מפת בתי-הקפה של HTCafe
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
מואה
מואה
המקום היחיד בדרך לאילת שאפשר לשתות אספרסו משתמשים בקפה אילי וגם האוכל לא רע
פעם עצרתי בכל מזנון בדרך ובכל תחנת דלק וזה היה המקום היחיד עם מכונת אספרסו ועוד חמה
ממוקם בצד שמאל מיד אחרי צופר על הירידה "לדרך הבשמים"כ120 ק"מ לפני אילת .
המקום היחיד בדרך לאילת שאפשר לשתות אספרסו משתמשים בקפה אילי וגם האוכל לא רע
פעם עצרתי בכל מזנון בדרך ובכל תחנת דלק וזה היה המקום היחיד עם מכונת אספרסו ועוד חמה
ממוקם בצד שמאל מיד אחרי צופר על הירידה "לדרך הבשמים"כ120 ק"מ לפני אילת .
נערך לאחרונה על ידי docfeelgood ב 25/11/2010 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
2 כוסות אספרסו קצר בגרנד קניון חיפה -
1)קפה קפה- היה נורא היה בו מרירות של קפה שנשרף אם טעם ריק בפה ואפטר טייסט אסון! פשוט להתרחק!
2)עוגת גזר במנדרין מדהימה!!! אספרסו קצר- קודם כל אני מאוד אוהב את ההגשה שלהם אם הכוסית סודה ליד האספרסו אבל!
האספרסו היה בעיתי לדעתי היה שרוף היה מאוד מר ולא מהצד של התערובת, לפי צבע הקרמה החליטה קיבלה המון בלונד שזה מה שהרס את הטעם כנראה.
1)קפה קפה- היה נורא היה בו מרירות של קפה שנשרף אם טעם ריק בפה ואפטר טייסט אסון! פשוט להתרחק!
2)עוגת גזר במנדרין מדהימה!!! אספרסו קצר- קודם כל אני מאוד אוהב את ההגשה שלהם אם הכוסית סודה ליד האספרסו אבל!
האספרסו היה בעיתי לדעתי היה שרוף היה מאוד מר ולא מהצד של התערובת, לפי צבע הקרמה החליטה קיבלה המון בלונד שזה מה שהרס את הטעם כנראה.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
קפה ג'ו בשכונת נאות אפקה ב' (אלתרמן פינת לאה) - אני מבקר מדי פעם באזור ומאוד מחבב את המטבח שלהם (כריך חזה עוף מצוין עם פלפלים קלויים ובטטות צלויות, תענוג
).
בד"כ אני לוקח אספרסו קצר שיוצא חביב מאוד אבל הפעם ביקשתי ריסטרטו.
הסתכלו עלי במבט מוזר אבל האחמ"ש ניגש וביקש הסבר מדויק מה זה.
ניהלנו דיון של 10 דק' בערך על כמות קפה למנות אספרסו שונות, כמות מים לכפול "קצר" או "ארוך" (מבחינתם כפול קצר זה 60 מ"ל, נו שווין), בסוף קיבלתי מה שרציתי - כמות כפולה של קפה, כ 45 מ"ל מים - הבריסטה עצר את הזרימה מוקדם יחסית והתקבל קפה מצוין - קרמה נהדרת על סף הטייגר סקין, מרוכז ומהנה, והוגש עם כוס מים בצד.
כשיצאתי ניגש אלי האחמ"ש, שאל איך היה ואמר שהוא הכין גם לעצמו אחד כדי להבין את ההבדל וזה אכן מוצלח
בד"כ אני לוקח אספרסו קצר שיוצא חביב מאוד אבל הפעם ביקשתי ריסטרטו.
הסתכלו עלי במבט מוזר אבל האחמ"ש ניגש וביקש הסבר מדויק מה זה.
