שרשור תגובות: יס מציגה: YES+FIBER שירות מאוחד של אינטרנט וטלויזיה
זה באמת מעצבן שיוצאים בהכרזות ואין כלום. אני כבר מחכה לאפליקציה לסמסונג, שאוכל להעיף את האנדרואיד טי וי. כל האפליקציות שחשובות לי נתמכות בטייזן - נטפליקס, דיסני, אמזון וידאו, כאן. הדבר היחידי שחסר זה יס פלוס וזה מעצבן.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1338
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כנ"ל
באתר האינטרנט של יס כתוב שהיס פלוס פייבר הגיע
אבל עוד לא כתוב שם על הפעלת אפליקציית יס פלוס לסמארטיוים של LG ושל SAMSUNG.
https://www.yes.co.il/yes-fiber
אבל עוד לא כתוב שם על הפעלת אפליקציית יס פלוס לסמארטיוים של LG ושל SAMSUNG.
https://www.yes.co.il/yes-fiber
למי שיש יס פלוס על גבי אפל טיוי או אפילו סטרימר זול של אנדרואיד, סביר שיחווה אכזבה כשהאפליקציה תגיעה לסמסונג ו-LG.
מערכות ההפעלה האלה נחותות ולרוב פחות נוחות ונימוחות כמו חמאה לעומת מערכות ההפעלה של אפל או אנדרואיד.
מערכות ההפעלה האלה נחותות ולרוב פחות נוחות ונימוחות כמו חמאה לעומת מערכות ההפעלה של אפל או אנדרואיד.
15/12/2022 11:15off כתב: למי שיש יס פלוס על גבי אפל טיוי או אפילו סטרימר זול של אנדרואיד, סביר שיחווה אכזבה כשהאפליקציה תגיעה לסמסונג ו-LG.
[/quאפליקצית הנטפליקס של טייזן הרבה יותר טובה מזו שאל אנדרואיד. רק אומר....
הכל עובד. לא אמרתי שלא. מי שמצפה לממשק ופעולה טובה כמו באפל טיוי יתאכזב. יש לי את שלוש הפלטפורמות בסלון. סמסונג, אפל טיוי, סטרימר אנדרואיד. ניסיתי את האפליקציות השונות בכולן. יס סלקום פרטנר, טד, ספוטיפי, כאן וכו' וכו'. מקום שלישי בפער גדול סמסונג. מקום שני אנדרואיד טיוי. מקום ראשון אפל טיוי. מעדיף רק שם לראות הכל (ואני לא מכת אפל ומעולם לא היה לי אייפון)
אולי אתה לא יודע אבל מערכת הפעלה של LG, זה לא אנדרואיד ולא אפל זה של לינוקס, ושאני השתמשתי במערכת הפעלה של לינוקס במחשב אז לא הייתה לי בעיה עם זה.15/12/2022 11:15off כתב: למי שיש יס פלוס על גבי אפל טיוי או אפילו סטרימר זול של אנדרואיד, סביר שיחווה אכזבה כשהאפליקציה תגיעה לסמסונג ו-LG.
מערכות ההפעלה האלה נחותות ולרוב פחות נוחות ונימוחות כמו חמאה לעומת מערכות ההפעלה של אפל או אנדרואיד....
ולא נראה לי שמערכת הפעלה של טיזן שבטלוויזיית סמסונג שזו מערכת הפעלה שהיא לא טובה, אותו הדבר עם מערכת הפעלה של וידה שהיא בטלוויזיות של טושיבה והייסנס.
ואני מזכיר שבאפל טיוי ביס, שבינתים לא מופעלת שם בתוכנה ואו בחומרה, טכנולוגיית הלייב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה לא קשור לכלום. בלייב הם משתמשים ביכולת שכנראה קשה או בלתי אפשרי להפעיל בלי שתפ של אפל