מחפש רכב מנהלים

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #91 

זה האתר הכי אמין לרכב בישראל.
אם אתה אומר בדיוק ההפך, כנראה שמה שנכתב שם בדיוק הפוך ממה שהיית רוצה שיהיה כתוב שם.
"משוחד"? לגבי תחום הרכב, מי יותר משוחד - הוא, או בעל אינטרס שעובד בסוכנות רכב בתחום המכירות?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #92 

טוב, לרוני אהרונוביץ אין הרבה חיבה ליבואן טויוטה אותו הוא כינה פעם בשם התואר הלא מחמיא "שקרן". כשזה מגיע לרמה הזו קצת קשה לבקש מטלHD שיחווה דעה על האובייקטיביות של netcar.co.il
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #93 

גיליתי שאני משום מה אוהב את הפורום כאן, ומעדיף את דעותיכם על גבי אתר שבו אין לי מושג מי נגד מי.

אז כל כמה שנים תצטרכו לסבול שאלות כאלה מצידי :) לא נורא.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 13885
נתן תודות: 944 פעמים
קיבל תודות: 1091 פעמים

שרשור שלא נקרא #94 

nir11 כתב:זה האתר הכי אמין לרכב בישראל.
אם אתה אומר בדיוק ההפך, כנראה שמה שנכתב שם בדיוק הפוך ממה שהיית רוצה שיהיה כתוב שם.
"משוחד"? לגבי תחום הרכב, מי יותר משוחד - הוא, או בעל אינטרס שעובד בסוכנות רכב בתחום המכירות?
...
ההבדל הגדול ביננו הוא שאני צריך להיות בעל אינטרסים למותג שאני מייצג.
והוא כמייצג אתר להשוואת רכבים, אמור להיות אובייקטיבי לחלוטין !

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #95 

הוא האוביקטיבי ביותר שאפשר להעלות על הדעת.
אזכיר לך שזה האיש שהתפטר ממגזין אוטו בגלל שלא הסכים להכנע ללחץ המפרסמים לבטל את דרוג המכוניות והמבחנים ההשוואתיים.
אהרונוביץ הוא איש עם פגמים רבים, חלקם לא פשוטים, אבל הוא ללא ספק האיש הכי ישר בסצנת הרכב הישראלית.
מוזר שדווקא אותו מאשים בחוסר אוביקטיביות.

בעברית פשוטה, אהרונוביץ אמר "לא" לכסף, ושילם על זה מחיר עצום. זה האיש שאתה מאשים בחוסר אובייקטיביות?

אהרונוביץ שילם מחיר עצום בגלל שרצה לשמור על היושרה שלו. הלוואי שכל בעלי האתרים המקצועיים בארץ, היו מראים חצי מהיושרה שלו.

watersman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

אכן לאהרונוביץ מגרעות רבות, אך לטעמי הוא איש ישר, אמיץ ואובייקטיבי.

שרשור שלא נקרא #96 

nir11 כתב:הוא האוביקטיבי ביותר שאפשר להעלות על הדעת.
אזכיר לך שזה האיש שהתפטר ממגזין אוטו בגלל שלא הסכים להכנע ללחץ המפרסמים לבטל את דרוג המכוניות והמבחנים ההשוואתיים.
אהרונוביץ הוא איש עם פגמים רבים, חלקם לא פשוטים, אבל הוא ללא ספק האיש הכי ישר בסצנת הרכב הישראלית.
מוזר שדווקא אותו מאשים בחוסר אוביקטיביות.

בעברית פשוטה, אהרונוביץ אמר "לא" לכסף, ושילם על זה מחיר עצום. זה האיש שאתה מאשים בחוסר אובייקטיביות?

אהרונוביץ שילם מחיר עצום בגלל שרצה לשמור על היושרה שלו. הלוואי שכל בעלי האתרים המקצועיים בארץ, היו מראים חצי מהיושרה שלו.
...
מסכים עם ניר11.

שנים של עיון במאמריו, תגובותיו והפוסטים השונים, לימדו אותי כי האיש בוטה וחסר סבלנות, לוקה בדעות פוליטיות מהזן הקיצוני, ואופוזיציונר תמידי.

