Xtreamer, מישהו מכיר?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
וואי וואי,
טוב אז כנראה שאני אחכה עוד קצת או שאחכה עוד קצת הרבה ל C-200 של PopcornHour.
מבחינתי אם המכשיר סובל כל כך הרבה מבעיות גדלות (עד כדי מצב שהוא שובק חיים), אז גם 50 ש"ח לא הייתי משלם עליו.
הלוואי והבעיות ייפתרו כי זה באמת מכשיר מעניין (אם הוא עובד).
מבחינתי אם המכשיר סובל כל כך הרבה מבעיות גדלות (עד כדי מצב שהוא שובק חיים), אז גם 50 ש"ח לא הייתי משלם עליו.
הלוואי והבעיות ייפתרו כי זה באמת מכשיר מעניין (אם הוא עובד).
נושא הזרמת 1080P אמור להייצב בFW הבא.incohen13 כתב:אני רואה שהדעות חלוקות לגבי המכשיר.
karpe אומר שהוא מריץ סרטי 1080P חלק, והוא תומך בכתוביות עבריות.
dayanjak אומר הפוך- הנגן מקרטע בסרטי 1080P ולא תומך בכתוביות.
חצי מהאנשים אומרים שהוא מת אחרי שבוע, וחצי האחר שהוא Best value for money (לא רק בתאוריה).
מומלץ להזמין בציפייה דרוכה לעידכון קשוחה הבא או לא?...
לגבי כתוביות - יש למכשיר בעיה להציג קבצי SRT כאשר בקובץ MKV יש כתוביות מובנותבמקרה כזה הוא יציג את הכתוביות המובנות או שלא יציג בכלל כתוביות, בסרטים ללא כתוביות מובנות אין בעיה.
בכל מקרה, גם זה אמור להיפתר בקרוב.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

ומכשירים מתים אפשר רק לקבור לצערנו ... כי עד שיגיע חלופי כבר ייצא סטרימר אחר ב 98$ וכמובן שנזמין אותו לפני.dror1 כתב:נושא הזרמת 1080P אמור להייצב בFW הבא.incohen13 כתב:אני רואה שהדעות חלוקות לגבי המכשיר.
חצי מהאנשים אומרים שהוא מת אחרי שבוע, וחצי האחר שהוא Best value for money (לא רק בתאוריה).
לגבי כתוביות - יש למכשיר בעיה להציג קבצי SRT כאשר בקובץ MKV יש כתוביות מובנותבמקרה כזה הוא יציג את הכתוביות המובנות או שלא יציג בכלל כתוביות, בסרטים ללא כתוביות מובנות אין בעיה.
בכל מקרה, גם זה אמור להיפתר בקרוב....
1080P עובד חלק מבחינת החומרה. יש פה ושם קידודים מוזרים שעדיין לא עובדים טוב, אבל אין לי מדגם גדול של סרטים לבדוק. מה שבדקתי אצלי עבד. יש דיווחים על כאלה שלא עובדים טוב - אבל זה לא בעיית חומרה, אז זה ייפתר בקושחות הבאות. גם לפופקורן יש 'פינות' כאלה. עם כמות הוריאציות של קידודים שיש בחוץ קשה לבדוק הכל.incohen13 כתב:אני רואה שהדעות חלוקות לגבי המכשיר.
בקשר לכתוביות - עובד כמו גדול. יש באג אחד שבסרטי MKV בלבד, כשיש תרגום מוטמע כלשהו בסרט, לא ניתן לבחור תרגום מקובץ חיצוני. גם זה ידוע וייפתר.
אלה שמת להם המכשיר - תנחומי מקרב לב..מאד מבאס. מקווה שיפתרו לכם את הבעיה מהר.
שוב - למי שיש קצת סבלנות שווה לדעתי להזמין כבר עכשיו כי עד שהוא יקבל אותו בעוד חודש בערך - הרבה בעיות כבר ייפתרו, ושאר הבעיות ייפתרו בהמשך.
