שרשור תגובות: חברת פיוצר תהיה הנציגה הבלעדית של המותג SVS בישראל
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6378
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 373 פעמים
gm שיש לך כסף אז אתה חכם , שאין לך ואתה קונה מעבר למה שאתה יכול אז אתה טיפש. אתה כתבת את מה שגם אני אמרתי בדף 4 ו5 שהלוואי המחירים יהיו טובים לנו , אבל קפצו עליי כאילו מה אמרתי . דיברתי עכשיו אם גיא מפיוצ'ר הסביר לי כמה דברים נשמע אחלה של בחור את מה שדיברנו ומה צפוי להיות אני משאיר בינינו.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
עופר חחח מסקרן אותי השיחה שלכם 
בסדר שיהיה לנו טוב הצרכנים אוהבי המוזיקה והסרטים וככה יהיה טוב לכולם (גם לשכנים
)
ברגע שהם יעשו מחיר ראלי ונכון אני מאמין שרמת השידרוגים תעלה משמעותית אצל כולם כי SVS מיצרים מוצרים ברמה גבוהה.
ועופר כל אלה שיצאו עליך כנראה אוהבים לבזבז כסף או שיש להם כסף מיותר.
מבסוטים שיש יבואן אבל בתכלס אם הם יקנו אני לא כלכך חושב העיקר להגיד איזה יופי מה אתם נכנסים לכיס זה קל אבל בפועל לקנות הם יחשבו 20 פעמים בגלל המחיר.
כי עדיין גם מחיר של 2000$ לסאב זה המון אני פשוט חסכתי זה היה או לקנות סאב שיוחלף עם הזמן או לחכות ולקנות משהו רציני במחיר גבוהה שלא יהיה לי עוד של כאבי ראש כמו שלחפש קונה ביד שנייה להפסיד כסף על המוצר לא רציתי את זה ולכן חיכיתי חסכתי וקניתי את הPB13U.
שיקול שלי אבל מה שכן כמו כולם מחכה להשקה בקוצר רוח (: .
שיהיה לנו המשך חג סוכות שמח ולכל החברים מפיוצר (תבואו לקראת הקהילה ותקבלו פירגון ענק חום ואהבה $$$$$)
בסדר שיהיה לנו טוב הצרכנים אוהבי המוזיקה והסרטים וככה יהיה טוב לכולם (גם לשכנים
ברגע שהם יעשו מחיר ראלי ונכון אני מאמין שרמת השידרוגים תעלה משמעותית אצל כולם כי SVS מיצרים מוצרים ברמה גבוהה.
ועופר כל אלה שיצאו עליך כנראה אוהבים לבזבז כסף או שיש להם כסף מיותר.
מבסוטים שיש יבואן אבל בתכלס אם הם יקנו אני לא כלכך חושב העיקר להגיד איזה יופי מה אתם נכנסים לכיס זה קל אבל בפועל לקנות הם יחשבו 20 פעמים בגלל המחיר.
כי עדיין גם מחיר של 2000$ לסאב זה המון אני פשוט חסכתי זה היה או לקנות סאב שיוחלף עם הזמן או לחכות ולקנות משהו רציני במחיר גבוהה שלא יהיה לי עוד של כאבי ראש כמו שלחפש קונה ביד שנייה להפסיד כסף על המוצר לא רציתי את זה ולכן חיכיתי חסכתי וקניתי את הPB13U.
שיקול שלי אבל מה שכן כמו כולם מחכה להשקה בקוצר רוח (: .
שיהיה לנו המשך חג סוכות שמח ולכל החברים מפיוצר (תבואו לקראת הקהילה ותקבלו פירגון ענק חום ואהבה $$$$$)
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6378
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 373 פעמים
שיחה לא ברמת סודות המדינה אבל מתי יגיעו הרמקולים , איזה רמקולים ועוד כמה דברים. אולי הוא לא רוצה שאני יגיד מה דיברנו ושזה ישאר בינינו. אני בטוח שיהיה גם מפגש אצלם ושם תגלו . יש להרבה חברה פה סאבים של svs אולי אם יהיה מפגש אני יהיה שם לבד. מי יודע . אולי
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
קצת הגזמת. לטעון שדיונים על מחיר מיותרים לפני שמחירים פורסמו זאת טענה לגיטימית והגיונית.GMTK כתב:ועופר כל אלה שיצאו עליך כנראה אוהבים לבזבז כסף או שיש להם כסף מיותר.
