נראה מדהים! שלח קישור...22/11/2022 20:35sys_admin כתב: כן, אין שום בעיה. מדובר על חומרה שנמכרת גם ב Aliexpress והיא מערכת משובצת עם מעבד i7 1165G7, שמעבד זה בבדיקה פעל על חצי מהמהירות שלו ולא על תדר TURBO, ששם הביצועים הם כפי שניים. במכשיר זה מותקן 64GB של זיכרון RAM ו NVME של 2TB. המערכת היא עם קירור פסיבי ועם 6 כרטיסי רשת של 2.5GB של INTEL. על חומרה זו מותקנת מערכת ESXI7 ועלייה יש כ 7 מכונות וירטואליות במקביל, שבין היתר זה pfSense , מרכזייה טלפון, שרת Ubuntu לצורך של בקר UNIFI לנהל את כל הציוד של UBNT, שרת של כמה שרתים של Windows, כולל 2022 וכו'.
זה הצילום מסך של הממשק ניהול של Hypervisor : שממנו ניתן לראות כמה משאבים פנויים יש גם אחרי כל המכונות אלה.
וכך נראה פיזית מכשיר זה:
שמתי עליו מדיה CD בכדי שאפשר יהיה להעריך את הגודל שלו.
מדובר על מכשיר שלפני זה המלצתי עליו כבר בפורום זה, ומייד אחרי זה היו כאן יודעי דבר, שעל סמך של סיפורי פורומים ברחבי רשת הם משוכנעים שמכשירים אלה מגיעים מסין... כך, שהגוף קירור של המעבד לא יושב טוב או בכלל שמכשירים אלה נמכרים עם מעבדים שהם... engineering samples.![]()
מדובר על אותם יודעי דבר שבשירשור זה לא מצליחים להפנים גם אחרי כל ההסברים שתחום תדרים של 6GHZ ו 5GHZ שבשימוש של WIFI זה לא אותו דבר....
Banana Pi BPI-R3
- PCingAddict
- חבר ותיק

- תגובות: 1418
- נתן תודות: 171 פעמים
- קיבל תודות: 174 פעמים
Re: Banana Pi BPI-R3 - אופציה מעניינת
מה לעשות שיש המון מקרים כאלו?22/11/2022 20:35sys_admin כתב: מדובר על מכשיר שלפני זה המלצתי עליו כבר בפורום זה, ומייד אחרי זה היו כאן יודעי דבר, שעל סמך של סיפורי פורומים ברחבי רשת הם משוכנעים שמכשירים אלה מגיעים מסין... כך, שהגוף קירור של המעבד לא יושב טוב או בכלל שמכשירים אלה נמכרים עם מעבדים שהם... engineering samples.![]()
...
בעבר הם ניסו "לפצות" על זה עם אקסטרה משחה טרמית
עכשיו הם כבר התחילו לשלוח עם פלטות קטנות של נחושת ונראה שכבר אין בעיה. בכל מקרה זה לא היה אצל כולם, אבל זה בהחלט משהו שקורה.
אבל אתה הזמנת מחשב, והכל היה טוב, אז כנראה שכולם משקרים משעמום...
ולפני שתתחיל עם סיפורי אלף לילה ולילה שהזמנת מאות/אלפי מוצרים כאלו, תן לי לחסוך לך, לא מעניין...
מעניין שבשרשור המקורי "נעלמת" אחרי שכתבת שטויות וענו לך.
וזה ממש לא משנה אם זה מCWWK (שמייצרים אותם) או מreseller כמו topton או kingnovy
US $452.21 | 11 Generation 6 Network Port 2.5G Core i7-1165G7 Mini Host Soft Routing 10 Layer PCB/M.2 NVMe/HDMI2.0 Low Power Router...
https://a.aliexpress.com/_mKNJQOM
למשל
אני לא התווכחתי על מה ההבדל בין 5ghz ל6ghz, התווכחתי רק על מה מוגדר כ6e. כנראה קשה להבין את זה..
אני ממליץ שמי שלא מצליח להבין מה פירוש צמד המילים engineering sample, שילך למורה לאנגלית להסבר קצר, לאחר מכן אפשר להמשיך לפרטים הטכניים
אני ממליץ שמי שלא מצליח להבין מה פירוש צמד המילים engineering sample, שילך למורה לאנגלית להסבר קצר, לאחר מכן אפשר להמשיך לפרטים הטכניים
22/11/2022 20:35sys_admin כתב: כן, אין שום בעיה. מדובר על חומרה שנמכרת גם ב Aliexpress והיא מערכת משובצת עם מעבד i7 1165G7, שמעבד זה בבדיקה פעל על חצי מהמהירות שלו ולא על תדר TURBO, ששם הביצועים הם כפי שניים. במכשיר זה מותקן 64GB של זיכרון RAM ו NVME של 2TB. המערכת היא עם קירור פסיבי ועם 6 כרטיסי רשת של 2.5GB של INTEL. על חומרה זו מותקנת מערכת ESXI7 ועלייה יש כ 7 מכונות וירטואליות במקביל, שבין היתר זה pfSense , מרכזייה טלפון, שרת Ubuntu לצורך של בקר UNIFI לנהל את כל הציוד של UBNT, שרת של כמה שרתים של Windows, כולל 2022 וכו'.