קצת לא מסתדר לי שהדילמה שלך היא בין "הקצוות" של עולם המזרימדיה (בין האקסטרימר ב 100 יורו לפופקורן החדש ב 220 יורו).Falcon1 כתב:וואי וואי,
הלוואי והבעיות ייפתרו כי זה באמת מכשיר מעניין (אם הוא עובד)....
לי זה נשמע שקול להתלבטות בין בין רכישת מזדה 2 למזדה 6... (אולי בסוף כדאי לקנות מזדה 3 וזהו
להבנתי המכשירים האלו לא ממש דומים, הם לא מתיימרים להיות דומים בתכונות או במחיר, וכנראה שמכוונים לפלח שונה מקרב רוכשי המזרימדיה.
קונטיינר המטרוסקה יכול להכיל בתוכו מספר תרגומים, כמו גם מספר פסי קול שונים.
ואם כבר מדברים על תרגום מובנה, יש עוד באג - כשכבר יש תרגום עברי מובנה בקובץ, הוא לא מוצג כראוי, במקום אותיות, מופיעים כל מיני סימנים מוזרים...
ואם כבר מדברים על תרגום מובנה, יש עוד באג - כשכבר יש תרגום עברי מובנה בקובץ, הוא לא מוצג כראוי, במקום אותיות, מופיעים כל מיני סימנים מוזרים...
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

אני רוצה סטרימר!!! 3 סימני קריאה מבטאים עד כמה אני רוצה.mediaplay כתב:קצת לא מסתדר לי שהדילמה שלך היא בין "הקצוות" של עולם המזרימדיה (בין האקסטרימר ב 100 יורו לפופקורן החדש ב 220 יורו).Falcon1 כתב:וואי וואי,
הלוואי והבעיות ייפתרו כי זה באמת מכשיר מעניין (אם הוא עובד)....
לי זה נשמע שקול להתלבטות בין בין רכישת מזדה 2 למזדה 6... (אולי בסוף כדאי לקנות מזדה 3 וזהו)
להבנתי המכשירים האלו לא ממש דומים, הם לא מתיימרים להיות דומים בתכונות או במחיר, וכנראה שמכוונים לפלח שונה מקרב רוכשי המזרימדיה....
אבל....
אני לא מוכן לשלם 100 אירו בשביל משהו שמראש הולך להעסיק אותי בלהפעיל אותו, כשיש חברה כבר זמן מה בשוק עם מוצר טוב, שאומנתם עולה עוד 100-150 דולר, אבל לפחות הוא עובד.
שלא תבין אותי לא נכון, אני בטוח שגם ל C-200 יהיו בעיות, אבל אלא יהיו בעיות אחרות, וכאלה שלא גורמות למכשיר למות, אלא אם הפלת אותו.
אני לא מאמין בזול, מהנסיון שלי זה הופך אחר כך ליקר מאוד.
ושני המכשירים הם סטרימרים, אז איך הם לא דומים??
אני חייב להשחיל מילה טובה לSYABAS והפופקורן A110...
(לא יכול להעיד על נגני NMT אחרים הגם שהם למעשה זהים) - מאז הקושחה הלפני אחרונה (את האחרונה לא התקנתי) לא קרה ולו פעם אחת שקובץ MKV 1080P עשה בעיות כל שהן (הניגון מכונן קשיח פנימי).
וכידוע לכם אני מאלה שמורידים מעט כל חודש..
לא מקרובלוקינג (ריבועים), לא גיהוקים , לא עצירות ולא תקיעות.
שאפו
(לא יכול להעיד על נגני NMT אחרים הגם שהם למעשה זהים) - מאז הקושחה הלפני אחרונה (את האחרונה לא התקנתי) לא קרה ולו פעם אחת שקובץ MKV 1080P עשה בעיות כל שהן (הניגון מכונן קשיח פנימי).
וכידוע לכם אני מאלה שמורידים מעט כל חודש..
לא מקרובלוקינג (ריבועים), לא גיהוקים , לא עצירות ולא תקיעות.
