אני מבין שה-seedbox בעצם מקנה לי uTorrent עם WebUi שיושב על השרת שלהם. אבל רשום שם:
Users share: 6
האם זה בעצם אומר שאני והם יושבים על אותו קליינט או שכל אחד מריץ את הקליינט שלו וסה"כ יש 6 קליינטים בשרת ?
ולגבי השרת היעודי - אותו דבר - האם לכל אחד יש את הדסקטופ שלו כמו בשרת טרמינל או שאני והשותף שלי על אותו דסקטופ ?
תודה מראש.
אז אני מבין שה-seedbox בעצם מקנה לי uTorrent עם WebUi שיושב על השרת שלהם. אבל רשום שם:
האם זה בעצם אומר שאני והם יושבים על אותו קליינט או שכל אחד מריץ את הקליינט שלו וסה"כ יש 6 קליינטים בשרת ?
ולגבי השרת היעודי - אותו דבר - האם לכל אחד יש את הדסקטופ שלו כמו בשרת טרמינל או שאני והשותף שלי על אותו דסקטופ ?
תודה מראש.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
מניסיון אישי בשימוש למשך כחצי שנה רצוף ב-S.BOX של החברה הזו-לא הייתי ממליץ עליה(השתמשתי בשתי חבילות נפרדות:של ה-19 יורו ושל ה-38 יורו,בשתיהן היו אותן "מחלות").MarioMan כתב:בנוגע לחברה הזו Seedplace - יש משהו שלא ממש ברור לי.
תודה מראש....
מערכת ההפעלה שם היא לינוקס-דבר שמשפיע באופן ישיר על ביצועי הקליינט(יוטורנט) בכל הקשור:למהירויות,ניתוקים והתפעול לפיתרון שלהם(היו לא מעט כאלו),דבר מעצבן שהיה שם-בכל פעם שהקליינט ניסגר-כל הטורנטים שהיו פעילים הושמדו,דבר שהיה כרוך בסירבול רב מאד לשיחזורם עד כדי הלא כדאי לביצוע,היו מצבים שבהם הקליינט לא "עמד בעומס" וכתוצאה ממהירות הורדה גבוהה-מהירות ההעלאה נחנקה והואטה באופן רציני דבר שגרר פעולה להפחתת המהירות הנ"ל=פגיעה בסה"כ הביצועים ,ועוד מספר לא מועט של באגים שגרמו לביצועים ירודים של הקליינט.
לאחר מכן עברתי לחברה הזו:
http://www.seedhost.net/members/cart.php
הביצועים ונוחות העבודה-השתפרה ללא הכר.
- sheva23
- חבר ותיק

אם אני לא טועה זה אומר שאם השרת מסוגל לתת 11MB אפלואד לשניה אז המהירות מתחלקת בין 6 אנשים.
לא ניסיתי אני משער שלכל אחד יהיה UTORRENT משלו, בכל מערכת הפעלה אפשר להריץ כמה יוזרים שרוצים, אז כל יוזר יעבוד עם הWEBUI שלו.
יש להם אגב אחלה של SUPPORT במייל (בשעות שהם עובדים).
היתרון היחיד פה אולי זה שהכל כבר מותקן, אבל אתה גם מוגבל בכמות הטורנטים שניתן להפעיל במקביל(8).
אם אתה לוקח את הDEDICATED אז יש כולה 2 אנשים, וצריך להתקין יוטורנט ולהגדיר כמה דברים. יש להם שם מדריכים באתר, ויש גם בגוגל לא מעט מדריכים איך לעבוד עם UBUNTU
* במידה והתוכנה נסגרת, מCRASH כלשהוא , הטורנטים אמורים להיטען חזרה. כמו בכל מקום אחר, לא זכור לי שקיבלתי מסך לבן אחרי סגירת תוכנה. אם קורה כזה דבר כנראה שקובץ הLOG של היוטורנט נפגם
*מהירות UL מושפעת ממהירות DL . אפשר להגביל קצת את הDL (שהוא לרוב לא רלוונטי למטרה שלנו) כדי לא לפגום בUL.