ניהלנו דיון של 10 דק' בערך על כמות קפה למנות אספרסו שונות, כמות מים לכפול "קצר" או "ארוך" (מבחינתם כפול קצר זה 60 מ"ל, נו שווין), בסוף קיבלתי מה שרציתי - כמות כפולה של קפה, כ 45 מ"ל מים - הבריסטה עצר את הזרימה מוקדם יחסית והתקבל קפה מצוין - קרמה נהדרת על סף הטייגר סקין, מרוכז ומהנה, והוגש עם כוס מים בצד.
כשיצאתי ניגש אלי האחמ"ש, שאל איך היה ואמר שהוא הכין גם לעצמו אחד כדי להבין את ההבדל וזה אכן מוצלח
הפוך בסניף החדש של ארומה בביג ק.אתא- דבר ראשון אני חייב לציין שהציוד שלהם פשוט ברמה מעולה!! מטחנות של מאזר, מכונות ראש e61
נתחיל בכך שהלאטה ארט היה מצחיק( ואני חשבתי ששלי גרוע) ההקצפה בכללי הייתה מלאה בבועות והיתה פשוט גרועה, בהמשך הטעם שהיה נורא, ממש נורא אני באמת שלא הצלחתי להבין איזה עשב הם דוחפים לתערובות שלהם יש לה טעם נורא ביותר בהפוך פשוט חוויה גרוע
נתחיל בכך שהלאטה ארט היה מצחיק( ואני חשבתי ששלי גרוע) ההקצפה בכללי הייתה מלאה בבועות והיתה פשוט גרועה, בהמשך הטעם שהיה נורא, ממש נורא אני באמת שלא הצלחתי להבין איזה עשב הם דוחפים לתערובות שלהם יש לה טעם נורא ביותר בהפוך פשוט חוויה גרוע
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אחרי התקף נוסטלגיה
בימי רווקותי הארוכים והשמחים יצאתי כמעט כל יום לאבן גבירול. החל מהצייטלין ז"ל, המשך לאפרטו ז"ל, ויטאלי ז"ל, טריו ז"ל.
קצת בהיללה קפהנטו ובהורקנוס ובסוף התמקמתי יותר ביהודה מכבי.
היום אין שם כמעט כלום.
קצת בהיללה קפהנטו ובהורקנוס ובסוף התמקמתי יותר ביהודה מכבי.
היום אין שם כמעט כלום.
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 16/12/2010 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
קפה ג'ו בעזריאלי
היינו שניים והזמנו אספרסו כפול בקפה ג'ו בעזריאלי. מה כבר יכול להיות רע?!...
אז זהו, היה רע לתפארת........
הגיע נוזל דלוח, קרמה לבנבנה בעובי מיקרון. קראנו למלצר ותהינו מה הדבר הזה...
הוא, לעומת זאת, תהה מה לא בסדר "בקפה". הסברנו לו שלנוזל כזה לא קוראים קפה..., והאם ניתן לקרוא לבריסטה.
אז הוא שאל "מה זה בריסטה...". נכנענו...
אחמ"ש החליפה מיוזמתה. לא הבדל דרמטי.
כתבתי להנהלת "קפה ג'ו" תמיהה שבמקום בו מוצר הדגל הוא קפה, אין קפה נורמלי.
קבלתי תשובה שהם מודים לי ויערכו בירור מעמיק ויחזרו אלי.
נו שויין, עבר חודש וחצי ואני כולי ציפייה........
אז זהו, היה רע לתפארת........
הגיע נוזל דלוח, קרמה לבנבנה בעובי מיקרון. קראנו למלצר ותהינו מה הדבר הזה...
הוא, לעומת זאת, תהה מה לא בסדר "בקפה". הסברנו לו שלנוזל כזה לא קוראים קפה..., והאם ניתן לקרוא לבריסטה.
אז הוא שאל "מה זה בריסטה...". נכנענו...
אחמ"ש החליפה מיוזמתה. לא הבדל דרמטי.
כתבתי להנהלת "קפה ג'ו" תמיהה שבמקום בו מוצר הדגל הוא קפה, אין קפה נורמלי.
קבלתי תשובה שהם מודים לי ויערכו בירור מעמיק ויחזרו אלי.
נו שויין, עבר חודש וחצי ואני כולי ציפייה........