שאפו
אני די מרוצה מהמכשיר - בינתייים הוא עובד טוב במקום ה dvico 4100 - עדיין לא הצלחתי להזרים סרטים עם פסקול truehd/dts hd וממתין לגרסא החדשה (אולי הבעיה שלי בכבל HDMI ???)
כמעט ולא נתקלתי בסרטים שלא הוזרמו בצורה תקינה (חוץ מבעיית התרגומים בסרטים עם תרגום מובנה
)
אבל אני במילואים - אז לא יצא לי יותר מדי לשחק
כמעט ולא נתקלתי בסרטים שלא הוזרמו בצורה תקינה (חוץ מבעיית התרגומים בסרטים עם תרגום מובנה
אבל אני במילואים - אז לא יצא לי יותר מדי לשחק
davidler כתב:מצליח לגלוש ליו טיוב .עשיתי SHARING לתיקיה יעודית רואה את הכתובת של האקסטרימר ב- Network Connections אך לא מצליח לראות את התיקיה מהאקסטרימר.Itay_Pollak כתב:חיברת אותו לרשת? האם אתה מצליח לגלוש ליו טיוב ואתרים אחרים? זה שלב א' - לדעת שהוא מחובר לרשת החוטית (יש לך ראוטר כן?)
שלב שני - הכי פשוט - תיגש לספרייה שלך שאתה רוצה לחלוק - כפתור ימני SHARING - כמובן תעשה בלי סיסמא, תן שם... והשיתוף אמור לעבוד
אם לא מסתדר - פתח שרשור ייעודי.......
כפי שמופיע בשרשור הנ"ל לכל מי שרכש את האקסטרימר ומתקשה להיתחבר או ליצור שיתוף ברשת ממליץ לנסות את התוכנה. תודה
"הללויה הצלחתי וזה תודות לשרשר הזה:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30 בפורום רשתות ואינטרנט באתר.הזיהוי של התקיות שבשיתוף במחשב על ידי האקסטרימר בוצע לאחר התקנת התוכנה : WinsockxpFix.exe
כפי שמופיע בשרשור הנ"ל לכל מי שרכש את האקסטרימר ומתקשה להיתחבר או ליצור שיתוף ברשת ממליץ לנסות את התוכנה. תודה"
מעולה, אני מציע שתפרסם את זה גם בפורום הרשמי של Xtreamer, אני בטוח שזה יעזור להרבה אנשים..........
כפי שמופיע בשרשור הנ"ל לכל מי שרכש את האקסטרימר ומתקשה להיתחבר או ליצור שיתוף ברשת ממליץ לנסות את התוכנה. תודה"
מעולה, אני מציע שתפרסם את זה גם בפורום הרשמי של Xtreamer, אני בטוח שזה יעזור להרבה אנשים..........
נערך לאחרונה על ידי dror1 ב 24/07/2009 0:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
חמודי
חיברתי היום את הXtreaner . איזה חמודי.
כמה קל לתפעול לעומת ה-HDX שלי שאף שבק חיים (ונשלח חזרה לסין ועקבותיו לו נודעו).
לא עדכנתי עדיין דבר והכל עובד במהירות. שום בעיה עם MKV ונראה שגם עם DTS.
אם זה הבסיס, נראה שלאחר עדכוני הקושחה שבדרך זה יהיה סטרימר מוביל.
וכמובן המחיר המצחיק...
ובהזדמנות זו . מה הדיסק המתאים להתקנה במכשיר.
אלי
כמה קל לתפעול לעומת ה-HDX שלי שאף שבק חיים (ונשלח חזרה לסין ועקבותיו לו נודעו).
לא עדכנתי עדיין דבר והכל עובד במהירות. שום בעיה עם MKV ונראה שגם עם DTS.
אם זה הבסיס, נראה שלאחר עדכוני הקושחה שבדרך זה יהיה סטרימר מוביל.
וכמובן המחיר המצחיק...
ובהזדמנות זו . מה הדיסק המתאים להתקנה במכשיר.
אלי