יש גם פקודה שעושה RESET לשרת , דבר שמשפר את הביצועים והמהירות.
לא ניסיתי אני משער שלכל אחד יהיה UTORRENT משלו, בכל מערכת הפעלה אפשר להריץ כמה יוזרים שרוצים, אז כל יוזר יעבוד עם הWEBUI שלו.
יש להם אגב אחלה של SUPPORT במייל (בשעות שהם עובדים).
היתרון היחיד פה אולי זה שהכל כבר מותקן, אבל אתה גם מוגבל בכמות הטורנטים שניתן להפעיל במקביל(8).
אם אתה לוקח את הDEDICATED אז יש כולה 2 אנשים, וצריך להתקין יוטורנט ולהגדיר כמה דברים. יש להם שם מדריכים באתר, ויש גם בגוגל לא מעט מדריכים איך לעבוד עם UBUNTU
* במידה והתוכנה נסגרת, מCRASH כלשהוא , הטורנטים אמורים להיטען חזרה. כמו בכל מקום אחר, לא זכור לי שקיבלתי מסך לבן אחרי סגירת תוכנה. אם קורה כזה דבר כנראה שקובץ הLOG של היוטורנט נפגם
*מהירות UL מושפעת ממהירות DL . אפשר להגביל קצת את הDL (שהוא לרוב לא רלוונטי למטרה שלנו) כדי לא לפגום בUL.
יש גם פקודה שעושה RESET לשרת , דבר שמשפר את הביצועים והמהירות.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

השיתוף הזה לא מתאים לי כי אין לי דרך להתחבר לאתרי הטורנטים.sheva23 כתב:יש משהו שנקרא SHARED PLAN (ה19 אירו שדיברתי עליהם זה זה, אחרת היה עולה לך יותר), אתה חולק את זה עם עוד מישהו 1 שאתה לא מכיר (או שאם יש לך חבר אז תתחבר יחד איתו). יש לו הארדיסק נפרד , יוזר נפרד, וDESKTOP נפרד. הקשר היחיד ביניכם הוא IP ואם אני לא טועה הרוחב פס גם מחולק.zork17 כתב:sheva23,
לא אכפת לי לשלם אבל אין לי הזמנות לאתרים נורמלים....
כדי למנוע צרות של חשד לכפל חשבונות והרחקה מהטראקר, פשוט פונים לאחד המנהלים בIRC או בהודעה פרטית ואומרים לו שאתה משתמש בסידבוקס עם IP איקס. בכך אתה מחסה את עצמך מחשד לשימוש כפול, כי הצהרת על כך.
אין טעם לעשות שבוע שבוע עם חבר, עדיף לעבוד במקביל כי כל פעם צצים דברים חדשים שיכולים לזרז את הUPLOAD
אפשר גם להוריד חצי BLU RAY כדי לחסוך מקום בשרת (בHDBITS למשל אין FL בBD אז מורידים חלקים כדי לא לבזבז הורדה סתם), הדיסק בד"כ מחולק למספר רב של קבצים כאשר כמה מהם כבדים יותר מאחרים. תופסים את הקבצים העיקריים ולעבודה....
לדעתי מה שהצעתי יכול להיות רעיון טוב שאפילו לא יעלה כסף למי שיש לו חשבון באתרים איכותיים.
נראה לי שיש הרבה יותר אנשים שרוצים להוריד תוכן איכותי (אני למשל רוצה BD מלאים במקום ה 1080P שיש ב USENET) מהזמנות פנויות לאתרים טובים. וכן מי שיש לו גישה לאתרים כאלו יכול להקים קבוצה קטנה (תלוי בביצועי השרת) ולהיות אחראי על ההורדות ולשלם פחות או בכלל לא. אני בטוח שיהיו הרבה שירצו להצטרף לכזה דבר.