ליגת הNFL
אמרתי לך כבר לפני שבועיים שאי אפשר לבנות על RG3 .הוא שחקן מהפנט אבל סגנון המשחק שלו מזמין פציעות על ימין ועל שמאל.
משחק פלייאוף טיפוסי.מתחילת רבע שני רק סיאטל על המגרש.פאמבל קטלני לסיאטל יארד אחד מ TD הציל את הרדסקינס מפיגור אבל כנראה לא לאורך זמן.
משחק פלייאוף טיפוסי.מתחילת רבע שני רק סיאטל על המגרש.פאמבל קטלני לסיאטל יארד אחד מ TD הציל את הרדסקינס מפיגור אבל כנראה לא לאורך זמן.
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
לא הערכתי נכון את הפציעה של גריפין בברך. כבר ברבע הראשון הוא קיבל מכה ומאז זה חצי שחקן ולא ברור לי בכלל מה הוא עושה במגרש...סיאטל משחקת מצויין מאז הרבע הראשון, לינץ' חד (חוץ מהפאמבל) וווילסון עושה את שלו. מדהים שהוא משתתף בחסימות לטובת לינץ'.
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

המשחק בחמש + live היום? אני רואה בmetv....עדיף אנגלית.
קצת מגיע לוושינגטון להפסיד את זה...למרות שמוריד אדיר. פשוט לא בסדר לתת לשחקן פצוע לסכן את עצמו ככה. זה פשוט נראה נורא. במיוחד כשהמחליף הוכיח את עצמו לאורך העונה. הם ממש הפסידו לעצמם את המשחק עם העקשנות הזאת. אבל כלום לא גמור...
קצת מגיע לוושינגטון להפסיד את זה...למרות שמוריד אדיר. פשוט לא בסדר לתת לשחקן פצוע לסכן את עצמו ככה. זה פשוט נראה נורא. במיוחד כשהמחליף הוכיח את עצמו לאורך העונה. הם ממש הפסידו לעצמם את המשחק עם העקשנות הזאת. אבל כלום לא גמור...
בשבוע הבא אנחנו בחצאי גמר אזוריים...
בשבת בשעה 23:30 דנבר תארח את בולטימור. בראשון בבוקר בשעה 03:00 הניינרס יארחו את הפאקרס
בראשון בשעה 23:30 ניו אינגלנד תארח את יוסטון (באנקר?) ,בשני בבוקר שעה 03:00 אטלנטה יארחו את סיאטל (אני הולך עם סיאטל)

בשבת בשעה 23:30 דנבר תארח את בולטימור. בראשון בבוקר בשעה 03:00 הניינרס יארחו את הפאקרס
בראשון בשעה 23:30 ניו אינגלנד תארח את יוסטון (באנקר?) ,בשני בבוקר שעה 03:00 אטלנטה יארחו את סיאטל (אני הולך עם סיאטל)
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

על הנייר שני המשחקים בAFC נראים לי לכמו באנקר, יהיה מעניין לראות את דנבר נפגשת עם קבוצה טובה, לדעתי היא לא עשתה את זה בערך משבוע 5-6
אני גם מהמר על סיאטל על אטלנטה למרות שאטלנטה תמיד לא מוערכת מספיק וקשה להגיד.
הניינרס מפחידים אותי, למרות שהם נראו פחות טוב לאחר הניצחון בפוקסברו. מקווה שגרין ביי יצליחו לצאת מבחינה התקפית מהמחצית השנייה החלשה מול הויקינגים.
אני גם מהמר על סיאטל על אטלנטה למרות שאטלנטה תמיד לא מוערכת מספיק וקשה להגיד.
הניינרס מפחידים אותי, למרות שהם נראו פחות טוב לאחר הניצחון בפוקסברו. מקווה שגרין ביי יצליחו לצאת מבחינה התקפית מהמחצית השנייה החלשה מול הויקינגים.
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

איזה פתיחה מדהימה בדנבר!
דנבר עולה ליתרון מהיר מהחזרת פאנט, משם עוברים לTD מהיר של בולטמור עם זריקה אדירה של פאלקו ועוד TD של בולטימור כשמסירה של מנינג נחטפת כל זה עוד לפני שחולף חצי מהרבע הראשון.
דנבר עולה ליתרון מהיר מהחזרת פאנט, משם עוברים לTD מהיר של בולטמור עם זריקה אדירה של פאלקו ועוד TD של בולטימור כשמסירה של מנינג נחטפת כל זה עוד לפני שחולף חצי מהרבע הראשון.
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

שתי ההגנות דיי מאכזבות...שתיהן מגינות מעולה נגד הריצה ונוראיים נגד המסירה. כמעט אפס לחץ על הQB. מנינג מציג משחק טוב אבל לא מעבר. הרסיברים שלו תופסים כדורים שהוא גם לא זורק טוב. הלוואי ומול גרין ביי ישחקו הגנת מסירה נוראית כמו שדנבר מראה פה.