זה הצילום מסך של הממשק ניהול של Hypervisor : שממנו ניתן לראות כמה משאבים פנויים יש גם אחרי כל המכונות אלה.
וכך נראה פיזית מכשיר זה:
שמתי עליו מדיה CD בכדי שאפשר יהיה להעריך את הגודל שלו.
מדובר על מכשיר שלפני זה המלצתי עליו כבר בפורום זה, ומייד אחרי זה היו כאן יודעי דבר, שעל סמך של סיפורי פורומים ברחבי רשת הם משוכנעים שמכשירים אלה מגיעים מסין... כך, שהגוף קירור של המעבד לא יושב טוב או בכלל שמכשירים אלה נמכרים עם מעבדים שהם... engineering samples.![]()
מדובר על אותם יודעי דבר שבשירשור זה לא מצליחים להפנים גם אחרי כל ההסברים שתחום תדרים של 6GHZ ו 5GHZ שבשימוש של WIFI זה לא אותו דבר....
תודה רבה על התשובה המפורטת והמקצועית (כרגיל)! אפשר בבקשה לקבל לינק ישיר לדגם המדוייק שהשתמשת בו? מחפש לקנות משהו דומה…
Batnun
.
אין ממש משמעות לדגם מדוייק
הם כל הזמן משנים את המוצר הזה וכל הזמן יוצאים revision חדשים
פה יש המלצה
https://www.servethehome.com/intel-core ... proxmox/3/
הם כל הזמן משנים את המוצר הזה וכל הזמן יוצאים revision חדשים
פה יש המלצה
https://www.servethehome.com/intel-core ... proxmox/3/
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
כן, אין בעיה. זה המוצר:23/11/2022 1:35Batnun כתב: תודה רבה על התשובה המפורטת והמקצועית (כרגיל)! אפשר בבקשה לקבל לינק ישיר לדגם המדוייק שהשתמשת בו? מחפש לקנות משהו דומה…
Batnun
....
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 6235%21rec
כמובן שצריך לבחור את הסוג הנדרש של מעבד, כמות זיכרון RAM ונפח NVME מתאים.
נערך לאחרונה על ידי sys_admin ב 23/11/2022 8:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
23/11/2022 8:40sys_admin כתב: כן, אין בעיה. זה המוצר:
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 6235%21rec
כמובן שצריך לבחור את הסוג הנדרש של מעבד, כמות זיכרון RAM ונפח NVME מתאים....
תודה! אני רואה שהמוצר הזה עושה שימוש בכרטיסי הרשת של אינטל i226, ולא i225 שנחשבים לבעייתיים. מצויין
Batnun
.
LOL. במחיר הזה אני בונה שני מחשבים מחלקים מוזמנים מעלי אקספרס. אגב, כבר בניתי 4 מחשבים.23/11/2022 11:17Batnun כתב: תודה! אני רואה שהמוצר הזה עושה שימוש בכרטיסי הרשת של אינטל i226, ולא i225 שנחשבים לבעייתיים. מצויין![]()
Batnun
....
הייתי הולך על מחשב דומה, אבל עם כניסות רשת מסוג 2.5G.
23/11/2022 12:40tzah כתב: LOL. במחיר הזה אני בונה שני מחשבים מחלקים מוזמנים מעלי אקספרס. אגב, כבר בניתי 4 מחשבים.
הייתי הולך על מחשב דומה, אבל עם כניסות רשת מסוג 2.5G....
כן, במחיר הזה אתה בונה שני מחשבים בגודל הזה, עם מעבד זהה, 6 חיבורי רשת 2.5Gb/s וקירור פאסיבי? קשה לי להאמין.
דרך אגב, נראה שלא קראת מה כתוב בעמוד המוצר, אז כן, למחשב הזה דווקא יש 6 כניסות רשת מסוג 2.5Gb/s.
Batnun
.
קראתי מהר מידי. קורה..23/11/2022 13:01Batnun כתב: כן, במחיר הזה אתה בונה שני מחשבים בגודל הזה, עם מעבד זהה, 6 חיבורי רשת 2.5Gb/s וקירור פאסיבי? קשה לי להאמין.
דרך אגב, נראה שלא קראת מה כתוב בעמוד המוצר, אז כן, למחשב הזה דווקא יש 6 כניסות רשת מסוג 2.5Gb/s.
Batnun
....
בניתי עם מעבד i5, שני כרטיסי רשת עם כניסות אופטיות ונשאר גם קצת עודף למחשב שלישי.
אל תשכחו איזה אוצרות אפשר למצוא ביד2.. במיוחד כשסוגרים משרדים. כרטיס רשת תמיד אפשר להוסיף
צחוק צחוק. לפעמים באמת יש מציאות טובות ביד 2. אין לי בעיה עם חלקים משומשים כל עוד הם במצב מעולה.23/11/2022 13:33elxyzad כתב: אל תשכחו איזה אוצרות אפשר למצוא ביד2.. במיוחד כשסוגרים משרדים. כרטיס רשת תמיד אפשר להוסיף...
כרטיס רשת 2.5G עם 4 כניסות LAN עולה בסביבות 200 ש"ח.