כי עדיין גם מחיר של 2000$ לסאב זה המון אני פשוט חסכתי זה היה או לקנות סאב שיוחלף עם הזמן או לחכות ולקנות משהו...
יש בארץ שוק חופשי ותחרות (לפחות בתחום הזה) כך שמי שלא רוצה, לא חייב לקנות, או יכול לקנות מוצר מתחרה.
להפוך שרשור הכרזה, לשרשור תלונות על המחיר שטרם פורסם, זה כבר הזוי.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
חברים יקרים,
פיוצ'ר פה איתכם ולא מעט בזכותכם, אז קודם כל תודה(l)
פיוצ'ר פועלת מאז ומתמיד כדיי לספק את השירות הטוב ביותר.
לכן ברור שפיוצ'ר תעניק שירות/אחריות כמו שהיא יודעת, גם לאלו שרכשו ישירות מהיצרן.
ובאהבה גדולה.
לגבי המחירים....
איך מחירים של ייבוא אישי נשמעים לכם
לנו זה לא קל, אבל אתם שווים את זה, אז התמחור יהיה זהה למחירים של ייבוא אישי!
בנוסף לכך גם המבצע של אבי ימשיך עד 1.1.2016, אז המון תודה לאבי(Y)
פיוצ'ר תמיד תעשה הכל כדיי לספק שירות מצויין, חווית קניה נעימה ומקצועית, חללי הדגמה ראויים, מחירים סופר הוגנים ולא פחות חשוב, הנאה מכל התהליך!
כי פיוצ'ר זו הדרך
שיהיה לכולנו חג שמח במיוחד(b)
פיוצ'ר פה איתכם ולא מעט בזכותכם, אז קודם כל תודה(l)
פיוצ'ר פועלת מאז ומתמיד כדיי לספק את השירות הטוב ביותר.
לכן ברור שפיוצ'ר תעניק שירות/אחריות כמו שהיא יודעת, גם לאלו שרכשו ישירות מהיצרן.
ובאהבה גדולה.
לגבי המחירים....
פיוצ'ר תמיד תעשה הכל כדיי לספק שירות מצויין, חווית קניה נעימה ומקצועית, חללי הדגמה ראויים, מחירים סופר הוגנים ולא פחות חשוב, הנאה מכל התהליך!
כי פיוצ'ר זו הדרך
שיהיה לכולנו חג שמח במיוחד(b)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·gro111 כתב:
לגבי המחירים....
...
שאפו
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
כל הכבוד על הבעת ההערכה לאבי ...... אכן הרבה בזכותו המותג SVS צבר תאוצה כל כך גדולה לאחרונה.
בל נשכח את movieman שהתחיל את כדור השלג על ידי פרסום הודעה קטנה שהוא רוצה ליבא סאב אחד ופתאום היו המון מצטרפים.
ופיוצ'ר ...... אני בטוח שהיא לא תאכזב, והמחירים שהיא מציגה הם המחירים שייחלנו אליהם. אז כל הכבוד
שאלה אחרונה לפיוצ'ר ........
האם תכבדו את האחריות ש SVS נותנת גם לאלה שקנו את הרמקולים שלהם ביבוא ישיר לפני שאתם קיבלתם את הנציגות?
בל נשכח את movieman שהתחיל את כדור השלג על ידי פרסום הודעה קטנה שהוא רוצה ליבא סאב אחד ופתאום היו המון מצטרפים.
ופיוצ'ר ...... אני בטוח שהיא לא תאכזב, והמחירים שהיא מציגה הם המחירים שייחלנו אליהם. אז כל הכבוד
שאלה אחרונה לפיוצ'ר ........
האם תכבדו את האחריות ש SVS נותנת גם לאלה שקנו את הרמקולים שלהם ביבוא ישיר לפני שאתם קיבלתם את הנציגות?
טלHD היקר,
תודה רבה:D
Molvy היקר,
תודה רבה, ולגבי שאלתך הנה ציטוט שלי מהידיעה שכנראה פיספסת:
"פיוצ'ר פועלת מאז ומתמיד כדיי לספק את השירות הטוב ביותר.
ובאהבה גדולה."
תודה רבה:D
Molvy היקר,
תודה רבה, ולגבי שאלתך הנה ציטוט שלי מהידיעה שכנראה פיספסת:
"פיוצ'ר פועלת מאז ומתמיד כדיי לספק את השירות הטוב ביותר.
ובאהבה גדולה."
ממתי התצוגה זמינה? ומהו המבצע של אבי, אותם 10%?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff