ליגת האלופות 2012-2013
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
נתחיל רגע מהסוף..
לא אמרתי פעם אחת על סוף סוף עידן בברצלונה, דווקא כפי שאמרתי שבגלל שהם בנויים על קבוציות הם לצערי ימשיכו להיות בטופ
לגבי מסי ציינתי שהוא פנומן ושחקן מדהים ומן הסתם ברור שיש משחקים שהוא מתעלה מעל כולם כדוגמת השערים נגד מילאן
נכון שיותר קשה לבדוק את טענותיי כיוון שמסי לא שיחק בעוד קבוצות ( הוא יודע מה הוא עושה הממזר) אבל , שוב אם תיקח ממסי את צאבי ואינייסטה הוא לא יהיה חצי ממה שהוא משחק איתם
בנוסף ברצלונה לא נבנתה סביבי צאבי ואינייסטה , היא משחקת על שיטה שאליה מוקפצים לרוב שחקני בית הטובים ביותר שיכולים לאייש את העמדות ולשאר מחזקת בשחקני חוץ, מסי הוא אחד משחקני הבית לצורך העניין.
בטענתך לגביי נבחרת ארגנטינה בעצם תמכת בדבריי, יש לנבחרת ארגנטינה שחקנים מדהימים ואיכותיים ביותר, מסי אף פעם לא יודע מה לעשות שיש עוד כוכבים גדולים לידו הוא לא השחקן שיבלוט מעל כולם להיפך הוא תמיד כבוי ולא משנה תחת איזה מאמן ושחקנים היו לידו ( כך שאולי כן ניתן לראות כיצד הוא היה בקבוצה אחרת)
לסיכום אני פשוט טוען שמסי צריך יותר את ברצלונה מאשר ברצלונה צריכה אותו
אם תעביר את מסי לשחק בלעגי צאבי ואינייסטה לידו הוא לא יהיה כמו שעושים ממנו היום.
לא אמרתי פעם אחת על סוף סוף עידן בברצלונה, דווקא כפי שאמרתי שבגלל שהם בנויים על קבוציות הם לצערי ימשיכו להיות בטופ
לגבי מסי ציינתי שהוא פנומן ושחקן מדהים ומן הסתם ברור שיש משחקים שהוא מתעלה מעל כולם כדוגמת השערים נגד מילאן
נכון שיותר קשה לבדוק את טענותיי כיוון שמסי לא שיחק בעוד קבוצות ( הוא יודע מה הוא עושה הממזר) אבל , שוב אם תיקח ממסי את צאבי ואינייסטה הוא לא יהיה חצי ממה שהוא משחק איתם
בנוסף ברצלונה לא נבנתה סביבי צאבי ואינייסטה , היא משחקת על שיטה שאליה מוקפצים לרוב שחקני בית הטובים ביותר שיכולים לאייש את העמדות ולשאר מחזקת בשחקני חוץ, מסי הוא אחד משחקני הבית לצורך העניין.
בטענתך לגביי נבחרת ארגנטינה בעצם תמכת בדבריי, יש לנבחרת ארגנטינה שחקנים מדהימים ואיכותיים ביותר, מסי אף פעם לא יודע מה לעשות שיש עוד כוכבים גדולים לידו הוא לא השחקן שיבלוט מעל כולם להיפך הוא תמיד כבוי ולא משנה תחת איזה מאמן ושחקנים היו לידו ( כך שאולי כן ניתן לראות כיצד הוא היה בקבוצה אחרת)
לסיכום אני פשוט טוען שמסי צריך יותר את ברצלונה מאשר ברצלונה צריכה אותו
אם תעביר את מסי לשחק בלעגי צאבי ואינייסטה לידו הוא לא יהיה כמו שעושים ממנו היום.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מתי בדיוק מסי סחף אחריו את הנבחרת אחריו, מאיזה משחק הוא התחיל לסחוף, וובקשה לא לתת לי דוגמא של משחק עם גול ניצחון או שער עם ביצוע אישי יפה, גם עבאס סאוון כבש שיוון מדהים נגד אירלנד אבל זה לא אומר שהוא סחף את הנבחרת אחריו!!tomer_h כתב:להוסיף למה ש-sheva23 אמר, לא מסכים גם לגבי הנבחרת, מסי בשנתיים האחרונות בהחלט כוכב וסוחף אחריו גם בנבחרת ארגנטינה, המבחן הגדול שלו יהיה במונדיאל הקרוב....
eyal8a, אתה אוהד ארגנטינה ואני צריך לעשות בשבילך שיעורי בית?
