מישהו כבר קיבל את ה B7 ?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·אילו קבצים, אילו סייומות, מה העומק צבע, מה הביט ראיט וכדומה....כי בעיקרון התוכן מוגבל ואין הרבה ממנו ולא הכל זה אכן HDR 4K. בשביל להריץ ממחשב צריך כרטיס מסך טוב ומעבד מהדור האחרון. יש פתרונות סיניים אבל הם עוד לא שם (לדעתי, אני בכלל איש של מחשבים).tzahi כתב:4k hdr...
בדקתי את הנושא הזה ממש לא מזמן. כרטיס מסך GT1030 עושה את העבודה בלי העיות לפי מה שקראתי. יש לו יציאת HDMI 2.0b והוא מטפל ב HEVC חומרתית. תתקע אותו בכל מחשב עם pci-e מתאים והוא אמור להספיק לכל צורכי ה4k.
@BUGY
לגבי הבעיה במסך שלך - זה נראה כמו משהו שיכול להיפתר על ידי איזה factory reset שהטכנאים מורשים לעשות. יכול להיות שכדאי לבקש מח.י. להדריך אןתך לעשות את זה כך שזה לא יפגע באחריות, לחסוך מהם הגעה אלייך, וממך, את ההמתנה לביקור שלהם.
@BUGY
לגבי הבעיה במסך שלך - זה נראה כמו משהו שיכול להיפתר על ידי איזה factory reset שהטכנאים מורשים לעשות. יכול להיות שכדאי לבקש מח.י. להדריך אןתך לעשות את זה כך שזה לא יפגע באחריות, לחסוך מהם הגעה אלייך, וממך, את ההמתנה לביקור שלהם.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מחזק, אכן כרטיס מסך מהדור האחרון, לא משנה העוצמה רק הארכיטקטורה חשובה, ויש לך יכול לתרגם HAVEC, לא תמיד זה מספיק. צריך גם ווינדוס 10 עם העדכון האחרון וצריך להפעיל את האפשרות של HDR ואז צריך נגן מתאים ומותאם.evgenetic כתב:בדקתי את הנושא הזה ממש לא מזמן. כרטיס מסך GT1030 עושה את העבודה בלי העיות לפי מה שקראתי. יש לו יציאת HDMI 2.0b והוא מטפל ב HEVC חומרתית. תתקע אותו בכל מחשב עם pci-e מתאים והוא אמור להספיק לכל צורכי ה4k.
@BUGY
לגבי הבעיה במסך שלך - זה נראה כמו משהו שיכול להיפתר על ידי איזה factory reset שהטכנאים מורשים לעשות. יכול להיות שכדאי לבקש מח.י. להדריך אןתך לעשות את זה כך שזה לא יפגע באחריות, לחסוך מהם הגעה אלייך, וממך, את ההמתנה לביקור שלהם....
הבעיה במסך שלי שהוא לא עובר את שלב הלוגו:
מפעילים אותו, שומעים את סוויץ מדליק את החשמל (כשעומדים ממש קרוב), רואים את הלוגו עולה ואז המסך נהיה שחור ושומעים את הסוויץ מכבה אותו. זהו. בוט-לופ. איך אפשר לעשות משהו כשהמסך לא עולה לשום מקום? אין אפילו כפתורים...
הממ, כן, לא חשבתי שwindows יהווה צוור בקבוק. אבל זה לא מה שיעצור אותנו...
לפי מה שאני רואה mpc-hc+madvr זה הפתרון לניגון HDR.
לגבי המסך - אני מניח שיש איזשהו צירוף מקשים שאתה לוחץ עליהם בשלט וזה מביא אותך לservice menu ואולי צירוף אחר לאיפוס המערכת. אבל זה כמובן אם ח.י. יאשרו לך.
לגבי המסך - אני מניח שיש איזשהו צירוף מקשים שאתה לוחץ עליהם בשלט וזה מביא אותך לservice menu ואולי צירוף אחר לאיפוס המערכת. אבל זה כמובן אם ח.י. יאשרו לך.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·ווינדוס 10 לא משהו שאני רוצה. אבל עשיתי פשוט התקנה כפולה, 8.1 ו10 עם העדכון האחרון וכמו שאמרת, mpc-hc+madvr. פלוס צריך לסדר שהמסך יקבל את האות מהנגן ואז זה עובד מעו...לא הספקתי לבדוק לפני שהמסך נכבהevgenetic כתב:הממ, כן, לא חשבתי שwindows יהווה צוור בקבוק. אבל זה לא מה שיעצור אותנו...
לגבי המסך - אני מניח שיש איזשהו צירוף מקשים שאתה לוחץ עליהם בשלט וזה מביא אותך לservice menu ואולי צירוף אחר לאיפוס המערכת. אבל זה כמובן אם ח.י. יאשרו לך....
בעיקרון אני לא דואג, יש יבואן, יש חנות ויש אנשים טובים מאחורי כל אלה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
·idanh כתב:השדרוג הזה שווה 2000 ש"ח? נעע.. אני מעדיף להשקיע כבר באיזה סאונד בר איכותי במקום.... נשדרג כשיהיה באמת שינוי מהותי (אולי 8K? יש כבר מסכי מחשב שתומכים בזה..).........
אם לדעתך 8K זה שדרוג ששווה לדבר עליו, אז אני מניח שכאן סיימנו את ההתדיינות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אתם לא צריכים Windows 10 בשביל MPC-HC + MADVR, זה יעבוד גם על וינדוס 7.
הכי חשוב להגדיר בדרייבר 4:2:2 10BIT ואז לסמן ב-MADVR את אופציית ה-HDR Passthrough (הראשונה). וזהו.
כמובן צריך כרטיס של NVIDIA מהדור האחרון (או 950\960).
הכי חשוב להגדיר בדרייבר 4:2:2 10BIT ואז לסמן ב-MADVR את אופציית ה-HDR Passthrough (הראשונה). וזהו.
כמובן צריך כרטיס של NVIDIA מהדור האחרון (או 950\960).
·TheCoolest כתב:·......
אם לדעתך 8K זה שדרוג ששווה לדבר עליו, אז אני מניח שכאן סיימנו את ההתדיינות....
צודק.. ABL חלק יותר זה שדרוג שאי אפשר בלעדיו.... פפףףף, חופשי סיימנו.
ואמרתי אולי 8K... אין לדעת מה עוד ימציאו בעתיד - אתה יודע מה יהיה באמת שדרוג? כשיצליחו להעיף את ה ABL הזה לקיבינימט..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נחכה שיגיעו מסכי ה-QD-LED האמיתיים או micro-led, ולא החרטא הזו של סמסונג היום. ואז נשדרג מ-OLED למשהו טוב יותר.
·TheCoolest כתב:אתם לא צריכים Windows 10 בשביל MPC-HC + MADVR, זה יעבוד גם על וינדוס 7.
כמובן צריך כרטיס של NVIDIA מהדור האחרון (או 950\960)....
אגב, שאלה.. איך אני משנה ל 4:2:2 10bit אם אין לי אפשרות לשנות ? אני יכול לבחור רק 8bit עם 4:2:0 . פשווט ליצור custome ?
יש לי gtx 1070.
-עריכה : מצאתי את הדרך.. אבל אני יכול לשנות מ8bit ל 12bit.. אין לי 10bit מישום מה ..