ואולם, התרשמותי כי האיש ישר וישיר, נלחם על דעותיו הן בנושאי רכב והן הפוליטיות ואני אישית 'מחזיק' ממנו כבר-סמכא ברמה גבוהה ביותר.

ולגבי שאלתו של עופר וכמי שנמצא בסיטואציה דומה מאד: באם באפשרותך להמתין לסביבות (ניחוש פרוע) סוף רבעון ראשון בשנה הבאה, מונדאו (החודש משלים 3 שנים עם היוצאת) המחודשת עם מנוע מודרני וגיר דמוי DSG, אמורה להוות חלופה ראוייה. בעדיפות שנייה מבחינתי לפחות, סקודה סופרב.

איציק

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #97 

הבחירה שלי.

[img2=550x412]http://www.crd-oldtimerreisen.de/pics/f ... oen-DS.jpg[/img2]

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #98 

חברים,
1. לא מכיר את הבחור מ-NETCAR ומכיוון שהוא לא פעיל כאן, דיון על מידותיו לא ממש נראה לי ראוי
2. בבקשה להתרכז בשרשור ולא להתברבר במיני דברים אחרים (שהם יפים כשלעצמם אך הופכים את השרשור לחסר ערך).

תודה מראש.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #99 

אני מבין שיש לך בעיה עם הסיטרואן :(

עכשיו אם להיות רצינייים, אני יודע באמת שהמון אנשים מרוצים מהסקודה שאמנם סובלת מתדמית העבר, אבל כבר מזמן זו לא אותה חברה.
אם תשאל את אבא שלי למשל, הוא לא יזוז מטויוטה, כבר שנים שהוא מחליף טויוטה בטויוטה חדשה.

השאלה ששאלו כאן, ואני חושב שהיא נכונה ושגם אתה צריך לשאול אותה, האם בהינתן העובדה שהרכב הזה הוא רכב שני וכבר יש מיניוואן במשפחה, אתה עדיין צריך רכב מנהלים, או שמא אתה יכול לצמצם גם בעלות הראשונית וגם בעלות האחזקה ולרכוש רכב קצת יותר קטן וחסכוני.
הרי רק לעיתים רחוקות (לפחות לפי מה שאני מבין) הספסל האחורי יהיה מלא. האם בשביל הפעמים הבודדות הללו שווה לך להשקיע את הסכום הנוסף?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #100 

אני חושש שעפר לכוד בסיטואציה שבה הוא מרגיש מחוייב לרכוש רכב גדול. אולי זה בגלל שבאיזה שהוא מקום הוא משווה גודל לנוחות נסיעה, אולי בגלל שמכריחים אותו, אולי בגלל שככה הוא רוצה.

לעומתו אני נוקט בדרך החלופית. רוב נסיעותי הן כשאני לבד ברכב. כל 3 המכוניות הקודמות שלי נמכרו כשספסל הישיבה מאחור במצב חדש ולי דווקא כן חשוב התנהגות כביש וביצועים. מה אני עושה? לוקח רכב יחסית קטן אבל ברמת האבזור הגבוהה ביותר שיש ואם אפשר גם עם גיר ידני (היבבה הטורדנית של גיר אוטומטי והרפיסות בתגובות שלו מוציאים אותי מדעתי).

אז פעם או פעמיים בשבוע יש נסיעה שבה צריך להסיע גם ילדים? וואלה, בשביל זה צריך להיסחב כל החיים עם מכונית מגודלת ברמת הגימור הבסיסית המוצעת בליסינג ועוד לשלם על זה יותר כסף כל חודש?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #101 

חברים, הסברתי את ההגיון כבר כמה פעמים.

1. אל תדאגו לתקציב שלי :)
2. אני ממש לא "לכוד" ואף אחד לא מכריח אותי דבר. כיף לי עם אוטו מנהלים מאובזר ונוח.
3. אני לא מחפש MUSCLE CAR וגם לא מכונית קטנה ויעילה.
4. אני לא פעם מוצא את עצמי סוחב 3 ילדים, כאשר אחד מהם על בוסטר ואחד נוסף עם כיסא ילדים.
5. מכיוון שהחברה שלי (אני מבעליה) עושה את הליסינג, אל חשש לאבזור, יש כמה דברים שאני כבר לא מסוגל לוותר עליהם. בעיקר סנסורי חניה (בתור אחד שחונה ממש, אבל ממש, גרוע). 100% מהשריטות על הרכב האחרון שלי הן הודות ללחץ זמן וחניות קטנות (אל חשש, לא פגעתי באף אחד, זה תמיד אני מול עמוד או מכשול אחר מהסוג הזה).

אני מעריך שהרכב הבא בתור (זה שיחליף את המיניוואן) כבר יהיה רכב אורבני קטן ונוח. בינתיים "אסבול" עם עוד ספינת מסע.

galborho
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #102 

עפר, עד כמה נכנס לשיקול התקציב? לפי המכוניות המדוברות אני מניח 160-200 כאשר סביבת ה200 (הפאסאט) נחשבת יקרה.
בהתחשב בסגמנט ובזה שלא פירטת לגמרי מה אתה מחפש ברכב אנסה לתמצת על קצה המזלג יתרונות\חסרונות עיקריים ברכבים הנפוצים.
מאזדה 6 - מעוצבת להפליא (גם מפנים) מרווחת ותנוחת הישיבה נוחה. בגרסת 2500 סמ"ק היא מאובזרת מאוד ומציעה בתמורה לעוד דלק ביצועים ואבזור עשיר. בקרוב מאוד (כנראה עד שתרכוש רכב כלשהו) נכנס מנוע חדש ל6 הזרקת דלק ישירה (כמו FSI של פולקסווגן) יציע עוד קצת ביצוןעים ב2 ליטר וחסכון בדלק.
המאזדה למרות שנוחה ומרווחת היא לא מהשקטות והנוחות ביותר (אם כי ההתנהגות יותר מתגמלת).

פאסאט מציע איכות הרכבה וחומרים שהם מעט מעל היפניות (אני מאוד אוהב "גרמניות" אבל היפניות השתפרו ומצמצמות פער, שעדיין קיים). נוחות הנסיעה טובה ושקטה. הביצועים וצריכת הדלק ב2 ליטר FSI נאים.
הבעייה של הפאסאט היא התמחור הלא מוצדק (לדעתי). אם זה לא מפריע לך אז מדובר האחלה רכב לדעתי (אבל רק בגרסאות המאובזרות - אחרת תתאכזב לגלות מרכב של כ200 אלף אבזור פנים דל).
האמינות של פולקס' היא מעורבות מדיווחים של אנשים חד משמעית קשה לומר. מנועי TSI מכילים עוד רכיב (הטורבו) שזה עוד משהו לרשימת הדברים שעלולים לשבוק אבל בסה"כ כנראה שהאמינות סטנדרטית במידה ושומרים עליו.

הונדה אקורד יקרה ומכאן עלות\תועלת שלה נמוכה כמו בפאסאט אבל האוטו מרווח, אמין (מנסיון), ואני אישית אוהב את העיצוב. האוטו נוח לדעתי.

אוונסיס אוטו עלום בארצנו ונחשב למיושן (סליחה טל) יחסית. אם משהו בו קוסם לך תנהג בו ותחליט. אני לא הייתי בוחר בו.

מונדאו ממידע פנימי (יש לנו חברים קרובים בדלק מוטורוס יבואן מאזדה פורד) סובלת לא מעט מהתפרקויות ויש בעיות כך שהאמינות, בגדול, לא מרשימה. עם זאת הרכב מרווח ביותר ומציע אבזור נדיב והחבילה איכותית. אולי תפול על אקזמפל שלא יסבול מתקלות?
הסחירות, אם נסתמך על העבר של מונדאו, לא מוצלחת כלל.

הסופרב בהחלט נחשבת לאלילת הקטגורייה וכביכול נהנת מכל העולמות - מרווחת ואיכותית, מתוחכמת, ביצועיסטית ולא יקרה יחסית. אלגנטית ולא מנקרת עיניים ושוב מרווחת (כי היא מאוד מרווחת בקטגוריה). השאלה היא על אמינות וזה אנשים בעלי הרכב יגידו וגם מוסכניקים (לך ושאל). הרכב יחסית חדש ולא מספיק זמן בשוק שתיהיה היסטוריה מהימנה (שוב כנראה שמוסכניקים יידעו הכי טטוב).

מאליבו פרמיטיבית אבל מרווחת וזולה. יש מי שאוהב את הכורסאות האמריקאיות...אני לא אוהב שהאוטו לא מצליח לפנות בלי להתנדנד כמו מתקן בלונה פארק.

מכיוון שאף אחד לא יביא הוכחות אותנטיות (אלא אם יש לו את הרכב שעליו הוא מדבר) הרי שהכל בגדר דעה, אז את דעתי הבעתי פה בתמצות (יחסי) ואם אני הייתי בוחר אז סופרב\פאסאט אקורד\6. המחיר מכריע פה הרבה וזה כבר לשיקולך.
אנשים עם נסיון אולי יעידו מנסיונם (לנסות להיות אובייקטיבי) ולספר על הרכב כי מי שחי עם רכב מסויים מכיר אותו טוב. אני יכול להעיד על ה6 של אמא שהאוטו חביב נוח מבפנים לא הכי שקט ומאוד מאוד אמין. אין לי אף אחת מהמכוניות שהוזכרו כך שדעתי לא מוטה לטובתן (אני נוסע במיאטה וממליץ לכולם :)

לא קשור לאף חברה מוטורית זו או אחרת. וכמובן, סע נסיעת מבחן זה יותר חשוב מהמילים שתקרא פה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #103 

המחיר מטריד בעיקר ברמת שווי מס (2.5% משווי הרכב כל חודש).

התקציב שלי נע בין 160-180 (זו גם הסיבה שטיפה נרתעתי מה-PASSAT).

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #104 

+1 לסופרב.
מבחינת רכב זה אותו הפאסט, אותה נוחות נסיעה ואותה המכניקה (אני מדבר על רמה של מקטים של חלפים) רוב הסיכויים שאם יקשרו לך את העיניים אתה לא תוכל להבדיל בין פאסאט לסופרב. לדעתי אם יש הבדל כלשהו אז הוא באלקרטוניקה אבל אני לא בטוח לגבי זה. היתרונות, אתה מקבל רכב מרווח מאוד עם נוחות נסיעה שאין היום בשום רכב יפני מקביל. בנוסף אתה מקבל את אחד המנועים והגירים המתקדמים ביותר היום. החסרונות, אני לא חושב שאמרות להיות איזהשהם בעיות מכאניות אם הרכב מטופל ע"פ הספר אבל זה תקף כמעט לכל רכב חדש. אז מה הבעיה בזה? לא תמיד היבואן מטפל ע"פ הספר כי זה פשוט לא כלכלי לו או כל סיבה אחרת שעברה להם בראש באותו הרגע (תקף גם לכל היבואנים בארץ.) החלפים שבאמת יקרים הם הרכיבים האלקטרונים בקר ABS חיישן MAF וכו' והם נוטים להתקלקל (לרוב בגלל המתקינים ה"מקצועיים" של האזקות, חיישני רוורס וכו'). עוד חיסרון זה שהרכב הזה לא יצמיד אותך לכיסא בזמן העצה מהרמזור (מה שנקרא משעמם) אבל יש לו הרבה כוח בסלד ביניים עם כל מה שנובע מזה.

גילוי נאות מתחת לבית עומדת פאסט דור קודם (B5) אם מנוע 2 ל'.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #105 

איזה קואליציה יש לסקודה באתר!

מרשים!

אגב, הראתי לאשתי את הקטלוג של סקודה והיא ממש התלהבה (אם כי יותר מטריקים כמו הפתיחה הכפולה של הבגאז' מאשר הדברים שאני הסתכלתי עליהם).

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”