תודה
שרשור היכרות וציוד קפה
שמי נעם,
עובד בהייטק מחובר לאתר הזה הרבה זמן כצופה. האתר משמש לי כאורים ותומים לרכישות שלי.
ברשותי כעת:
אניטה מזה כשנתיים לפני כן גאיגה ולפניה עוד שתי מכונות אספרסו.
מטחנה ואריו חדשה בת יומיים (מתנה ליום הולדת) לפני כן סוליס מאסטרו פלוס.
קולה ג'נה , הקןלה השני שלי. קולה סוגים שונים של תערובות על מנת לגוון.
geresh על שם החתול.
עובד בהייטק מחובר לאתר הזה הרבה זמן כצופה. האתר משמש לי כאורים ותומים לרכישות שלי.
ברשותי כעת:
אניטה מזה כשנתיים לפני כן גאיגה ולפניה עוד שתי מכונות אספרסו.
מטחנה ואריו חדשה בת יומיים (מתנה ליום הולדת) לפני כן סוליס מאסטרו פלוס.
קולה ג'נה , הקןלה השני שלי. קולה סוגים שונים של תערובות על מנת לגוון.
geresh על שם החתול.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ערב טוב,חברים. גם אצלי שינוי קטן בפינה.ואני חלק ממשפחת קויקמיל....
מחר אני הולך לחבר אותה ל פילטר 8 ליטר ומים.... אני נ-ר-ג-ש!!!!!
מחר אני הולך לחבר אותה ל פילטר 8 ליטר ומים.... אני נ-ר-ג-ש!!!!!
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 19/11/2010 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה על הברכותיוסיסופר כתב:ברוך הבא.
ציוד יפהפה.
אני מקווה שהמים ברקע לא משמשים אותך למכונת הקפה,אלה אם אתה מרכך אותם לפני השימוש....
הבקבוק ריק הוא משמש למילוי המכונה ביחד עם משפך מאולתר. המים מסוננים ע"י אוסמוזה הפוכה
היי, חדש בפורום
שלום לכולם.
אמנם חדש בפורום, אבל חובב וותיק ומושבע של קפה.אני בעליה של GRIMAC - MIA (היחידה שראיתי כאן) מזה כמעט כשנה, שהחליפה את הנמוקס ג'וניור שהייתה ברשותי כמעט שלוש שנים. לפני כן הייתה ברשותי LA FAVORITA מדהימה שנקנתה בשוק הפשפשים בחיפה ושופצה על ידי עד הבורג האחרון, אך הוחלפה עקב מעבר דירה וחוסר מקום. כיום, לאחר תקופת היכרות והסתגלות עם הגרימק, אני מצליח להפיק ממנה אספרסו מעולה. נקודת התורפה שלה היא הקצפת החלב, אך מכיוון שאינני שותה קפה עם חלב מוקצף, נקודה זו היא זניחה מבחינתי, ולאורחים המבקשים קפוצ'ינו אני מקציף חלב בנפרד במקצף ידני.
אמנם חדש בפורום, אבל חובב וותיק ומושבע של קפה.אני בעליה של GRIMAC - MIA (היחידה שראיתי כאן) מזה כמעט כשנה, שהחליפה את הנמוקס ג'וניור שהייתה ברשותי כמעט שלוש שנים. לפני כן הייתה ברשותי LA FAVORITA מדהימה שנקנתה בשוק הפשפשים בחיפה ושופצה על ידי עד הבורג האחרון, אך הוחלפה עקב מעבר דירה וחוסר מקום. כיום, לאחר תקופת היכרות והסתגלות עם הגרימק, אני מצליח להפיק ממנה אספרסו מעולה. נקודת התורפה שלה היא הקצפת החלב, אך מכיוון שאינני שותה קפה עם חלב מוקצף, נקודה זו היא זניחה מבחינתי, ולאורחים המבקשים קפוצ'ינו אני מקציף חלב בנפרד במקצף ידני.