כמה דוגמאות למוקדמות המונדיאל -
ארגנטינה - ונצואלה 0:3 - שער ושני בישולים.
ארגנטינה – אורוגוואי 0:3 שני שערים ומעורבות מכרעת בשער השלישי.
ארגנטינה - פרגוואי 1:3 מסי עם שער ואינספור הזדמנויות אחרות לכיבוש.
קולומביה-ארגנטינה 2:1 מסי עם שער ועזרה לשער שני וחשוב לנצחון חוץ.
אם תרצה, יש עוד.
בסה"כ, מסי סיים את 2012 בנבחרת עם 12 שערים ב-9 הופעות!! ממש לא שער יפה אחד או מבצע אישי...
כמו שכתבתי, בשנתיים האחרונות מסי הוא הכוכב הבלעדי של נבחרת ארגנטינה, הוא כובש ומבשל ללא הרף בנבחרת ולא פחות יוקרתי מזה כבש כבר פעמיים שלושער - נצחון ידידותי על שוויץ, 3:1 ונצחון יוקרתי לא פחות מאשר מוקדמות מונדיאל -
נצחון במשחק ידידות 4:3 על ברזיל! שהוא כובש שלושער.
having said that
כמו שכתבתי קודם, המבחן האמיתי שלו יהיה במונדיאל הקרוב.
כמה דוגמאות למוקדמות המונדיאל -
ארגנטינה - ונצואלה 0:3 - שער ושני בישולים.
ארגנטינה – אורוגוואי 0:3 שני שערים ומעורבות מכרעת בשער השלישי.
ארגנטינה - פרגוואי 1:3 מסי עם שער ואינספור הזדמנויות אחרות לכיבוש.
קולומביה-ארגנטינה 2:1 מסי עם שער ועזרה לשער שני וחשוב לנצחון חוץ.
אם תרצה, יש עוד.
בסה"כ, מסי סיים את 2012 בנבחרת עם 12 שערים ב-9 הופעות!! ממש לא שער יפה אחד או מבצע אישי...
כמו שכתבתי, בשנתיים האחרונות מסי הוא הכוכב הבלעדי של נבחרת ארגנטינה, הוא כובש ומבשל ללא הרף בנבחרת ולא פחות יוקרתי מזה כבש כבר פעמיים שלושער - נצחון ידידותי על שוויץ, 3:1 ונצחון יוקרתי לא פחות מאשר מוקדמות מונדיאל -
נצחון במשחק ידידות 4:3 על ברזיל! שהוא כובש שלושער.
having said that
כמו שכתבתי קודם, המבחן האמיתי שלו יהיה במונדיאל הקרוב.
איזה שחקנים מדהימים יש לארגנטינה?רק בחלק הקידמי. בהגנה יש שם יותר ליצנים מההגנה של בארסה השנה.
מראדונה הביא מונדיאל ב 86 מול מי בדיוק?מול מי הוא התחרה בדיוק?הייתה אז איזו מעצמת על בדרך שלו?מסי נלחם במפלמות כמו ספרד (בארסה וריאל) וגרמניה (באיירן מינכן)
לגבי ההצלחה של מראדונ ה בנפולי...זה היה לפני עידן חוק בוסמן.קבוצות התבססו על שחקנים מקומיים והיה מותר רק שני זרים בקבוצה.שנתיים לפני נאפולי וארנה (או קבוצה בשם דומה) לקחה אליפות באיטליה עם כוכב דני,מישהו מזכיר את זה בכלל?בטח שלא שלא יפגע בשם מראדונה.
