Xtreamer, מישהו מכיר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
כל חבר אתר יכול לפתוח בעצמו סקר, אך אני חושב שפתיחת סקר כזה כיום לא תשקף בנאמנות את מה שהמכשיר יכול להציע. בקושחות הקרובות המכשיר אמור להשתפר פלאים וחבל ליצור רושם לא נכון.
אזהרה, היום קיבלתי מ-TNT שאני צריכה לשלם 148 ש"ח על המשלוח, התקשרתי אליהם, והם התנצלו שזאת טעות
רשום על החבילה ועל החשבונית אצלם שזה DDP - הכוונה ללא תשלום.
אמרו שיסדרו וזאת טעות.
אפילו רשום שהחבילה שווה 26$ !!!
ח'ברה אם אתם מקבלים מתנה כזאת מ-TNT אז אתם לא צריכים לשלם ורשום להם שזה DDP!!!
נראה מחר שיחזרו אלי ויגידו שהכל בסדר אני אעדכן.
רשום על החבילה ועל החשבונית אצלם שזה DDP - הכוונה ללא תשלום.
אמרו שיסדרו וזאת טעות.
אפילו רשום שהחבילה שווה 26$ !!!
ח'ברה אם אתם מקבלים מתנה כזאת מ-TNT אז אתם לא צריכים לשלם ורשום להם שזה DDP!!!
נראה מחר שיחזרו אלי ויגידו שהכל בסדר אני אעדכן.
עדכון קושחה?
זיו , כשאתה כותב עדכון קושחה מבין שזה כבר לא יהיה לכאלו שכבר קיבלו את המכשיר ?
ולשאלת אחרים כאן :
סהכ המכשיר נותן תמורה הולמת לכסף. כסף קטן = ביצועים ושרות קטנים. אין לי טענות. הסיכון היה שלנו מלכתחילה בהחלטה ללכת על מכשיר רק על בסיס מפרט טכני ללא חוו"ד מסודרות
אם הייתי צריך להחליט שוב לא הייתי רוכש אותו . אולי מחכה לעדכון קושחה ותוכנה הבאים ואולי בודק גם אחרים.
אך זו כאמור חכמה בדיעבד.
ולשאלת אחרים כאן :
סהכ המכשיר נותן תמורה הולמת לכסף. כסף קטן = ביצועים ושרות קטנים. אין לי טענות. הסיכון היה שלנו מלכתחילה בהחלטה ללכת על מכשיר רק על בסיס מפרט טכני ללא חוו"ד מסודרות
אם הייתי צריך להחליט שוב לא הייתי רוכש אותו . אולי מחכה לעדכון קושחה ותוכנה הבאים ואולי בודק גם אחרים.
אך זו כאמור חכמה בדיעבד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
dayanjak,
אני מדבר על זוג הקושחות הבאות.
אני מדבר על זוג הקושחות הבאות.
תודה. אין צער - PCH-110 שלי עובד, לא בוער ליFalcon1 כתב:קודם כל,
משתתף בצערך. (זה הסיכון בלהיות ראשון, אני מניח).
...
יש פורום רשמי, אפשר להתרשם שם.ובקשר לשאלתך,
הטעם הוא לראות אם בסך הכל אנשים מרוצים ממה שקנו.
אם עוד אנשים היו מתלוננים על כך שהמוצר גרוע , אז אנשים אחרים היו מחכים עוד קצת לפני שהיו קונים או לא קונים בכלל.
....
RMA שלי #35 ו יש כבר אנשים אחריי
תראה - מי שכבר קיבל את המכשיר ויש לו מה להגיד עליו (ולא חסר מה להגיד), עושה את זה בפורומים של היצרן, שם זה יותר אפקטיבי, כי יש תפוצה רחבה של בעלי המכשיר וגם היצרן עצמו קורא ומגיב לעתים.Falcon1 כתב:קודם כל,
משתתף בצערך. (זה הסיכון בלהיות ראשון, אני מניח).
ובקשר לשאלתך,
הטעם הוא לראות אם בסך הכל אנשים מרוצים ממה שקנו.
אם עוד אנשים היו מתלוננים על כך שהמוצר גרוע , אז אנשים אחרים היו מחכים עוד קצת לפני שהיו קונים או לא קונים בכלל.
למנהלי האתר,
היה נחמד אם היו מתפרסמים פה סקרים פתוחים לחברי האתר על מידת שביעות רצון על הציוד שברשותם. - רעיון....
אז אם אתה רוצה לקבל את התמונה האמיתית והמלאה לגבי היתרונות והחסרונות שלו - תקרא קצת בפורומים האלה.
http://forum.xtreamer.net/index.php
ואם אתה רוצה את חוות דעתי האישית על המכשיר -
ראשית אני אסביר את השיקולים שלי כששקלתי לקנות סטרימר ולמה קניתי אותו :
עד לאחרונה הייתי משתמש SD פשוט, עם פלזמה SD ויס מקס ,DVD של פיוניר בלי USB, ורסיבר של דנון.
הורדתי סרטי DIVX, צרבתי על DVD ונהניתי. לא אהבתי את הטרחה של הצריבה וחוסר הספונטניות שאם בא לי לראות סרט עכשיו אני צריך לקום, לצרוב או סתם למצוא את הDVD הנכון. עצלן..
אז השתדרגתי - קיבלתי בהשאלה מחבר APPLE TV, שאחרי שפרצתי אותו איפשר לי לראות את אותם סרטי DVIX ישירות מהמחשב בחיבור אלחוטי. כבונוס קיבלתי את הפיצ'רים הנוספים של תקצירים וטריילרים אוטומטיים.
ואז עברתי לפלזמה HD READY 50PV80, ויס מקס HD, וקצת 'נפתחו לי העיניים', והבנתי שהגיע הזמן לעבור לסרטי HD, למרות שאני עדיין רואה SD, תלוי מה יש.
אז מבחינתי הסטרימר שאני קונה בנקודת הזמן הזאת צריך היה לספק את האפשרות לראות SD וHD בנוחות, אם אפשר גם לקבל JUKEBOX מה טוב. כל השאר מבחינתי זה NICE TO HAVE. יש לי רסיבר שמפענח DTS, אז זה לא היה לי קריטי. עוד דבר שהיה חשוב לי - מהירות תגובה. אני חסר סבלנות בקטעים האלה והAPPLE TV שיגע אותי, אז זה מבחינתי גם היה קריטריון, שהתפריטים יעבדו מהר.
מה עוד - לא רציתי להתעסק עם המרת כתוביות, וכמובן שרציתי להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר תמורת הכסף.
כמובן שישר בדקתי את הNMT למיניהם, אבל התבאסתי להוציא 1300 ש"ח על מכשיר שנחשב 'מיושן', ונראה די איטי ממה שראיתי.
הWDTV נפסל בגלל הכתוביות, למרות שזה לוקח 'רק דקה'. לא רוצה להתעסק, ויש לו עוד כל מיני מגבלות.
את הXTREAMER קניתי במחיר קרוב לWDTV, חצי מNMT, עושה כל מה שרציתי, ובעתיד יעשה עוד הרבה יותר.
בנוסף הוא גם קטן ונייד - אז אין בעיה לשים אותו בתיק ולקחת אותו לכל מקום.
הייתי מוכן מראש לזה שאני קצת מהמר פה ובטוח אצטרך להתמודד עם כל המחלות ילדות הצפויות למוצר כזה, כל עוד ברמה הבסיסית הוא עובד ועושה מה שאני צריך.
מבחינתי - רכישה מוצלחת (ולא בקטע של דיסוננס קוגנטיבי, אני יודע להודות כשאני אוכל אותה..),
שני חברים שלי כבר הזמינו אחרי שראו אותו אצלי. אני מבחינתי ממליץ עליו לכל מי שמבין שהוא טיפה יצטרך להיות סבלני לכל מיני באגים קטנים, ולחכות לעדכונים שלאט לאט יפתרו את כל הבעיות.
מה שחשוב שברור כרגע שהחומרה יודעת לעשות את העבודה מבחינת כוח עיבוד - 1080P רץ חלק, גם עם ביטרייט גבוה.
התפריטים אכן מהירים ונוחים.
חשוב מאד שיש חברה שעומדת מאחורי המוצר, קשובה מאד לדרישות הלקוחות באופן הכי ישיר שאפשר, מאד משתדלים לעשות הכל כדי לרצות את הלקוחות. מעבר לזה - הקושחה תהיה בקוד פתוח וזאת כבר סיבה מצויינת לצפות לאינסוף אפשרויות והפתעות. רק קצת סבלנות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
Re: עדכון קושחה?
שדרוג קושחה - זה אומר שגם למי שכבר רכש זה יגיע - זה פשוט שדרוג "התוכנת הפעלה" של הסטרימר.dayanjak כתב:זיו , כשאתה כותב עדכון קושחה מבין שזה כבר לא יהיה לכאלו שכבר קיבלו את המכשיר ?
ולשאלת אחרים כאן :
אך זו כאמור חכמה בדיעבד....
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש פורום רשמי, אפשר להתרשם שם.
RMA שלי #35 ו יש כבר אנשים אחריי...
תודה.
אז רק נשארו סוגיות המאוורר והאודיו.
אני לא כל כך מבין, אם הם נותנים אפשרות לכבות את המאוורר או להנמיך עוצמתו, זה לא יעשה נזק למעבד?!
הוא לא יתחמם, השאלה היא: האם זה סיכון לכבות את המאוורר. מה עם 1080?? המעבד בטוח יתחמם.
אם הם יעברו למאווררים שקטים ויעילים וייתמכו בכל פורמטי האוריו החדשים, אז זה יפתור כבר את כל הדילמות, לא?!
סוגיית המאוור אצלי נפתרה כבר בעדכון הראשון .לפני העדכון היה רעש חזק לאחר העדכון רעש נמוך מאוד -ממש לא מהווה בעיה.
הבעיות העיקריות אצלי כרגע - 1|)לא רואה כתוביות בעברית.
2)סרטי 1080P מסויימים קופצים 3)חיבור אלחוטי מחייב הקצאת IP אוטמטית ואצלי כל הרשת הינה בהקצאה ידנית
הבעיות העיקריות אצלי כרגע - 1|)לא רואה כתוביות בעברית.
2)סרטי 1080P מסויימים קופצים 3)חיבור אלחוטי מחייב הקצאת IP אוטמטית ואצלי כל הרשת הינה בהקצאה ידנית
לי יש את המכשיר כבר יותר משבוע .מאחר ואני חדש בתחום מתקשה להיתחבר לשיתוף ברשת ולהנות מהיכולות של המכשיר בנושא הזרימה של תכנים מהמחשב והרשת,נסיתי ללמוד על הנושא דרך הפורום באתר ולפי המדריך המצורף ללא הצלחה.לא יודע מאיפא להתחיל?איזה תוכנות עלי להתקין ואיך להגדירן(סמבה)?הבעיה הגדולה הינה החיבר לרשת ניסיתי רשת קוית וגם אלחטית(g) ללא הצלחה.צריך עזרה
.למי שיש מכשיר ויודע כיצד להגדיר אנא אם אפשר לעזור באופן פרטי (גם בתשלום אפשרי) תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
חיברת אותו לרשת? האם אתה מצליח לגלוש ליו טיוב ואתרים אחרים? זה שלב א' - לדעת שהוא מחובר לרשת החוטית (יש לך ראוטר כן?)
שלב שני - הכי פשוט - תיגש לספרייה שלך שאתה רוצה לחלוק - כפתור ימני SHARING - כמובן תעשה בלי סיסמא, תן שם... והשיתוף אמור לעבוד
אם לא מסתדר - פתח שרשור ייעודי.
שלב שני - הכי פשוט - תיגש לספרייה שלך שאתה רוצה לחלוק - כפתור ימני SHARING - כמובן תעשה בלי סיסמא, תן שם... והשיתוף אמור לעבוד
אם לא מסתדר - פתח שרשור ייעודי.
מצליח לגלוש ליו טיוב .עשיתי SHARING לתיקיה יעודית רואה את הכתובת של האקסטרימר ב- Network Connections אך לא מצליח לראות את התיקיה מהאקסטרימר.Itay_Pollak כתב:חיברת אותו לרשת? האם אתה מצליח לגלוש ליו טיוב ואתרים אחרים? זה שלב א' - לדעת שהוא מחובר לרשת החוטית (יש לך ראוטר כן?)
אם לא מסתדר - פתח שרשור ייעודי....
אני רואה שהדעות חלוקות לגבי המכשיר.
karpe אומר שהוא מריץ סרטי 1080P חלק, והוא תומך בכתוביות עבריות.
dayanjak אומר הפוך- הנגן מקרטע בסרטי 1080P ולא תומך בכתוביות.
חצי מהאנשים אומרים שהוא מת אחרי שבוע, וחצי האחר שהוא Best value for money (לא רק בתאוריה).
מומלץ להזמין בציפייה דרוכה לעידכון קשוחה הבא או לא?
karpe אומר שהוא מריץ סרטי 1080P חלק, והוא תומך בכתוביות עבריות.
dayanjak אומר הפוך- הנגן מקרטע בסרטי 1080P ולא תומך בכתוביות.
חצי מהאנשים אומרים שהוא מת אחרי שבוע, וחצי האחר שהוא Best value for money (לא רק בתאוריה).
מומלץ להזמין בציפייה דרוכה לעידכון קשוחה הבא או לא?