בגלל אוהדים ארגנטינאים כאן ובמיוחד בארגנטינה אני מאחל לארגנטינה תמיד הפסד,גם שמסי משחק שם,לא מגיע להם בכלל שחקן כזה.
מסי זה השחקן הטוב בהיסטוריה.מה שהוא עושה בכדורגל ובכזו עיקביות לא נראה מעולם.רק שהוא יפרוש יבינו מה היה לנו פה.מראדונה היה עיקבי כמו מסי?לא קרוב אפילו.
בעידן של מראדונה לא היה אינטרנט וטוויטר ובלוגים ופורומים.היום כל משחק שמסי לא מבקיע,גם שהוא עולה פ]צוע כמו אתמול הכותרות לא הופיע למשחק,בדיחה עלובה.בשנות השמונים שחקנים לא הבקיעו חודשיים או נתנו בישול פעם בשבועיים וכל העולם חגג.איפה היום ואיפה שנות השמונים.
מראדונה הביא מונדיאל ב 86 מול מי בדיוק?מול מי הוא התחרה בדיוק?הייתה אז איזו מעצמת על בדרך שלו?מסי נלחם במפלמות כמו ספרד (בארסה וריאל) וגרמניה (באיירן מינכן)
לגבי ההצלחה של מראדונ ה בנפולי...זה היה לפני עידן חוק בוסמן.קבוצות התבססו על שחקנים מקומיים והיה מותר רק שני זרים בקבוצה.שנתיים לפני נאפולי וארנה (או קבוצה בשם דומה) לקחה אליפות באיטליה עם כוכב דני,מישהו מזכיר את זה בכלל?בטח שלא שלא יפגע בשם מראדונה.
בגלל אוהדים ארגנטינאים כאן ובמיוחד בארגנטינה אני מאחל לארגנטינה תמיד הפסד,גם שמסי משחק שם,לא מגיע להם בכלל שחקן כזה.
מסי זה השחקן הטוב בהיסטוריה.מה שהוא עושה בכדורגל ובכזו עיקביות לא נראה מעולם.רק שהוא יפרוש יבינו מה היה לנו פה.מראדונה היה עיקבי כמו מסי?לא קרוב אפילו.
בעידן של מראדונה לא היה אינטרנט וטוויטר ובלוגים ופורומים.היום כל משחק שמסי לא מבקיע,גם שהוא עולה פ]צוע כמו אתמול הכותרות לא הופיע למשחק,בדיחה עלובה.בשנות השמונים שחקנים לא הבקיעו חודשיים או נתנו בישול פעם בשבועיים וכל העולם חגג.איפה היום ואיפה שנות השמונים.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
חבר'ה, עזבו ויכוחים, זה לא ממש משנה...
אני גם לא חושב שזה סוף עידן, קצת חיזוק במקומות הנכונים והמכונה תמשיך במלוא הכח קדימה.
אבל, היום יש את חצי הגמר השני, והוא הולך להיות צמוד ומרתק (לדעתי לפחות).
בהצלחה לדורטמונד...
אני גם לא חושב שזה סוף עידן, קצת חיזוק במקומות הנכונים והמכונה תמשיך במלוא הכח קדימה.
אבל, היום יש את חצי הגמר השני, והוא הולך להיות צמוד ומרתק (לדעתי לפחות).
בהצלחה לדורטמונד...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
סמי חדירה יכול לשחק מקסימום בליגת העל שלנו..
לא ברור לי מה הוא עושה בליגת האלופות..
לא ברור לי מה הוא עושה בליגת האלופות..
...
כל עוד מסי בבארסה זה לא סוף עידן.אם בעונה כזו בארסה לוקחת אליפות בהליכה ומגיעה לחצי גמר צ'מפיונס זה אומר הכל.צריך רכש טוב והכל יהיה בסדר,אם יחשבו בבארסה בשנה הבאה שסאנצ'ס אלבס וייה וצמד הבלמים של בארסה עדיין מספיקים בכושרם וביכולת שלהם לרמה של בארסה האגדית שהורגלנו שום דבר לא ישתנה.זה לא הולך לקרות.יגיע רכש נקווה שהפעם יפגעו בינגו זה כל הסיפור.